alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Λοιπον για να τα βαλουμε σε μια ταξη το σαββατο ηταν ενα αναρχο χαλια ματς σαν και αυτα που παιζουμε στα 5 επι 5.Καταρχας που ηταν οι προπονητες?στο οακα παντως αποκλειεται.Τακτικες δεν υπηρχαν.Αν σου αρεσε αυτο το αργο ματς ατεχνο μονο κ μονο επειδη μπηκαν γκολ σε λιγο οπου αρχιζουν τα πλειφ οφ του πολο σου συστηνω να πας να τα δεις.Θα σα αρεσουν.Θα δεις πολλα γκολ.Σημερα το ματς ηταν αη αποθεωση της τακτικης.Σιγουρα δεν ηταν πιασαρικος σαν το τελικο του Σαββτου με τοσα πεναλντι ουτε θα εκανε κ θεαματικοτητα 60 % βλεποντας τον το ευρυ κοινο που δεν ειχε δει καθολου μπαλα ολη την χρονια αλλα το ειδε οπως θα δει μεθαυριο τη Γιουροβιζιον.Οποιος ομως ηθελε να δει μπαλα τακτικης το απολαυσε...(κυριως απο το Χιντιγκ) το 11 μέσα στην περιοχή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ... ήταν ιδέα των Κινέζων και την εφάρμοσαν στο Σινικό Τοίχος.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ενω του Ραμμος που ειχε ανεβασει την αμυνα στο κεντρο ηταν πολυ μεγαλη τακτικη...
VAssassin Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ο Ραμος αν επαιζε οπως η Τσελσι θα ετρωγε μεγαλυτερο κραξιμο απ' οτι τωρα που εφαγε 6. Η Ρεαλ δεν ειναι Τσελσι...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δηλαδη για να καταλαβω υπαρχει σοβαρος προπονητης που οταν παιζει με την Μπαρτσελονα θα παει να παιξει επιθετικα?Αν το κανει τοτε καληνυχτα.Θα τον γλεντησουν οι Ετο-Μεσι-Ανρι.Μην ξεχνας οτι ο Καπελο πηρε πρωταθλημα με την Ρεαλ που στα σοβαρα ματς εφτιαχνε αμυνα οχυρο...
VAssassin Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δεν εχει σημασια αν ειναι σοβαρος προπονητης η οχι, αυτο που ειπα ισχυει.Ακομα και ο Καπελο δεν επαιξε ποτε ταμπουρι.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Άλλο το αμυντικά και άλλο το ταμπούρι. Και το ότι το γουστάρεις δεν είναι κακό... αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε... δεν ήταν τακτική αξιέπαινη αυτό.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δεν θυμασαι που πηρε πρωταθλημα κ τον βριζανε επειδη αλλαξε λενε το στυλ της Ρεαλ κ επαιζε αμυντικα...Ενας που ειχε παει στο καμπ νου κ επαιξε επιθετηκα ηταν ο Μαλεζανι.Θυμασται τα αποτελεσματα...
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Βρε άλλο το ότι πήγε να πάρει αποτέλεσμα και άλλο το να λες μπράβο και εύγε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μετα την αθλιοτητα του ελληνικου κυπελλου που μας το παρουσιασαν σαν ματσαρα σημερα παρακολυθησαμςε ενα μεγαλο ματς.Τωρα ο τλικος φερνει τις δυο κατα τεκμηριο καλυτερες ομαδες της ευρωπης κ ειναι 50-50.Τραγικος ο Γκουαρδιολα των εσωσε ο Ινιεστα.Πολη καλος κ παλι στην τακτικη ο Χιντιγκ δεν του εκατσε το αποτελεσμα... Επιτέλους, και ένας που είδε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω. Τι ταμπούρι η Τσέλσι και ότι να'ναι. Άμυνα έπαιξε φανταστική, αλλά είχε και μια χαρά επίθεση, δεν είναι πως κάθησε πίσω και δεν έκανε ευκαιρίες. Η ιδανική εμφάνιση, σε τι να την κατηγορήσεις; Επειδή δεν έκατσε να φάει γκολ από την Μπαρτσελόνα και δεν άφησαν τον Μέσι να κάνει κόλπα; Αν είναι δυνατόν... Μπράβο στη Ρεάλ με τις 6άρες της τότε, να αγοράσουμε φανέλες των παιχτών της... Και εγώ την Μπαρτσελόνα ήθελα στον τελικό, γιατί θέλω πολύ να δω το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι ίσως οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικό παιχνίδι με μεγάλο σκορ, μια που είναι και οι δύο της φιλοσοφίας "βάλε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό σου", αλλά έτσι όπως έγινε, δε γούσταρα μια. Είμαι αντιΤσέλσι, το έχω ξαναδηλώσει, είναι η μοναδική μεγάλη Αγγλική ομάδα που αντιπαθώ, συμπαθώ την Μπαρτσελόνα, αλλά κακά τα ψέμματα, η Τσέλσι άξιζε και έπρεπε να είναι στον τελικό. Τέλος πάντων, ας μη χαλιέμαι, ας περιμένω απλά να απολαύσω τον τελικό που είχα ονειρευτεί πριν το παιχνίδι.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το ότι είστε οι 2 σας μόνο που το λέτε δεν σε προβληματίζει; Δεν ειρωνεύομαι... σοβαρά το λέω.
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Η μπάλα τιμωρεί τη μισητή και σιχαμένη. Και στο 93 για να πονάει. Γιατί όταν ρε αδερφάκι μου με ένα γκολ θα αποκλειστείς, ο άλλος παίζει με 10 και αλλάζεις τον Ντρογκμπά με αμυντικό Ε τα θέλει ο κώλος σου. Η μπάρτσα δε μπόρεσε να παίξει και στο προηγούμενο και σε αυτό το ματς. Αλλά φέτος αυτή και η μάντσεστερ παίζουν την καλύτερη μπάλα από όλους και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω για τελικό. Συμφωνώ και επαυξάνω: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Chelsea_Barcelona/238320.html Τώρα που το σκέφτομαι, αν υπήρχε ένας λόγος από τον Θεό της μπάλας να περάσει η Τσέλσι θα ήταν για να την ξαναγ@μήσει η Μάντσα στον τελικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το ότι είστε οι 2 σας μόνο που το λέτε δεν σε προβληματίζει; Δεν ειρωνεύομαι... σοβαρά το λέω. Κατ' αρχάς είμαστε οι μόνοι δύο που το λένε στο insomnia, όχι γενικώς. Εγώ ξέρω πολύ κόσμο που απολαμβάνει να βλέπει ποδόσφαιρο όπως κι εμείς. Επίσης, μου δίνεις την αίσθηση πως υπερεκτιμάς τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν την ίδια άποψη μαζί σου. Κατά τα άλλα, έχω πολλές εξηγήσεις να δώσω γιατί συμβαίνει αυτό (το ότι είμαστε οι μόνοι δύο που το λένε αυτό), αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να την ανοίξω αυτή την κουβέντα, θα πω απλά ότι το αποδίδω στην ελληνική νοοτροπία - κουλτούρα. By the way, απόσπασμα από άρθρο ενός ακόμα "παρανοϊκού": ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Χίντινγκ απέδειξε πόσο μεγάλη… γάτα είναι. Εδεσε κόμπο τον πρωτάρη Γκουαρντιόλα καθόλη τη διάρκεια του ματς. Ας όψεται το σουτ του Ινιέστα, αλλιώς οι της Τσέλσι θα ετοίμαζαν βαλίτσες για Ρώμη. Ο Ολλανδός προπονητής έδειξε για πολλοστή φορά το μέγεθος της προπονητικής του, «κλειδώνοντας» όλα τα ατού του αντιπάλου, την ίδια ώρα που ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μάλλον σκεφτόταν πως έχει πολλά να μάθει ακόμα. MVP: Το σωστό είναι να βάλουμε τον Αντρές Ινιέστα, τον άνθρωπο που έκρινε τον ημιτελικό του Στάμφορντ Μπριτζ. Αν κάνουμε, όμως, παρατυπία θα βάλουμε όλη την Τσέλσι. Από τον Τσεχ μέχρι τον Ντρογκμπά. Γιατί πολύ απλά άπαντες… έβγαλαν το λάδι στην ομολογουμένως καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Chelsea_Barcelona/238293.html
VAssassin Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ενταξει χαλια η Μπαρτσελονα χθες, αλλα που ηταν η τρομερη Τσελσι; Μιλαμε για την ομαδα που ειχε 30% κατοχη μες στην εδρα της, που ειχε μολις μια κλασικη ευκαιρια(με τον αντιπαλο να παιζει χωρις center back), που με παιχτη παραπανω επαιζε men behind ball; Αλλο ματς ειδα εγω η οτι θελει βλεπει ο καθενας;
johnyboy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Σταμάτησαν οι Ιταλοί το κατενάτσιο και το ξεκίνησαν οι Αγγλοι.
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Σταμάτησαν οι Ιταλοί το κατενάτσιο και το ξεκίνησαν οι Αγγλοι. Όχι οι Άγγλοι μόνο η σιχαμένη η Chelsea.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.