Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δε διαφωνώ με αυτό ρε άλεξ, θα ήμουν εμπαθής. Άλλο όμως τα τελευταία χρόνια και άλλο οι δεκαετίες και όλες οι εποχές.
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δε διαφωνώ με αυτό ρε άλεξ, θα ήμουν εμπαθής.Άλλο όμως τα τελευταία χρόνια και άλλο οι δεκαετίες και όλες οι εποχές. Οπαδός της Μπάρτσα είμαι και η άποψή μου είναι υποκειμενική του κερατά. Τι ψάχνεις να βρεις;
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 H Μπαρτσα το ιδιο ποδοσφαιρο επαιζε απλα τωρα εχει παικτες οπως ο Τσαβι , Ινιεστα , Μεσι κτλ που κανουν τη διαφορα .... Ειδικα ολο το βαρος ειναι στον Τσαβι και τον Ινιεστα ... Εκει ειναι το κλειδι της Μπαρτσελονα ... Το σχημα ιδιο ειναι απλα τωρα βρεθηκαν οι καταληλοι παιχτες για να πλαισιωσουν αυτο ...
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οπαδός της Μπάρτσα είμαι και η άποψή μου είναι υποκειμενική του κερατά. Τι ψάχνεις να βρεις; Βάλε και το ότι είσαι γαύρος μέσα στην εξίσωση και βρήκες τη λύση (joking)
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αμα είχε ακόμα 20 λεπτά το παιχνίδι , μπορεί να έμπαιναν Μουρίνιο και Μοράτι να παίξουν άμυνα Υ.Γ. το goal της Barca ήταν offside χτες. Δεν καλύπτει κανείς
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μπορεί να καλύπτει ο Mουνταρι, δεν βγάζεις άκρη από το replay. Τι έγινε η κάθετη και η πανοραμική κάμερα; (αλα Παναθηναϊκός - Πανιώνιος)
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Υ.Γ. το goal της Barca ήταν offside χτες. Δεν καλύπτει κανείς Πως το είδες αυτό, αλήθεια; Θες να πάρω το screenshot και να τραβήξω τη γραμμή να το διαπιστώσουμε; Επίσης, κάποιο σχόλιο για το οφσάιντ-γκολ στο πρώτο ματς;
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Βάλε μία γραμμή αν θέλεις. βαρίεμαι γιαυτό δεν το κανα ήδη Ναι και του μιλίτο Offside ήταν στο πρώτο Στο 0.47 φεύγει η μπάλα προς τον Pique. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι προεξέχει έστω και λίγο. η απόσταση του Pique απο την γραμμή της περιοχής μετρώντας απο το πόδι του καθε ποδοσφαιρστή προς το τέρμα ειναι και με το μάτι μεγαλύτερη απο κάθε άλλον. Μισό σώμα μπροστά. Οπότε ειναι πιο κοντά στο τέρμα. OFFSIDE. Φιλάκια. FORZA INTER
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κοσμά, ξέχασες τον τελευταίο παίχτης της Inter. Κι ένα priceless video!
Linus_21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δε θα παθει τπτ ο κοσμος αν δε δει θεαμα σε ενα παιχνιδι .... Ειδε στο προηγουμενο 3 γκολακια και τα ευχαριστηθηκε ... Αν δει το αποκρουστικό αυτό πράγμα παθαίνει πολλά.. Θα προτιμήσει το ουζάκι το σάββατο βράδυ, παρά τους τραγικούς.
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κοσμά, ξέχασες τον τελευταίο παίχτης της Inter. Κι ένα priceless video! Πάρτο Από την άκρη του σώματος
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Και τώρα εσύ βλέπεις καθαρό offside εκεί; Για μένα αυτό δεν δίνεται offside, αν λάβουμε υπόψη την οδηγία: αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου.
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ναι έτσι δεν δίνεται Πρέπει να δούμε όμως και την κάθετη camera Γιατί δεν μας την έδειξαν να μάστε και σίγουροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.