Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα οφσάιντ, τα ξεκάθαρα μέσα στη μικρή περιοχή όπου ο επόπτης δεν καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια, δε χρειάζεται "ευρυγώνια" ματιά όπως στις μακρινές μπαλιές στο κέντρο και οι συνθήκες είναι ιδανικές για εκείνον, δείχνουν πολλά.

http://www.youtube.com/watch?v=NAUrsd4Pni4#t=1m47s

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To 2004 η Πόρτο απειλούσε οτι θα βγεί απο την ενωση των 18 δυνατότερων ομάδων, και πιθανολογώ οτι ο Μουρίνιο βρεθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Τι ήταν ο Μουρίνιο? Ο μεταφραστής του Βαν Χάαλ στη Μπαρτσελόνα με πιθανές διασυνδέσεις στην UEFA.

Ενα άλλο που με παραξενεύει είναι οτι πέρσυ όλα τα media είχαν λυσσάξει για το "χειρουργείο" της Τσέλσι, ενω για το αντίστοιχο της Μπάρτσα φέτος δεν έχουμε δεί σχεδόν τίποτα.

Δημοσ.
linkinp τσάμπα παίζεις μπάλα 14 χρόνια μου φαίνεται..

Καντάρια λέμε..

εσυ το χεις κλωτσησει ποτε το τοπι ή με pro την βγαζεις???

Ευχαριστούμε! :-D

τπτ φιλε μου,δεν εχω διατυπωσει διαφορετικη αποψη!

Βασικά το αστείο είναι που είσαι ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι παίζει 14 χρόνια μπάλα και κάθεσαι και συζητάς ότι ήταν οφφσιδε (sic) επειδή το στέρνο του πικε ήταν 2,64 εκατοστά μπροστά...

δυστυχως θελοντας και μη,δεν υπαρχει λιγο offside και πολυ offside.αμα ειναι,ειναι.παει και τελειωσε.

Αναφορικα με ολους τους εξυπνηδηδες που βγηκαν να χλεβασουν,επειδη μιλησα με διαιτητη β'εθνικης πριν λιγο,ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA και ισχυει αυτο που ειπα.ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ και οχι το ποδι ή οτιδηποτε αλλοα ναι....πως το λενε αυτο...?SUCK IT!

xaxaxaxaxaxaxa.gif

AXAXA.ΘΕΙΚΟ!!!!!

Τυχαίο οτι ακυρώθηκε και το γκόλ του Τουρέ απέναντι σε ομάδα του Μουρίνιο?

Ας σοβαρευτουμε λιγο....

Δημοσ.
Έτσι αποδείχτηκε. Όταν αναγκάζεις τους ιταλούς να παίξουν μπετόν αρμέ τότε παίζεις με την τύχη σου

Kατι μου λεει πως και με 12 να παιζανε οι Ιταλοι παλι με 12 πισω θα ηταν...

Δε φταιει η αποβολη για το οτι παιξαν ταμπουρι..

Δημοσ.

Όλοι αυτοί που είναι υπέρ της Barca και κράζουν επειδή έπαιζε μόνο άμυνα η Inter θέλω να μου πουν παρακαλώ πως θα έπαιζαν αυτοί εάν ήταν στην θέση του Μουρίνιο;

Μήπως να παίζανε με 3 φορ ;

Η Barca την πρόκριση την έχασε από το πρώτο ματς.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα το πάτε προς αποφάσεις που εξυπερτούσαν κάποια σκοπιμότητα και δη τις συναλλαγές Ζοζε - UEFA ?

Δημοσ.

Λαθη ειναι και συμβαινουν συχνα ...

Τωρα καποιοι το πανε σε συνωμοσιες και πρασινα αλογα ....

Κουλαρετε λιγο....

Και στα δυο ματς γιναν λαθη και υπερ και κατα των δυο ομαδων...

Δε λεει κατι αυτο ... Λαθη παντα θα γινονται ..Δεν ειναι ρομποτ οι διαιτητες ουτε ημαστε στο προ που βλεπουν ολα τα οφσαιντ αυτοματα .... :-D

Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι ότι οι περισσότεροι διαιτητές είναι ανίκανοι να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Αν θες Inter στον τελικό δεν αποβάλεις το Motta εκεί (όσο και αν κατά τη γνώμη μου είναι σωστή δεύτερη κίτρινη).

Αν θες Barca στον τελικό δεν ακυρώνεις ποτέ το δεύτερο γκολ.

Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
Το όλο θέμα είναι ότι οι περισσότεροι διαιτητές είναι ανίκανοι να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Αν θες Inter στον τελικό δεν αποβάλεις το Motta εκεί (όσο και αν κατά τη γνώμη μου είναι σωστή δεύτερη κίτρινη).

Αν θες Barca στον τελικό δεν ακυρώνεις ποτέ το δεύτερο γκολ.

Απλά τα πράγματα.

+1 .

Δημοσ.

Εγώ ξέρω πως είδα τα Μπάρτσα - Άρσεναλ και μου άρεσε αυτό που έβλεπα.

Είδα και το χθεσινό και ήθελα να βαλω το δάχτυλό μου μέσα στο μάτι μου να φτάσω εγκέφαλο και να το στριφογυρίσω.

Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί το χρήμα είναι πολύ αλλά ΕΞΩ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ από το Champions League. Αν αυτή η Μπάρτσα δικαιούται να αποκλειστεί αυτό το δικαιούται μόνο και μόνο επειδή έφαγε 3 στο Μιλάνο.

Αυτή η φρίκη η χθεσινή θα μου μείνει αξέχαστη.

Μα τον Τουτατή δλδ αν κοιμόταν ο Θεός και είχε φτάσει στους 4 ο γαύρος (λέμε τώρα) ή ξανά ο Παναθηναϊκός, ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ και ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν θα έπαιζε.

Τώρα καταλαβαίνω πόσο Abused ένιωθε ο Ευρωπαίος φίλαθλος όταν πήραμε το Euro 2004.

Δημοσ.
Εγώ ξέρω πως είδα τα Μπάρτσα - Άρσεναλ και μου άρεσε αυτό που έβλεπα.

Είδα και το χθεσινό και ήθελα να βαλω το δάχτυλό μου μέσα στο μάτι μου να φτάσω εγκέφαλο και να το στριφογυρίσω.

Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί το χρήμα είναι πολύ αλλά ΕΞΩ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ από το Champions League. Αν αυτή η Μπάρτσα δικαιούται να αποκλειστεί αυτό το δικαιούται μόνο και μόνο επειδή έφαγε 3 στο Μιλάνο.

Αυτή η φρίκη η χθεσινή θα μου μείνει αξέχαστη.

Μα τον Τουτατή δλδ αν κοιμόταν ο Θεός και είχε φτάσει στους 4 ο γαύρος (λέμε τώρα) ή ξανά ο Παναθηναϊκός, ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ και ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν θα έπαιζε.

+100000 ΑΛΛΑ

Εφ'οσον η ιδια η UEFA λειτουργει με σκοπιμοτητες(περυσι απεκλεισε την chelsea για να μην πανε 2 αγγλικες τελικο-μειωμενα εσοδα απο τηλεοπτικα) δεν θα λειτουργησουν οι ομαδες κατ'αυτο τον τροπο???

Ακομα,πιστευεις οτι αρεσε σε κανεναν το χθεσινο?Ακομα και οι οπαδοι της inter θα τραβαγαν τα βυζια τους απο αυτα που εβλεπαν.Αλλα τι να κανεις??Ο Morati εχει σκασει τα τελευταια χρονια απειρα φραγκα αλλα η Inter επειδη ειναι looser ομαδα δεν εχει παρει κανα σοβαρο τροπαιο.Και πηρε τον chosen one για να παρει.Και θα τα καταφερει.τοσο απλα.

Αμα παρει η Inter το ch.l(που λογικα θα το παρει) πιστευεις οτι θα θυμαται κανεις ιταλος το αντιποδοσφαιρο που επαιξε απεναντι στην barcelona????μπα.....

Δημοσ.
Είναι καρατσεκαρισμένο αυτό;

οχι.αλλα οι πιθανοτητες ειναι υπερ του.αφου περασε(με τον ενα η αλλο τροπο) την μπαρτσελονα και εφ'οσον οι παικτες παρουσιαστουν στοιχειωδως σοβαροι δεν νομιζω να συναντησει ιδιαιτερο προβλημα.Η bayern εναν roben εχει ολο κι ολο.

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να βγάζουμε έξω τη Μπάγερν. Αν με ρώταγες φέτος ποιά ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει τελικό θα σου έλεγα Μπάγερν και οχι Ίντερ...

Τώρα καταλαβαίνω πόσο Abused ένιωθε ο Ευρωπαίος φίλαθλος όταν πήραμε το Euro 2004.

Τότε ήμασταν οι έλληνες θεοί ρε.

Δημοσ.

Ρε σεις το πως θα έπαιζε ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός ή Αστέρας Εξαρχείων δεν είναι επιχείρημα. Που σίγουρα θα προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο έστω και για δυο λεπτά στο γήπεδο.

Ή το άλλο, είναι πολλά τα λεφτά λέει. Ε και σένα που υπερασπίζεσαι τον Μουρίνιο τι σε κόφτει? Στην τσέπη σου θα μπούνε? Η χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία ημιτελικών champions league και λέτε μπράβο? Ρε πάμε καλά?

Α ρε μεγάλε Γεωργίου.... Τα έλεγε για τους Έλληνες οπαδούς κι εγώ τον κορόιδευα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...