SlimData Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πές τα στο διαιτητή που έβγαλε κόκκινη στο 25..Η Ίντερ φαινόταν ότι θα επιτεθεί κάποια στιγμή.Πρίν την κόκκινη έβγαινε σιγά σιγά μπροστά.Η κόκκινη κατέστρεψε το παιχνίδι. Δυστυχώς ήταν τόσο υπερβολικό αυτό που έγινε μετά που χάσανε το δίκιο τους για μένα. Ας προσπαθούσαν και θα σου έλεγα ναι. Δεν προσπάθησαν όμως...
nikos21aek Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δυστυχώς ήταν τόσο υπερβολικό αυτό που έγινε μετά που χάσανε το δίκιο τους για μένα.Ας προσπαθούσαν και θα σου έλεγα ναι. Δεν προσπάθησαν όμως... Μα ρε σύ τι να προσπαθούσαν;Δεν παίζαν με τον Ιωνικό.Με την Μπαρτσελόνα παίζαν στο Κάμπ νου.Για να προσπαθήσεις πρέπει να στο επιτρέπει και ο αντίπαλος.
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κι επειδη ηθελες εσυ να δεις μπαλα επρεπε να χασει αυτος την προκριση ... Κι εσύ είναι τόσο δύσκολο να συμπεριφερθείς σαν φίλαθλος, πρέπει να σκέφτεσαι σαν επιχειρηματίας.. Να πω ότι βγάζατε κι εσείς λ7 από αυτούς, να πω εντάξει.. τώρα τι διάολο όμως;
SlimData Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μα ρε σύ τι να προσπαθούσαν;Δεν παίζαν με τον Ιωνικό.Με την Μπαρτσελόνα παίζαν στο Κάμπ νου.Για να προσπαθήσεις πρέπει να στο επιτρέπει και ο αντίπαλος. Δε νομίζω όταν έπαιρνε πρώτη μπάλα από τα ελεύθερα του σέζαρ ο μιλίτο να μην πήγαινε κοντά του κανένας συμπαίκτης του επειδή τους κράταγαν οι ισπανοί... Κάποιος τους είπε να μην κουνήσουν ρούπι από την περιοχή τους. Ποιος άραγε...?
nikos21aek Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τέλος πάντων.Εγώ παρότι και αντιΙντερικός του έβγαλα το καπέλο φέτος.Γιατί και το σπίτι μου έκλεισε(Μίλαν 0-4 με διαστημικότατο ποδόσφαιρο που αυτό το ποδόσφαιρο εγώ θεωρώ ολοκληρωτικό) και μέσα στην έδρα του έπαιζε ο διαιτητής 100-0 Μίλαν και παρόλα αυτά μου πέταξε δύο γκολάκια και εγώ δεν απείλησα καν.70-30 κατοχή η Μίλαν 2-0 η Ίντερ όταν η διαφορά στην κορφή ήταν 1 πόντος.Και πρωτάθλημα θα πάρει παρόλο που τον παίζουν 80-20 οι διαιτητές.Και την τσέλσι πέταξε έξω πενταδίκαια και έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα.Την χτύπησε στα ίσα στο Μεάτσα την κέρδισε πανηγυρικά.Και στο Κάμπ νου έκανε απλά αυτό που έπρεπε και αυτό που μπορούσε με 10 παίχτες.
konnak Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η Ίντερ φαινόταν ότι θα επιτεθεί κάποια στιγμή. 'Nough Said.
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μα κάτσε λίγο ρε φίλε.Έχει 3-1 στο τσεπάκι του δεν θα μπεί προσεκτικά στο πρώτο μισάωρο μην φάει το γκόλ και χαιρετήσει νωρίς;Θα μπει να επιτεθεί;Αν είχε χάσει 3-1 θα το έκανε.Αλλά κέρδισε.Μετά του ήρθε η κόκκινη αναγκαστικά συνέχισε έτσι και χειρότερα.Τι θα έκανε δηλαδή;Θα έλεγε..."Χμ έφαγα κόκκινη και παίζω με 10 αλλά πρέπει να παίξω επιθετικά τώρα,ας βάλω άλλο ένα φόρ μέσα δν γαμιέται..Θα φάω 5 αλλά δεν θα κάτσω ταμπούρι."Αναγκαστικά έκατσε πίσω.Και όπως λέτε εσείς ότι και με 11 να έπαιζε θα έπαιζε τέρμα ταμπούρι εγώ λέω πως αν έπαιζε με 11 σε κάποια φάση που θα άρχιζε η Μπάρτσα να έχει και τον Βαλντέζ στο κέντρο θα το γυρνούσε σε επίθεση και θα πετούσε γκολάκι. Παιχνίδι υπομονής παίζει η Μπαρτσελόνα,πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα μέχρι να ξεχαστεί κάποιος αμυντικός εκτός θέσης και να περάσει η κάθετη,παιχνίδι υπομονής θα έπαιζε και ο Μουρίνιο,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις μέχρι να αρχίσουν αυτοί το χυμαδιό για να βάλουν γκόλ και να τους χτυπήσω. :lol: εγραψες!! ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- Είδα και το χθεσινό και ήθελα να βαλω το δάχτυλό μου μέσα στο μάτι μου να φτάσω εγκέφαλο και να το στριφογυρίσω. friends fan!
konnak Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σε λίγο κάποιος θα πει ότι παίζει και τσούκου τσούκου μπολ η Μπάρτσα.
Humphrey Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι να σας πω καλόπαιδα, εγώ θα έδινα όλο το δίκαιο στο Μουρίνιο να παίξει έτσι, αν είχε μια εντεκάδα απο Μπασινάδες, Καραγκούνηδες, Στολτίδηδες και Τοροσίδηδες. Με αυτούς δικαιολογήσαι να παίξεις ταμπούρι. Αλλά με Σναιντερ, Ετο, Καμπιάσσο, Μιλίτο, Μουντάρι και δεν ξερω τί άλλο, το κλείσιμο στην περιοχή σου είναι μια καθαρά συμφεροντολογική επιλογή. Κατ'εμέ ο Μουρίνιο δεν έχει δώσει τίποτα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Φέργκιουσον, ο Βενγκέρ ακόμα και ο Χίτζφελντ και ο Αντζελότι άφησαν και αφήνουν πίσω ομάδες-δημιουργήματα-σχολές που χαίρεσαι να βλέπεις ή τουλάχιστον δεν συχτιρίζεις. Απο τον κύριο "Εγώ" θυμάμαι μόνο την πρώτη σεζόν του με την Τσέλσυ. Σίγουρα είναι άξιος νικητής, αλλά οι απόψεις μας περι ποδοσφαίρου διαφέρουν (και ποιος είμαι εγώ άλλωστε..) Για εμένα χίλιες φορές να δω την αγαπημένη Άρσεναλ, την Μάντσεστερ και την Μπαρτσελόνα, παρά να δω την Ίντερ να κερδίζει "έτσι". 26 χρονών πια δεν αντέχω άλλη "τακτική". ΥΓ: H μόνη αιτία να δω τον τελικό του ΤΛ θα είναι το διδυμο Ριμπερύ-Ρόμπεν
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Όλοι οι αντιδραστικοί αντιΜπάρτσα έβγαλαν τα απωθημένα τους σήμερα με μπροστάρη το Γεωργιου. Ο παγκοσμίως άγνωστος σχολιαστής που δουλεύει στο Τηλεάστυ κοροϊδεύει τον προπονητή της Μπάρτσα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι να σας πω καλόπαιδα' date=' εγώ θα έδινα όλο το δίκαιο στο Μουρίνιο να παίξει έτσι, αν είχε μια εντεκάδα απο Μπασινάδες, Καραγκούνηδες, Στολτίδηδες και Τοροσίδηδες. Με αυτούς δικαιολογήσαι να παίξεις ταμπούρι. Αλλά με Σναιντερ, Ετο, Καμπιάσσο, Μιλίτο, Μουντάρι και δεν ξερω τί άλλο, το κλείσιμο στην περιοχή σου είναι μια καθαρά συμφεροντολογική επιλογή. Κατ'εμέ ο Μουρίνιο δεν έχει δώσει τίποτα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Φέργκιουσον, ο Βενγκέρ ακόμα και ο Χίτζφελντ και ο Αντζελότι άφησαν και αφήνουν πίσω ομάδες-δημιουργήματα-σχολές που χαίρεσαι να βλέπεις ή τουλάχιστον δεν συχτιρίζεις. Απο τον κύριο "Εγώ" θυμάμαι μόνο την πρώτη σεζόν του με την Τσέλσυ. Σίγουρα είναι άξιος νικητής, αλλά οι απόψεις μας περι ποδοσφαίρου διαφέρουν (και ποιος είμαι εγώ άλλωστε..) Για εμένα χίλιες φορές να δω την αγαπημένη Άρσεναλ, την Μάντσεστερ και την Μπαρτσελόνα, παρά να δω την Ίντερ να κερδίζει "έτσι". 26 χρονών πια δεν αντέχω άλλη "τακτική". ΥΓ: H μόνη αιτία να δω τον τελικό του ΤΛ θα είναι το διδυμο Ριμπερύ-Ρόμπεν[/quote'] Να παει ο φεργκισον και ο βενγκερ να παρουν cl με την πορτο αμα μπορουν... Η σημερινη chelsea ειναι ακομα αυτη του mourinho... Ο ribery δεν παιζει τελικο... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δυο κουβέντες τελευταίες για τα ημιτελικά με αφορμή κουβέντα που είχα πριν. Έχετε παρατηρήσει τι σφαγές έχουν γίνει στα ημιτελικά του Ch.L.; Στα ημιτελικά συγκεκριμένα!!! Φανταστείτε να γινόντουσαν αυτά εδώ. Α, να μην το ξεχάσω. Μουρίνιο-Γεωργίου-Τζούλια... ο νοών νοείτω. (Το κράξιμο το σημερινό όλο δικό σου κωλοτούμπα δημοσιογραφίσκε της κακιάς συμφοράς, αφιερωμένο!)
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Tώρα ανακάλυψες ότι υπάρχουν διαιτητικά λάθη ΚΑΙ στο CL ; Όσο για το τρίπτυχο που παραθέτεις δεν πιάνω το νόημα
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μιλάω ειδικά για ημιτελικά. Η τριπλέτα που ανέφερα ζει για να προκαλεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.