Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας το πα; Δεν σας το πα. Ο Ρόμπεν/Ρομπέν θα το σηκώσει, το είδα όνειρο! Παιξτε το σπίτι σας να κονομήσετε.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχουν πολλές ομάδες καλύτερους; Για πες μου Chelsea, ManU, Bayern, Arsenal με ποιους παίζουν. Η χημεία λείπει, απλά πράγματα. Και σε μερικούς μήνες δε βρίσκεται.

Αλλά ξεφύγαμε, το θέμα ήταν ότι δεν θα έρθει ο Μουρίνιο.

Απο τη Ρεαλ βασικα λειπει ενας προπονητης ...

Που να εμπενεει και να δωσει στους παιχτες ρολους μεσα στον αγωνιστικο χωρο ...

Να εχει ενα πλανο η ομαδα ....

Μπορει να κανει πραγματα με αυτη την ομαδα αλλα θελει αλλαγη νοοτροπιας πρωτα απο ολα ...

Ο Μουρινιο μπορει να το κανει αυτο ... ;)

ΥΓ.Το τρίκ του Μουρίνιο πάνω στον Μέσι ίσως το αντιγράψουν πολλοίιιιιιιι ακόμη όταν θα παίζουν με την Μπαρτσελόνα στο μέλλον.Γνώμη μου πάντως ότι αν το πάρει και με την Ίντερ του χρόνου θα είναι προπονητής ή της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα ή της Μάντσεστερ.Η μόνη πρόκληση που του έχει μείνει πλέον είναι να αναλάβει ομάδα με αστέρες και να πετύχει.Όλα τα υπόλοιπα τα έχει κάνει.

Για ποιο τρικ λες ακριβως ....

Το τρικ που ελειπε ο Ινιεστα και επαιζε κεντρο ο Μεσσι και τον μαρκαραν Καμπιασο , Μοτα και Ζανετει ... ??

Γιατι αυτο εγινε και στα 2 παιχνιδια ... :P

Αλλο να παιζεις στη φυσικη σου θεση ( δεξια ) κι αλλο στο κεντρο ...

Αλλα πραγματα ζηταει η μια θεση κι αλλα η αλλη ....

Η ντροπή του ποδοσφαίρου.... Ξεφτίλα της μπάλας. Μόνο δεύτερο τερματοφύλακα δεν έβαλε.

Δε θα παθει τπτ ο κοσμος αν δε δει θεαμα σε ενα παιχνιδι ....

Ειδε στο προηγουμενο 3 γκολακια και τα ευχαριστηθηκε ...

Δημοσ.

Ρε φάτε στη μάπα το total anti-football να γουστάρετε! Η Μπάρτσα με η χωρίς εύνοια, νικήτρια ή χαμένη, δείχνει ποιά είναι και έχει ήδη γράψει ιστορία.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Η Μπάρτσα με η χωρίς εύνοια, νικήτρια ή χαμένη, δείχνει ποιά είναι και έχει ήδη γράψει ιστορία.

Κάτι τέτοια ακούω και θέλω ακόμα περισσότερο anti-football, όπως το λες εσύ.

Δημοσ.
Κάτι τέτοια ακούω και θέλω ακόμα περισσότερο anti-football, όπως το λες εσύ.

Τυχερός είσαι, παίζει η Ελλαδάρα στο μουντιάλ. Καλή απόλαυση!

Δημοσ.

Άλλο να είσαι Ελλαδάρα στο Mundial που θα παίξει 3-4-5 παιχνίδια anti-football και άλλο σε επαναληπτικό ημιτελικού CL στην έδρα της Barcelona και αφού στο πρώτο έχεις κερδίσει 3-1.

Από τη λήξη του πρώτου ματς ξέραμε τι τακτική θα έπαιζε η Ίντερ χθες. Μην κρίνουμε τα αυτονόητα.

FYI: φανατικά αντι-Ελλάδα στο mundial.

Δημοσ.
Οκ Καιζερ όταν στον τελικό θα δείς 22 μαντράχαλους να παίζουν ξύλο, μην παραπονεθείς για το θέαμα...

H μονη περιπτωση να βελτιωθει για μενα ακομα περισσοτερο αυτο το σεναριο ειναι να βρεχει κι ολας και ο διαιτητης να μην βγαζει καρτες

Δημοσ.
Από τη λήξη του πρώτου ματς ξέραμε τι τακτική θα έπαιζε η Ίντερ χθες. Μην κρίνουμε τα αυτονόητα.

Φυσικά ξέραμε, αφού είναι η Ίντερ (Τσέλσι κλπ). Μόνο που στη θέση της η Μπάρτσα θα έπαιζε ξανά επίθεση, αυτό που παίζει παντού και πάντα. Σόρυ που το προτιμώ. Μην κρίνουμε τα αυτονόητα, που λες και συ και συμφωνώ. Και αυτονόητο για μένα είναι ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών και όλοι οι άλλοι έπονται! Enjoy them και αφήστε εμάς τους γραφικούς να βλέπουμε "πασούλες", κάτι ψευτοκάθετες μπαλιές, κάτι ψευτοτριγωνάκια καραμπολέ (μπιλιάρδο παίζουμε; ) κλπ αηδίες που "ντροπιάζουν" το ποδόσφαιρο (ενώ οι άλλοι το τιμούν!). Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης και οι οπαδοί της ομάδας είναι ΚΑΙ σήμερα ευτυχισμένοι!

Δημοσ.
Και αυτονόητο για μένα είναι ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών και όλοι οι άλλοι έπονται!

Ήμαρτον ρε..Όχι άλλα πλυντήρια :devil:

Δημοσ.

To αγνοώ γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα με τις ταμπέλες, οποιεσδήποτε είναι αυτές.

Barca η καλύτερη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών, το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε δει ποτέ, Μουρίνιο ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, οι τάδε φίλαθλοι κάνουν την καλύτερη κερκίδα στον κόσμο.

Και για την ομάδα μου να τα λέγανε αυτά, δηλαδή, πάλι θα διαφωνούσα.

Δημοσ.
To αγνοώ γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα με τις ταμπέλες, οποιεσδήποτε είναι αυτές.

Barca η καλύτερη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών, το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε δει ποτέ, Μουρίνιο ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, οι τάδε φίλαθλοι κάνουν την καλύτερη κερκίδα στον κόσμο.

Και για την ομάδα μου να τα λέγανε αυτά, δηλαδή, πάλι θα διαφωνούσα.

Τι διάολο, δεν συμπεριέλαβα το "για μένα" στην πρότασή μου;...:mad:

Και αυτονόητο για μένα είναι ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών και όλοι οι άλλοι έπονται!

Δημοσ.

Ξεφτίλα δεν αφήσαν τον master της προπονητικής να πανηγυρίσει και ανοίξαν τα μπεκ. Ημαρτον ημιτελικός cl ήταν.

Δημοσ.

Kαλα το οτι η Μπαρτσα τα τελευταια χρονια παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στον πλανητη ( :P:p:p ) ειναι αληθεια ...

Δε μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο ...

Δημοσ.
Kαλα το οτι η Μπαρτσα τα τελευταια χρονια παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στον πλανητη ( :P:p:p ) ειναι αληθεια ...

Δε μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο ...

Γιατί το λες αυτό; Επειδή το έχουν δηλώσει ουκ ολίγες φορές και οι αντίπαλοι προπονητές, παίχτες κλπ; Δεν ακούς τι λένε τα παιδιά του φόρουμ που παρακολουθούν ανελλιπώς όλα τα πρωταθλήματα (και ό,τι δεν παρακολουθούν, το γνωρίζουν από το FM);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...