Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατ' αρχάς είμαστε οι μόνοι δύο που το λένε στο insomnia, όχι γενικώς. Εγώ ξέρω πολύ κόσμο που απολαμβάνει να βλέπει ποδόσφαιρο όπως κι εμείς. Επίσης, μου δίνεις την αίσθηση πως υπερεκτιμάς τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν την ίδια άποψη μαζί σου.

Κατά τα άλλα, έχω πολλές εξηγήσεις να δώσω γιατί συμβαίνει αυτό (το ότι είμαστε οι μόνοι δύο που το λένε αυτό), αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να την ανοίξω αυτή την κουβέντα, θα πω απλά ότι το αποδίδω στην ελληνική νοοτροπία - κουλτούρα.

By the way, απόσπασμα από άρθρο ενός ακόμα "παρανοϊκού":

Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Chelsea_Barcelona/238293.html

Καταρχήν κακός το συνεχίζω γιατί βλέπω ότι ψοφάς για παρεξήγηση αλλά τέσπα...

Εγώ εκτός insomnia δεν βρήκα ούτε έναν που να έχει την άποψη με σας. Και όλη τη μέρα με την μπάλα ασχολούμαι. Όλοι λένε ακριβώς το ίδιο με εδώ.... "ταμπούρι"... όχι άμυνα.

Και δεν είμαι εγώ αυτός που υπερεκτιμά την άποψη των ανθρώπων που έχουν την ίδια με μένα... εσύ με το που είδες κάποιον να συμφωνεί έγραψε "Επιτέλους, και ένας που είδε το παιχνίδι"... όσοι λοιπόν δεν έχουμε την ίδια άποψη δεν το είδαμε.

Και πάλι σου λέω κακώς το συνεχίζω γιατί βάζεις την Ελληνική νοοτροπία μέσα... αλλά εγώ και έξω μια χαρά κράξιμο άκουσα.

Μην μπερδεύεις την σκοπιμότητα με την τακτική... ναι, δεν μπορούσε να παίξει αλλιώς με την Μπαρτσελόνα, δεκτών... αλλά όχι και σούπερ τακτική αυτό. Και ο Τσέχ πήγε στο τέλος 2 φορές για κεφαλιά γιατί δεν γινόταν αλλιώς... δεν είναι τακτική... απελπισία είναι.

Ειλικρινά απορώ τι αποθεώνεις όταν σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού είχε 11 (!) μέσα στην περιοχή... 11

και φάνηκε αυτό από το γκολ που μπήκε από το υπερπέραν και κατευθείαν όλοι πίσω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάλι ξέχασα να βάλω smileys.

Δημοσ.

Καλά ωρέ,μπορώ να μάθω και γω τη σούπερ ντούπερ τακτική της Τσέλσι που είδατε;

Εντός έδρας,ο αντίπαλος με 10 παίχτες,κερδίζεις 1-0 στο 65 και κάνεις αλλαγή επιθετικό για να βάλεις αμυντικό και συνεχίζεις να παίζεις άμυνα με 11 στην μεγάλη περιοχή.Πως το είπε χθες;

Το τείχος της ντροπής

Γαμάτη τακτική,φάνηκε απο το ποιος πέρασε,αν πήγαινε για το 2ο γκολ ίσως.

Ομάδες σαν την Τσέλσι καλύτερα να εξαφανιστούν απο το ποδόσφαιρο.

*Για το ότι ο Γκουαρντιόλα είναι διακοσμητικός,νταξ αμα κάνουμε σύκγριση με την ομάδα του Ράικαρντ δεν νομίζω ότι δεν έχει κάνει και τπτ,μια χαρά είναι και χθες δικαιώθηκε για την τακτική του

Δημοσ.

Τιμωρήθηκε το κατενάτσιο, και δώθηκε ενα μάθημα στους ακόλουθους προπονητές αυτής της τακτικής. Forza Barca. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Και μόνο μία ήταν η φάση του πέναλντι. Με το χέρι του Πικέ, όλα τα άλλα δεν ήταν απολύτως τίποτα. Επίσης η αποβολή του Αμπιντάλ ήταν εντελώς γελοία. Αλλά όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν. Αποδόθηκε δικαιοσύνη στο καταστροφικό ποδόσφαιρο του Χίντιγκ... Γιατί το ποδόσφαιρο το διαφημίζει η Μπαρτσελόνα, η καλύτερη ομάδα της τελευταίας εικοσαετίας.

Δημοσ.
Τιμωρήθηκε το κατενάτσιο, και δώθηκε ενα μάθημα στους ακόλουθους προπονητές αυτής της τακτικής. Forza Barca. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Και μόνο μία ήταν η φάση του πέναλντι. Με το χέρι του Πικέ, όλα τα άλλα δεν ήταν απολύτως τίποτα. Επίσης η αποβολή του Αμπιντάλ ήταν εντελώς γελοία. Αλλά όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν. Αποδόθηκε δικαιοσύνη στο καταστροφικό ποδόσφαιρο του Χίντιγκ... Γιατί το ποδόσφαιρο το διαφημίζει η Μπαρτσελόνα, η καλύτερη ομάδα της τελευταίας εικοσαετίας.

Πέστα ρε Tilemaxx. + Το πέναλτυ που δε θώθηκε στη Μπάρτσα στο 1ο ματς.

Δημοσ.
Πέστα ρε Tilemaxx. + Το πέναλτυ που δε θώθηκε στη Μπάρτσα στο 1ο ματς.

'Οπα ναι, το ξέχασα και αυτό. Και για τους υποστηρικτές της "τακτικής" Χίντιγκ, να σκεφτούν μόνο, ότι ακόμα και με 10 παίχτες, έβγαλε τον Ντρογκμπά για να το σιγουρέψει. Και το πλήρωσε. Επίσης ο Ντιντιε αποδείχτηκε μεγάλη λέρα, γιατί έκανε και θέατρο, και έβριζε μπροστα στις κάμερες. Αυτός και ο Μποσίγκουα που είπε οτι ήταν πουλημένος ο διαιτητής (Κάκιστος ναι, πουλημένος οχι), είναι υπαίτιοι της επερχόμενης καμπάνας που ετοιμάζει η UEFA για παίχτες και ομάδα. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι πρίν μιλήσει κάποιος, πρέπει να κρίνει αντικειμενικά, και να μην επηρεάζεται απο Κατσαρούς και Γκώνηδες.

Δημοσ.

στο πρώτο ματς έπρεπε να πάει η κόκκινη σύννεφο και τώρα βγάλανε και λαλίτσα.

Ομάδα που δεν έχει ούτε μία εβδομάδα ιστορία δεν γίνετε να πάρει ευρωπαϊκή κούπα.

ήταν είναι και θα παραμείνουν λούζερς.

Δημοσ.
στο πρώτο ματς έπρεπε να πάει η κόκκινη σύννεφο και τώρα βγάλανε και λαλίτσα.

Ομάδα που δεν έχει ούτε μία εβδομάδα ιστορία δεν γίνετε να πάρει ευρωπαϊκή κούπα.

ήταν είναι και θα παραμείνουν λούζερς.

Η ειρωνεία είναι οτι πολλοί δηλώνουν οπαδοί της Chelsea νομίζοντας ότι είναι μια ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα επανέλθω για να πω ότι η διαιτησία και στους δύο ημιτελικούς μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστη.

Βλέπω το Μπάλακ σε αυτό το

με όλες τις πιθανές περιπτώσεις πέναλτι για την Τσέλσι και σκέφτομαι πως αν ο συμπατριώτης του διαιτητής στον πρώτο αγώνα ήταν στοιχειωδώς συνεπής, αυτός ο παίκτης με τα κλοτσίδια που έριχνε μέσα στην Ισπανία δε θα έπαιζε στο χτεσινό ημιτελικό.

Τέλος πάντων, από τις περιπτώσεις που εμφανίζονται στο βίντεο νομίζω ότι καθαρό πέναλτι είναι μόνο η περίπτωση με το χέρι του Πικέ. Βέβαια, εκεί μπορεί να αντιτάξει κάποιος πως ενδεχομένως η φάση (που αδίκως δε δόθηκε, imo) να μη συνέβαινε καν αν ο διαιτητής νωρίτερα δεν είχε αποβάλλει αναίτια τον Αμπιντάλ, κτλ, κτλ.

Όλα αυτά, όμως, είναι υποθετικά. Το δεδομένο είναι ότι στις περιπτώσεις με το Ντρογκμπά, ο παίκτης πέφτει και διαμαρτύρεται. Που σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο δύο επιλογές: ή δίνεις πέναλτι, ή δίνεις κίτρινη κάρτα στον παίκτη για θέατρο (εφόσον χτυπιέται σαν το ψάρι κάτω). Τίποτε από τα δύο δεν κάνει, ακολουθώντας μια δήθεν "Σολομώντια" λύση που τελικά τον άφησε έκθετο (και μάλλον τον σχόλασε και ως διεθνή...)

Ο Νορβηγός χτες ήταν κάκιστος. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν όταν έδειχνε συνεχώς "παίζεται" (αν και υποψιάζομαι ότι ήταν επηρρεασμένος από αυτή την ανεπίσημη πολιτική της UEFA να μη φτάνουν οι ομάδες "αποδυναμωμένες" στους τελικούς, που τελικά όμως γυρνάει μπούμεραγκ).

Δημοσ.

Απλά πόνεσε πολύ το γκολ στο 92' και τους έφταιγαν όλα. Αν δεν έμπαινε αυτό συγχαρητήρια θα του δίνανε. Καλά να πάθουν, ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

p.s. Πάντως οι 9 στους 10 προτιμούν να βλέπουν επιθετικό 4-3-3 με Μέσι, Ετό, Ανρι, Ινιέστα, Τσάβι παρά αμυντικό 4-5-1 με Ντρογμπά, Μαλουντά, Εσιέν, Λαμπαρντ, Μπάλακ. Δηλαδή καμία σχέση...

Δημοσ.
Γιατί το ποδόσφαιρο το διαφημίζει η Μπαρτσελόνα, η καλύτερη ομάδα της τελευταίας εικοσαετίας.

Απο τα λίγα που θυμάμαι θα έλεγα ότι η Ντόρτμουντ του 96-97 ήταν πιο εντυπωσιακή,το ίδιο και η Βαλένθια την πρώτη φορά που πήγε τελικό,όχι τη 2η με το αντιποδόσφαιρο.

Απο την άλλη δεν έχω πολυπαρακολουθήσει την Μπάρτσα για να πω την αλήθεια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πού τη βλέπετε τη δικαιοσύνη ρε παιδιά, στο να περνάει η χειρότερη ομάδα;

Εκτός αν ήταν καλύτερη η Μπαρτσελόνα και δεν το πήρα χαμπάρι.

Και ακούσαμε και το άκρως κουφό, ότι από το ποιος πέρασε φάνηκε ποιος ήταν ο καλύτερος. Ναι, όλη η αντικειμενικότητα βρισκόταν σε μια κλωτσιά του Ινιέστα. Αν αστοχούσε, θα ήταν ολοφάνερο ότι ήταν η Τσέλσι η καλύτερη. Γιατί ο καλύτερος κρίνεται μέσα σε 180 λεπτά, όχι μέσα σε 178 λεπτά.

Δημοσ.

Η δικαιοσύνη είναι ότι η μία παίζει ποδόσφαιρο και η άλλη ράγκμπυ,ε εμάς μας αρέσει το ποδόσφαιρο

Δημοσ.

ο καλύτερος κρίνεται από όλη την χρονιά... όχι από 2 ματς και μάλιστα με αυτό το παιχνίδι από την μία πλευρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...