alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Xτες καπου ακουγα για τη δαιτησια στο ματς Μπαρτσα - Ιντερ .... Και συμφωνα με τους κανονισμους το χερι ειναι χερι οντως στο δευτερο γκολ επειδη η ομαδα οταν επιτειθεται παιρνει πλεονεκτημα και ετσι η φαση πρεπει να διακοπει .... Και στο πρωτο γκολ δεν ειναι οφσαιντ γιατι τον καλυπτει ο Μουνταρι .... Αυτααα....
VAssassin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε συ, οκ το έχουμε εξαντλήσει το θέμα αλλά τι πάει να πει "άκουγα"; Δες μόνος σου και κρίνε. Ο κανονισμός λέει ότι όταν η μπάλα πάει στο χέρι και όχι το χέρι στη μπάλα δεν είναι φάουλ. Στη συγκεκριμένη φάση ο Τουρέ κάνει κίνηση να μαζέψει το χέρι και εκτός αυτού όταν η μπάλα χτυπάει στον Τουρέ, το χέρι είναι κολλητό στο σώμα δηλαδή δεν αποτελεί καν προέκταση του σώματος. Αν είναι δυνατόν...
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το ακουγα παει για το χερι φιλε Assasin ... Επειδη ο κανονισμος εχει αλλαξει οπως θα επρεπε να γνωριζεις ... Κι επειδη εγω δε το ηξερα εκει καπου κολαει το ακουγα .... Ο κανονισμος λεει πως στην επιθεση αν παιρνεις πλεονεκτημα εστω και με ακουσιο χερι ειναι χερι ...
VAssassin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Επειδη ο κανονισμος εχει αλλαξει οπως θα επρεπε να γνωριζεις ... Ποιος το λέει αυτό; Γιατί εγώ δεν βρίσκω πουθενά κανέναν κανονισμό να λέει ότι δεν ισχύει το ίδιο για επίθεση και άμυνα. Θα μου φαινόταν και χαζό να πω την αλήθεια... Και ο Τουρέ άμυνα παίζει, αλλά κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Δηλαδή ο κανονισμός τι λέει; Στο δικό σου μισό είναι χέρι μόνο αν είναι εκούσιο και στο μισό του αντιπάλου είναι χέρια τα πάντα, ακόμα κι αν είναι κολλητά στο σώμα;
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Nαι ... Αν παρεις πλεονεκτημα στην επιθεση απο χερι τοτε η φαση κοβεται .. Ακουσα ( ) οτι ειναι ο νεος κανονισμος ...
VAssassin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Και ξαναλέω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει το "στην επίθεση". Που ορίζεται η επίθεση και που η άμυνα; Με τα "άκουσα" δεν γίνεται δουλειά.
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μαλον το ειπα λαθος ε ... Νομιζω γενικα το επιθετικο πλεονεκτημα σε χερι κοβεται .... Ειδικα οταν ειναι κοντα στη περιοχη του αντιπαλου και η ομαδα ειναι σε προσπαθεια επιτευξης γκολ... Τωρα ενταξει και να γινει κανα χερακι ακουσιο στο κεντρο μπορει να μη το κοψει ... Το αμυντικο πλεονεκτημα στο χερι επιτρεπεται ....
kirileman Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αν ισχύει κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιο είναι γιατί στην εν λόγω περίπτωση, αν δεν έβρισκε χέρι θα έβρισκε στο σώμα του; Δεν ήταν ένα χέρι που κρεμόταν, που η μπάλα το βρήκε από μικρή απόσταση και άλλαξε πορεία, δίνοντας ετσι πλεονέκτημα στον επιτιθέμενο. Ήταν ένα χέρι κολλημένο στο μπροστινό μέρος του σώματος. Έλεος! Μου βρωμάει παρανόηση του κανονισμού, χωρίς να έχω ψάξει βέβαια τι ακριβώς λέει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπορει καποιος να βρει την φαση να σας πω εγω σαν αντικειμενικος που ειμαι αν ειναι ή οχι??? :-)
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Χμμμμ,δυσκολη φαση...απο αλλη καμερα δεν υπαρχει???Εγω ετσι οπως το ειδα ΔΕΝ θα την διεκοπτα την φαση..... Αντικειμενικος? :p
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Χμμμμ,δυσκολη φαση...απο αλλη καμερα δεν υπαρχει???Εγω ετσι οπως το ειδα ΔΕΝ θα την διεκοπτα την φαση..... Αντικειμενικος? :p και ο διαιτητης απο την ιδια γωνια το ειδε... ουτε εγω θα το διεκοπτα...
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Απο comment στο Youtube: Macdonald's Verdict: Once again the incorrect decision. The law is against deliberate handball; how an arm against a player's stomach, with no more than a yard between him and the kicker, can comprise a deliberate playing of the ball with the hand is not clear. Had Toure his arm outstretched even distance would not count in his favour, but he sought absolutely no advantage and could have made no other manoeuvre
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπορει καποιος να βρει την φαση να σας πω εγω σαν αντικειμενικος που ειμαι αν ειναι ή οχι??? :-) Δεν ειναι θεμα αντικειμενικοτητας ... Ειναι θεμα κανονισμου .. Αν ισχυει ο κανονισμος που λεω παραπανω τοτε ειναι σωστη αποφαση ... Και μαλον ισχυει γιατι το γραφει το νεο βιβλιο διαιτησιας ....
kirileman Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τότε ο κανονισμός ερμηνεύτηκε λανθασμένα (έστω και κατά γράμμα) από το διαιτητή γιατί δε μπορεί να είναι αυτό το πνεύμα του. Δε νοείται απόκτηση πλεονεκτήματος με το χέρι στο στομάχι, απλά δε νοείται! Αν ήταν απλωμένο, οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.