Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα έχει και το ελαφρυντικό των 10 παιχτών από το 27'. Δηλαδή πριν την αποβολή έβγαλε και μία-δυο αντεπιθέσεις. Αλλά μετά τι να κάνει με 10 παίχτες για 60+ λεπτά.

Και δε νομίζω ότι ο τελικός θα είναι τόσο τραγικός όσο θέλετε να πιστεύετε. Δηλαδή μόνο η Barcelona είναι η ελπίδα μας να δούμε ποδόσφαιρο; Σας πληροφορώ, για παράδειγμα, ότι το Manu - Bayern το ευχαριστήθηκα μια χαρά με την εξέλιξή του και τις συνεχείς αλλαγές τακτικών.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βάλε μία γραμμή αν θέλεις. βαρίεμαι γιαυτό δεν το κανα ήδη ;) Ναι και του μιλίτο Offside ήταν στο πρώτο :) Στο 0.47 φεύγει η μπάλα προς τον Pique. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι προεξέχει έστω και λίγο.

η απόσταση του Pique απο την γραμμή της περιοχής μετρώντας απο το πόδι του καθε ποδοσφαιρστή προς το τέρμα ειναι και με το μάτι μεγαλύτερη απο κάθε άλλον. Μισό σώμα μπροστά. Οπότε ειναι πιο κοντά στο τέρμα. OFFSIDE. Φιλάκια. FORZA INTER

Χαχα, τι έκανες εκεί βρε; Τα αντικείμενα που βρίσκονται πιο μακριά φαίνονται μικρότερα. :-D Άσε που το δικό σου screenshot δείχνει τη μπάλα να έχει ήδη φύγει αρκετά. Ακόμα και στο δικό μου, έχει ήδη φύγει ελάχιστα από το πόδι.

85742276.jpg

Δημοσ.

Μετράει και η γωνία του σώματος φίλος ;) Ο Pique έχει κλίση μπροστά στο κορμί του. Δεν είναι το πόδι κριτήριο για το offside ;) Αν δεν δούμε κάθετη κάμερα δεν θα το διαπιστώσουμε ;)

Δημοσ.
Τώρα έχει και το ελαφρυντικό των 10 παιχτών από το 27'. Δηλαδή πριν την αποβολή έβγαλε και μία-δυο αντεπιθέσεις. Αλλά μετά τι να κάνει με 10 παίχτες για 60+ λεπτά.

Και δε νομίζω ότι ο τελικός θα είναι τόσο τραγικός όσο θέλετε να πιστεύετε. Δηλαδή μόνο η Barcelona είναι η ελπίδα μας να δούμε ποδόσφαιρο; Σας πληροφορώ, για παράδειγμα, ότι το Manu - Bayern το ευχαριστήθηκα μια χαρά με την εξέλιξή του και τις συνεχείς αλλαγές τακτικών.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον τελικό, ούτε με την Inter στα περισσότερα παιχνίδια.Υπάρχουν και πιο βαρετές ομάδες.

Απλά το έβαλα για να φανεί πόσο καραγκιόζης και κωλοτούμπας είναι ο άνθρωπος. :P

Πριν την αποβολή δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά κατά τη γνώμη μου. Και με 11 έτσι θα πήγαινε το ματς. Όπως πήγε και με Chelsea πέρσι και με Man U πρόπερσι στο Camp Nou.

ΥΓ: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μπλέκουν το van Gaal με Mourinho, Hiddink και λοιπούς. Σε όλες του τις ομάδες έπαιζε επιθετικά, χτίζοντας απ' τα μπακ και κρατώντας κατοχή μπάλας. Ολλανδία και Barca style. Δεν έχει σχέση με τους παραπάνω ανέκαθεν κυνικούς προπονητές και άλλους.

Δημοσ.

Εντάξει σε τέτοια παιχνίδια η σκοπιμότητα μετράει. ;) Ποτέ δεν πρόκειται να δείς μπαλά όταν το πρώτο παιχνίδι λήγει 3-1 σε ημιτελικά CL.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι άλλο να το έκανε αυτό με 11 παίχτες και άλλο όπως έγινε χθες. Με 11 σε κάποια αντεπίθεση πες ότι μπορεί να έβαζε ένα γκολ και τέζα το παιχνίδι. Τώρα, με 10 μία ήταν η επιλογή, αυτή ακολούθησε και πάει τελικό.

Επίσης, άσχετα με το πόσοι παίχτες παίζουν, είναι πάντα θέμα σε ποια μεριά είσαι. Όταν επιτίθεσαι και κυνηγάς σκορ πρόκρισης και βρίσκεις απέναντι λεωφορείο παρκαρισμένο λογικό είναι να σου σπάνε τα νεύρα ως φίλαθλος.

Το συμπέρασμα είναι ότι ειδικά με 10 παίχτες για 60+ λεπτά κανένας μα κανένας άνθρωπος στη δεδομένη περίπτωση δε θα έκανε κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

Θα έβγαινε ο Carrick ή ο Fletcher και θα είχε μέσα Nani, Rooney, Valencia και θα τους έλεγε δλδ παίξτε επίθεση και αφήστε τον άλλον DM μόνο του με Xavi, Messi, Toure. Μπα..

Δημοσ.

Μα δε νομιζω να πιστευει καποιος οτι αν δεν υπηρχε η αποβολη, η Ιντερ θα παιζε ανοιχτα. Απλα αυτο χειροτερεψε τη κατασταση.

Δε μπορω να καταλαβω ομως προς τι το κραξιμο. Στο πρωτο ματς δεν επαιξε στα ισια ποφοσφαιρο;και κερδισε;

Και χτες που επαιζε με 10 εκλεινε τοσο καλα τους χωρους που αυτο δε φαινοταν! Γιατι δεν ειναι οτι η Ιντερ ειχε κλειστει πισω,σαν εμας με Αρσεναλ, και καθε 5 λεπτα γλιτωναν απο κλασσικες ευκαιριες.

2 της προκοπης θυμαμαι ολες κι ολες, και κατι σουτ της απελπισιας.

Αντι λοιπον να κραζετε την Ιντερ μπορειτε να σκεφτειτε και προς την αλλη κατευθυνση «μηπως η δικη μου ομαδα δεν ηταν οσο καλη επρεπε;» ;)

Δημοσ.
Ξαναλέω ότι άλλο να το έκανε αυτό με 11 παίχτες και άλλο όπως έγινε χθες. Με 11 σε κάποια αντεπίθεση πες ότι μπορεί να έβαζε ένα γκολ και τέζα το παιχνίδι. Τώρα, με 10 μία ήταν η επιλογή, αυτή ακολούθησε και πάει τελικό.

Επίσης, άσχετα με το πόσοι παίχτες παίζουν, είναι πάντα θέμα σε ποια μεριά είσαι. Όταν επιτίθεσαι και κυνηγάς σκορ πρόκρισης και βρίσκεις απέναντι λεωφορείο παρκαρισμένο λογικό είναι να σου σπάνε τα νεύρα ως φίλαθλος.

Το συμπέρασμα είναι ότι ειδικά με 10 παίχτες για 60+ λεπτά κανένας μα κανένας άνθρωπος στη δεδομένη περίπτωση δε θα έκανε κάτι διαφορετικό.

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Όταν ο Busquets έφαγε κόκκινη στο clasico είδες καμιά Barca να ταμπουρώνεται έτσι;

Δεν θα του πούμε εμείς πως να παίξει βέβαια, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι και να μας αρέσει.

Αλλά εγώ δεν κρίνω το πως έπαιξε. Κρίνω τη συμπεριφορά του και τα λόγια του.

Δημοσ.

Ε ναι θέλει και τέχνη για να αμυνθείς σωστά ;) Ιντερ είναι. Samuel , Lucio πίσω φτάνουν και περισσεύουν

Δημοσ.
Αντι λοιπον να κραζετε την Ιντερ μπορειτε να σκεφτειτε και προς την αλλη κατευθυνση «μηπως η δικη μου ομαδα δεν ηταν οσο καλη επρεπε;» ;)

Στο προηγούμενο ματς δεν είχε δυνάμεις, έτρεξε μάλιστα πολύ λιγότερο, πίεσε πολύ λιγότερο απ' ότι συνήθως. Επίσης, έφαγε και ένα γκολ μούφα, ε τι άλλο θες; Εντάξει, έτσι είναι αυτά, άλλοτε ευνοείσαι, άλλοτε όχι, άλλοτε έχεις τύχη άλλοτε όχι, μπάλα είναι. Η ζωή συνεχίζεται και σίγουρα θα συνεχιστεί πολύ ευχάριστα για τη Μπάρτσα αν δείτε τι υπάρχει και τι έρχεται από πίσω.

Δημοσ.
Ρε σταματηστε την κλαψα!Φτανει!!!!

Άλλο ένα συγκινητικό ποστ σου. Που την είδες την κλάψα; Η συζήτηση για τον αγώνα λέγεται κλάψα;

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης clasico πρώτου γύρου στην έδρα σου με 10 από το 60' με ημιτελικό CL εκτός έδρας με σκορ 1-3 υπέρ σου με δέκα από το 30'.

Πέραν αυτού, η συμπεριφορά του Μουρίνιο είναι ένα ολόκληρο θέμα. Δεν πρόκειται κανείς να τον ψυχολογήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...