Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. H διαφορα ειναι οτι ο Μουρινιο παει τελικο, ο Ρεχαγκελα αρπαξε τελικα 2 απο σουηδια, 2 απο Ισπανια κτλ Παρεπιτοντως, το 2004 ΔΕΝ παιξαμε κατενατσιο για να λεμε και του στραβου το δικιο. Το 2008 ναι, το 2004 οχι. Αλλο το τσουκου τσουκου και αλλο το κατενατσιο. Ειχαμε πολυ τυχη, μας εκατσε η συγκυρια και γιαυτο το πηραμε αλλα υπηρχε συγκεκριμενο αν και πολυ βαρετο και απαρχαιομενο πλανο αναπτυξης

2. Μεσα για Μανατζερ μολις τελειωσω μια υποθεση που εχω με το pc(να παρω το ΤΛ με τη Γιουναιτεντ)

Δημοσ.

ε θα μαζευτούμε όσοι μαζευτούμε θα διαλέξουμε πρωτάθλημα και ομάδες 1 θα κάνει new game και θα τρέχει το save και οι υπόλοιποι θα συνδεθούμε με αυτόν.

κάντε με add στο msn για να συντονιστούμε.

Δημοσ.
1. H διαφορα ειναι οτι ο Μουρινιο παει τελικο, ο Ρεχαγκελα αρπαξε τελικα 2 απο σουηδια, 2 απο Ισπανια κτλ Παρεπιτοντως, το 2004 ΔΕΝ παιξαμε κατενατσιο για να λεμε και του στραβου το δικιο. Το 2008 ναι, το 2004 οχι. Αλλο το τσουκου τσουκου και αλλο το κατενατσιο. Ειχαμε πολυ τυχη, μας εκατσε η συγκυρια και γιαυτο το πηραμε αλλα υπηρχε συγκεκριμενο αν και πολυ βαρετο και απαρχαιομενο πλανο αναπτυξης

Δε βλέπω διαφορές με βάση τα παραπάνω. Και ο Ρεχάγκελ έχει πάρει κούπα όπως και ο Μουρίνιο έχει πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Επίσης, και ο Μουρίνιο είχε πλάνο "ανάπτυξης" προχθές. Να βάλει ένα "πούλμαν" μπροστά στο τέρμα του! Η πλάκα είναι ότι αν μέτραγε το κανονικό δεύτερο γκολ, οι απανταχού "Γεωργίου" θα έλεγαν με τη σιγουριά που τους δίνει η πολύχρονη ενασχόληση με το παιχνίδι (το FM δηλαδή): Με απογοήτευσε ο Μουρίνιο. Δεν έπρεπε να φάει δυο γκολ και τα φαγε!

Δημοσ.
ε θα μαζευτούμε όσοι μαζευτούμε θα διαλέξουμε πρωτάθλημα και ομάδες 1 θα κάνει new game και θα τρέχει το save και οι υπόλοιποι θα συνδεθούμε με αυτόν.

κάντε με add στο msn για να συντονιστούμε.

Για δωσε με πμ το msn σου

Δημοσ.

Και εγώ μέσα για fm απλά να το κανονίσουμε τώρα για μην πέσει μέσα σε τίποτα εξεταστικές και χάσουμε κανα μάθημα:P

Δημοσ.
Και εγώ μέσα για fm απλά να το κανονίσουμε τώρα για μην πέσει μέσα σε τίποτα εξεταστικές και χάσουμε κανα μάθημα:P

Το αυτό.

10

Δημοσ.

βλεποντας το βιντεο παρατηρουμε οτι λεει 2-3 λεξεις το πολυ οποτε δεν μπορει να το

ειπε αυτο...

Δημοσ.

Κίνδυνος φυλάκισης για τον Λέτο

Καλα στα λογια ολα γινονται ...

Στην πραξη ποτε δε γινεται κατι ...

Ακου εκει φυλακη ...

Σιγα μη τον βαλουν και ισοβια ...

Μου τη δινουν οι υπερβολες του τυπου/ιντερνετ ...

Δημοσ.

Eλα να κανουμε λιγο και τη δουλεια που κανει το Κουρκουτι ...

Το photoshop δε το ξερω καλα αλλα προσπαθησα ...:-D

leto2big2.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...