Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alex νταξ ρε,και στις αλάνες όταν παίζαμε οι Πάνω απο την Πλατεία vs Κάτω απο την πλατεία το σκορ 9-8 ερχότανε,δε λέγαμε ότι παίζουμε μπαλάρα

Μπάλα στο κύπελλο δεν παίχτηκε ΑΛΛΑ ήταν καλύτερο απο το σημερινό.

Τσέλσι;Βεντούζα

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο Ολυμπιακός - Α.Ε.Κ., πού αλλού;

Δε λέω, συγκλονιστικός, αλλά εκ του αποτελέσματος... όχι όμως ότι παίχτηκε και μπάλα της προκόπας...

ότι σήμερα παίχτηκε μπάλα δηλαδή... ή μέσα στο Καμπ Νοου

Δημοσ.
Τι ήπιες ρε ντελπιέρο;

Αθλιότητα ο Ελληνικός τελικός και μεγάλο ματς το σημερινό; Ότι και να πίνεις κόψτο

Χθες παιξαμε εδω στην γειτονια μου κ βγηκαμε 15-14.Τεραστιο ματς.Λοιπον σημερα το ματς ηταν ημιτελικος Τσαμπιονς λιγκ αρα ειναι λογικο να υπερισχυαν οι αμυνες.Ηταν αληθινος πολεμος,μαχες στο κεντρο,μεγαλες αμυνες ειχε κ το στοιχειο του σασπενς.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, αν δεν είχαν μπει τα γκολ, να δω τι θα λέγατε τώρα..

ειναι απλο ρε φιλε.. αν δεν ειχαν μπει τα γκολ, θα μιλαγαμε για εναν μουφα τελικο και για το μεγαλειο της ανεπτυγμενης ποδοφσφαιρικης ευρωπης :P

Δημοσ.
Alex νταξ ρε,και στις αλάνες όταν παίζαμε οι Πάνω απο την Πλατεία vs Κάτω απο την πλατεία το σκορ 9-8 ερχότανε,δε λέγαμε ότι παίζουμε μπαλάρα

Μπάλα στο κύπελλο δεν παίχτηκε ΑΛΛΑ ήταν καλύτερο απο το σημερινό.

Τσέλσι;Βεντούζα

Ναι ρε μπόι... δεν είπε κανείς ότι ήταν τόπι για σεμινάριο αλλά από τα ματς που είδα στο τσουλου τώρα τελέ ήτο σαφώς καλύτερο

Δημοσ.
ότι σήμερα παίχτηκε μπάλα δηλαδή... ή μέσα στο Καμπ Νοου

Φυσικά όχι, ποτέ δεν υπέθεσα ούτε υποννόησα κάτι τέτοιο.

Απλά το Σάββατο, ταυτόχρονα με τον τελικό βλέπαμε το Real - Barcelona (2-6). Χωρίς να εννοώ ότι παίχτηκε διαστημική μπάλα, μισό λέπτό παρακολουθούσες και ήταν κάτι περισσότερο από εμφανέστατη η διαφορά στην ποιότητα.

Δημοσ.
Χθες παιξαμε εδω στην γειτονια μου κ βγηκαμε 15-14.Τεραστιο ματς.Λοιπον σημερα το ματς ηταν ημιτελικος Τσαμπιονς λιγκ αρα ειναι λογικο να υπερισχυαν οι αμυνες.Ηταν αληθινος πολεμος,μαχες στο κεντρο,μεγαλες αμυνες ειχε κ το στοιχειο του σασπενς.

Ρε παλικάρι μου... την μια μου λες ότι σήμερα παίχτηκε καλύτερη μπάλα από το κύπελλο... ε, όχι... δεν παίχτηκε καλύτερη μπάλα

Τώρα νέα δεδομένα... δεν ήταν ούτε καν τεράστιο ματς... άστο ρε αγόρι μου... καλά ήσουν στην αλάνα σου

Δημοσ.
Φυσικά όχι, ποτέ δεν υπέθεσα ούτε υποννόησα κάτι τέτοιο.

Απλά το Σάββατο, ταυτόχρονα με τον τελικό βλέπαμε το Real - Barcelona (2-6). Χωρίς να εννοώ ότι παίχτηκε διαστημική μπάλα, μισό λέπτό παρακολουθούσες και ήταν κάτι περισσότερο από εμφανέστατη η διαφορά στην ποιότητα.

δεν είπε κανείς ρε παιδιά ότι παίχτηκε μπάλα να παραμιλάει η Ευρώπη στον τελικό. Με το σημερινό ματς το συγκρίνανε και έχουν άδικο.

Δημοσ.
Ναι ρε μπόι... δεν είπε κανείς ότι ήταν τόπι για σεμινάριο αλλά από τα ματς που είδα στο τσουλου τώρα τελέ ήτο σαφώς καλύτερο

Απο το σημερινό συμφωνώ!

Ας όψεται η ομαδάρα της Τσέλσι και το σύστημα φτουξελευθερία-3-3

Α ποιος άκουσε το καλό;

(1ο ημίχρονο)

-Ακούγονται κάποια σφυρίγματα απο το κόσμο[κατά της Τσέλσι για ένα άμπαλο διώξιμο]

-Θεός Τάκης:Το κοινό της Τσέλσι είναι πολύ απαιτητικό,έχει συνηθίσει να βλέπει την Τσέλσι να παίζει επιθετικά και να βάζει πολλά γκολ :lol:

Δημοσ.
Ρε παλικάρι μου... την μια μου λες ότι σήμερα παίχτηκε καλύτερη μπάλα από το κύπελλο... ε, όχι... δεν παίχτηκε καλύτερη μπάλα

Τώρα νέα δεδομένα... δεν ήταν ούτε καν τεράστιο ματς... άστο ρε αγόρι μου... καλά ήσουν στην αλάνα σου

Λοιπον για να τα βαλουμε σε μια ταξη το σαββατο ηταν ενα αναρχο χαλια ματς σαν και αυτα που παιζουμε στα 5 επι 5.Καταρχας που ηταν οι προπονητες?στο οακα παντως αποκλειεται.Τακτικες δεν υπηρχαν.Αν σου αρεσε αυτο το αργο ματς ατεχνο μονο κ μονο επειδη μπηκαν γκολ σε λιγο οπου αρχιζουν τα πλειφ οφ του πολο σου συστηνω να πας να τα δεις.Θα σα αρεσουν.Θα δεις πολλα γκολ.Σημερα το ματς ηταν αη αποθεωση της τακτικης.Σιγουρα δεν ηταν πιασαρικος σαν το τελικο του Σαββτου με τοσα πεναλντι ουτε θα εκανε κ θεαματικοτητα 60 % βλεποντας τον το ευρυ κοινο που δεν ειχε δει καθολου μπαλα ολη την χρονια αλλα το ειδε οπως θα δει μεθαυριο τη Γιουροβιζιον.Οποιος ομως ηθελε να δει μπαλα τακτικης το απολαυσε...(κυριως απο το Χιντιγκ)

Δημοσ.

Από πότε έγινε τακτική το να βάλεις 11 παίχτες πάνω στη γραμμή?

Η συγκεκριμένη μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται προπονητή.Για μόστρα τον έχει.Φαντάζομαι να είχε κανέναν μουρίνιο τι θα έκανε.

Το σημερινό ματς ήταν για κλάματα.Σούπα με χάντρες του αγρού και σος.Δηλαδή φασολάδα.Ούτε καν σούπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...