Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ρε μεγάλε Γεωργίου.... Τα έλεγε για τους Έλληνες οπαδούς κι εγώ τον κορόιδευα.....

Ο οποίος χθες αποθέωνε Μουρίνιο :P

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά όμως.Αν η πρόκριση κρινόταν σε ένα παιχνίδι στο Καμπ Νού και μόνο θα κατέβαινε διαφορετικά η ομάδα.Είχε το 3-1 παρακαταθήκη από την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ του Μεάτσα(για όσους λένε για αντιποδόσφαιρα κτλ) και μπήκε μέσα τα πρώτα λεπτά αμυντικά να αποφύγει το πρώτο 20άλεπτο που η Μπαρτσελόνα φυσιολογικά θα πίεζε ασφυκτικά,στην πορεία τσέπωσε την κόκκινη και αναγκαστηκά πήγε το παιχνίδι έτσι.Ημιτελικός τσάμπιονς λίγκ είναι τι θέλατε να κατέβει όσα φάμε και όσα βάλουμε με 1 γκόλ αβάτζο κιόλας;

To πιο φυσιολογικό έγινε χθές.Προσοχή τα πρώτα λεπτά μην φάμε γρήγορο γκόλ που σημαίνει χαιρετάμε και όσο περνάει η ώρα βγαίνουμε και μπροστά.Του ήρθε η κόκκινη και δεν βγήκε μπροστά καθόλου,παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα 4 φάσεις κατάφερε να κάνει όλες κιόλες.Πόσες ομάδες μπορούν να την κρατήσουν έτσι δηλαδή μέσα στο Καμπ νού.Και γκόλ να μην φάνε άλλες ομάδες θα γίνεται η μία ευκαιρία μετά την άλλη.Χθές ένα σούτ του Μέσι έγινε,μια κεφαλιά του Κρίκιτς,το γκόλ και άλλη μια μετά.Τα υπόλοιπα πασούλες ήταν και κάτι σουτάκια στην αγκαλιά του Σέζαρ ή τελείως άουτ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά σοβαρά όμως.Αν η πρόκριση κρινόταν σε ένα παιχνίδι στο Καμπ Νού και μόνο θα κατέβαινε διαφορετικά η ομάδα.Είχε το 3-1 παρακαταθήκη από την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ του Μεάτσα(για όσους λένε για αντιποδόσφαιρα κτλ) και μπήκε μέσα τα πρώτα λεπτά αμυντικά να αποφύγει το πρώτο 20άλεπτο που η Μπαρτσελόνα φυσιολογικά θα πίεζε ασφυκτικά,στην πορεία τσέπωσε την κόκκινη και αναγκαστηκά πήγε το παιχνίδι έτσι.Ημιτελικός τσάμπιονς λίγκ είναι τι θέλατε να κατέβει όσα φάμε και όσα βάλουμε με 1 γκόλ αβάτζο κιόλας;

Ρε φιλαράκι όπως θέλει να κατέβει και μαγκιά του που κέρδισε. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν σιχαμερή η εμφάνιση τους? Ή ότι πρέπει να πούμε μπράβο που τα κατάφερε βιάζοντας τα μάτια και τα νεύρα μας? Μέχρι χθες το πρωί λέγαμε ευτυχώς ήρθε τρίτη-τετάρτη και θα δούμε μπάλα. Μετά το χθεσινοβραδύνο θα περιμένουμε να δούμε πανθρακικό-λεβαδειακό μπας και ανοίξει το μάτι μας...

Δημοσ.

Τα είπαμε μην τα ξαναλέμε..Όποιος περίμενε χθες να δει μπάλα απλά ήταν εκτός πραγματικότητας. Η περιέργεια η δική μου ήταν πώς θα έπαιζε η Barcelona ώστε να προκριθεί. Για την Ίντερ το ήξερα, ειδικά μετά την αποβολή στο 27'.

Μπάλα θα βλέπαμε αν έβαζε γκολ νωρίς η Barcelona (πόσο μάλλον 2) και η Ιντερ έμενε με 11.

//Το τονίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δημοσ.
Κι επειδη ηθελες εσυ να δεις μπαλα επρεπε να χασει αυτος την προκριση ... :rolleyes:

:P

Δεν διάβασες καλά νομίζω.... Πολύ σαφώς είπα, μαγκιά του που κέρδισε βεβαίως. Και διακίωμα μου όμως να σιχαίνομαι σήμερα αυτή την ομάδα που είδα χθες.. Λέω κάτι λάθος??

Για του λόγου του αληθές...

Ρε φιλαράκι όπως θέλει να κατέβει και μαγκιά του που κέρδισε. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν σιχαμερή η εμφάνιση τους? Ή ότι πρέπει να πούμε μπράβο
Δημοσ.
Ρε φιλαράκι όπως θέλει να κατέβει και μαγκιά του που κέρδισε. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν σιχαμερή η εμφάνιση τους? Ή ότι πρέπει να πούμε μπράβο που τα κατάφερε βιάζοντας τα μάτια και τα νεύρα μας? Μέχρι χθες το πρωί λέγαμε ευτυχώς ήρθε τρίτη-τετάρτη και θα δούμε μπάλα. Μετά το χθεσινοβραδύνο θα περιμένουμε να δούμε πανθρακικό-λεβαδειακό μπας και ανοίξει το μάτι μας...

Μα κάτσε λίγο ρε φίλε.Έχει 3-1 στο τσεπάκι του δεν θα μπεί προσεκτικά στο πρώτο μισάωρο μην φάει το γκόλ και χαιρετήσει νωρίς;Θα μπει να επιτεθεί;Αν είχε χάσει 3-1 θα το έκανε.Αλλά κέρδισε.Μετά του ήρθε η κόκκινη αναγκαστικά συνέχισε έτσι και χειρότερα.Τι θα έκανε δηλαδή;Θα έλεγε..."Χμ έφαγα κόκκινη και παίζω με 10 αλλά πρέπει να παίξω επιθετικά τώρα,ας βάλω άλλο ένα φόρ μέσα δν γαμιέται..Θα φάω 5 αλλά δεν θα κάτσω ταμπούρι."

Αναγκαστικά έκατσε πίσω.Και όπως λέτε εσείς ότι και με 11 να έπαιζε θα έπαιζε τέρμα ταμπούρι εγώ λέω πως αν έπαιζε με 11 σε κάποια φάση που θα άρχιζε η Μπάρτσα να έχει και τον Βαλντέζ στο κέντρο θα το γυρνούσε σε επίθεση και θα πετούσε γκολάκι.

Παιχνίδι υπομονής παίζει η Μπαρτσελόνα,πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα μέχρι να ξεχαστεί κάποιος αμυντικός εκτός θέσης και να περάσει η κάθετη,παιχνίδι υπομονής θα έπαιζε και ο Μουρίνιο,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις μέχρι να αρχίσουν αυτοί το χυμαδιό για να βάλουν γκόλ και να τους χτυπήσω.

Δημοσ.

Μπάλα θα βλέπαμε αν το σκορ ήταν 2-0 στο 60' πχ. Τότε θα ήταν απόλαυση.

Επίσης το 3-1 θεωρώ ήταν υπερβολικό σκορ για το πρώτο ματς. Πιο πολύ εικόνα 2-1 ή 3-2 είχε. Σιγά το ποδόσφαιρο που δίδαξε η Ίντερ στο Μεάτσα.

Δημοσ.

Εντάξει και εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι του Μεάτσα αν δεν ήταν στον κόσμο του ο Μιλίτο που έχασε 3 τετ α τετ ανεπίτρεπτα για το επίπεδό του μπορούσε και να είναι 5-1 5-2

Δημοσ.
Μα κάτσε λίγο ρε φίλε.Έχει 3-1 στο τσεπάκι του δεν θα μπεί προσεκτικά στο πρώτο μισάωρο μην φάει το γκόλ και χαιρετήσει νωρίς;Θα μπει να επιτεθεί;Αν είχε χάσει 3-1 θα το έκανε.Αλλά κέρδισε.Μετά του ήρθε η κόκκινη αναγκαστικά συνέχισε έτσι και χειρότερα.Τι θα έκανε δηλαδή;Θα έλεγε..."Χμ έφαγα κόκκινη και παίζω με 10 αλλά πρέπει να παίξω επιθετικά τώρα,ας βάλω άλλο ένα φόρ μέσα δν γαμιέται..Θα φάω 5 αλλά δεν θα κάτσω ταμπούρι."

Αναγκαστικά έκατσε πίσω.Και όπως λέτε εσείς ότι και με 11 να έπαιζε θα έπαιζε τέρμα ταμπούρι εγώ λέω πως αν έπαιζε με 11 σε κάποια φάση που θα άρχιζε η Μπάρτσα να έχει και τον Βαλντέζ στο κέντρο θα το γυρνούσε σε επίθεση και θα πετούσε γκολάκι.

Παιχνίδι υπομονής παίζει η Μπαρτσελόνα,πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα πασούλα μέχρι να ξεχαστεί κάποιος αμυντικός εκτός θέσης και να περάσει η κάθετη,παιχνίδι υπομονής θα έπαιζε και ο Μουρίνιο,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις,σωστές θέσεις μέχρι να αρχίσουν αυτοί το χυμαδιό για να βάλουν γκόλ και να τους χτυπήσω.

Ξαναλέω, για την ομάδα του αυτό που έκανε ήταν το καλύτερο. Για εμένα όχι. Δεν είμαι πρόεδρος ή μέτοχος ή οπαδός της ιντερ και έτσι χθες είδα ένα έκτρωμα! Εγώ όμως ήθελα να δω ωραίο ποδόσφαιρο. Το είδα? Όχι! Επειδή λοιπόν για εμένα το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, χθες δεν ψυχαγωγήθηκα. Απεναντίας ένιωθα δυσφορία με αυτό που έβλεπα. Γιατί δεν με καταλαβαίνετε???

Δημοσ.
Ξαναλέω, για την ομάδα του αυτό που έκανε ήταν το καλύτερο. Για εμένα όχι. Δεν είμαι πρόεδρος ή μέτοχος ή οπαδός της ιντερ και έτσι χθες είδα ένα έκτρωμα! Εγώ όμως ήθελα να δω ωραίο ποδόσφαιρο. Το είδα? Όχι! Επειδή λοιπόν για εμένα το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία και χθες δεν ψυχαγωγήθηκα. Απεναντίας ένιωθα δυσφορία με αυτό που έβλεπα. Γιατί δεν με καταλαβαίνετε???

Πές τα στο διαιτητή που έβγαλε κόκκινη στο 25..Η Ίντερ φαινόταν ότι θα επιτεθεί κάποια στιγμή.Πρίν την κόκκινη έβγαινε σιγά σιγά μπροστά.Η κόκκινη κατέστρεψε το παιχνίδι.Έννοια σου πάντως και θα αποζημιωθείς στον τελικό.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει στον τελικό για να επιτεθεί φουλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...