kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι να σου λέω τώρα. Απλά έφαγε τρομαχτικό κράξιμο!!!!
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Για ραδιόφωνο μιλάμε σήμερα ή χθες στην τηλεόραση; Μόνο χθες τον είδα εγώ.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω, για πείτε οτι ακούσατε/είδατε. Να καταλάβουμε πως το είδε και αυτός ρε παιδί μου.
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ρε ξεκολλάτε με το Γεωργιού. Εντάξει έχει πλάκα να ακούς για τα "κόζια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου κτλ. αλλά περιμένετε να ακούσετε σοβαρό σχόλιο για Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Πιο συχνά παρακολουθεί ΠΑΟ Ρουφ παρά Manchester United! Άμα χαλιέστε μην τον ακούτε, σιγά το πρόσωπο που θα αναλύσουμε και τα λεγόμενά του. ΥΓ: Δεν έχω ιδέα τι έχει πει για το χθεσινό ματς.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ο ίδιος δηλώνει οπαδός του Εθνικού btw. Kατ' τα άλλα με λένε Νίκο Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Για ραδιόφωνο μιλάμε σήμερα ή χθες στην τηλεόραση; Μόνο χθες τον είδα εγώ. Σήμερα, στο ράδιο, και πραγματικά δε μπορώ να τα αναπαράγω. Αρκετά ασχολήθηκα κιόλας. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ο ίδιος δηλώνει οπαδός του Εθνικού btw. Kατ' τα άλλα με λένε Νίκο Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Aπολλωνιστής δηλώνει. Σε 10 λέξεις αυτά που είπε χθες είναι ότι "πάλι καλά που αποκλείστηκε η Barcelona να μην μας ζαλίζουν άλλο με τον Guardiola, το Messi, τον Xavi και τον Iniesta"
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αυτός δεν έλεγε οτι θα αποσυρθεί? Γιατί δεν το έκανε μια ώρα αρχίτερα?
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Από Κατσαρό, Πουρουπού και Μίχο τον προτιμώ πάντως. Έχει γέλιο
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά αυτοί είναι και εντελώς άσχετοι κιόλας.
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Aπολλωνιστής δηλώνει.Σε 10 λέξεις αυτά που είπε χθες είναι ότι "πάλι καλά που αποκλείστηκε η Barcelona να μην μας ζαλίζουν άλλο με τον Guardiola, το Messi, τον Xavi και τον Iniesta" Δεν πειράζει Γεωργίου, οι τρεις τελευταίοι θα μονοπωλήσουν και το μουντιάλ. Εσύ μπορείς να βλέπεις Lampard, Gerrard και Crouch.
_eLpiS_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Aπολλωνιστής δηλώνει.Σε 10 λέξεις αυτά που είπε χθες είναι ότι "πάλι καλά που αποκλείστηκε η Barcelona να μην μας ζαλίζουν άλλο με τον Guardiola, το Messi, τον Xavi και τον Iniesta" Διαφωνω για messi και τον παιχταρα το xavi αλλα ο guardiola ηταν για κλαμματα απλα.
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Διαφωνω για messi και τον παιχταρα το xavi αλλα ο guardiola ηταν για κλαμματα απλα. Για εξήγησε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ ένα έχω να πω για τον χθεσινό ημιτελικό: Επιτέλους, δικαιώθηκε το κανονικό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλει οι ομάδες να κάνουν τα πάντα (νόμιμα, όχι καραγκιοζιλίκια τύπου "πετάω μπάλες στο γήπεδο") για να κερδίσουν. Αυτό λέγεται ποδόσφαιρο. Το άλλο (που θέλουν πολλοί) να βλέπουμε μια ομάδα να παίζει και η άλλη να μην ξέρει άμυνα (ή και καμία από τις δύο, βλέπε τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ) λέγεται τσίρκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.