Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην ακούσω κακή κουβέντα για Ρεχάγκελ το καλοκαίρι.

χαχα Ρεχαγκελ-Καραγκουνης-Πατσατζογλου-Χαριστεας και τα μυαλα στα μπλεντερ!:lol::lol:

Δημοσ.

Γυμνή σε άμυνα και κέντρο...Μάλιστα..

Φίλε Tilemaxx δεν έχει καταλάβει τίποτα μου φαίνεται..Ο Μουρίνιο με το που πάει στη Μαδρίτη θα πει δε θέλω κανένα Πέρεθ και Βαλντάνο πάνω από το κεφάλι μου και καμία απαίτηση να παίζει ο Raul και ο Guti. Κατάλαβες; Για αυτό δεν πρόκειται να έρθει.

Δημοσ.

Δεν το είπα με διάθεση εμπάθειας Cygnus. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με Alonso, Lassana και το κεντρικό σου δίδυμο τέλοσπάντων. Έβγαζε μάτια οτι η ομάδα ήταν μισή.

Δημοσ.

Έχουν πολλές ομάδες καλύτερους; Για πες μου Chelsea, ManU, Bayern, Arsenal με ποιους παίζουν. Η χημεία λείπει, απλά πράγματα. Και σε μερικούς μήνες δε βρίσκεται.

Αλλά ξεφύγαμε, το θέμα ήταν ότι δεν θα έρθει ο Μουρίνιο.

Δημοσ.

Πανηγυρίζουν γιατί φοβόντουσαν οτι θα το σηκώσουμε στη Μαδρίτη. Ο Βαλντές όντως μαλακία έκανε. Ότι και να έγινε είχε το δικαίωμα να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς του.

Δημοσ.

Καλά ο Βαλντές εδώ έδειξε πόσο πολύ του έτσουξε. Και οι οπαδοί της Ρεάλ πόσο θα τους έτσουζε. Ο Μουρίνιο είναι απίστευτος τύπος. Βασικά ταιριάζει στην Ρεάλ απο μία άποψη.

Δημοσ.
Έχουν πολλές ομάδες καλύτερους; Για πες μου Chelsea, ManU, Bayern, Arsenal με ποιους παίζουν. Η χημεία λείπει, απλά πράγματα. Και σε μερικούς μήνες δε βρίσκεται.

Ε τώρα εντάξει, όταν η Τσέλσι παίζει με Τέρι-Κερβάλιο, και η Ρεάλ παίζει με Αλμπιόλ-Γκαραι...

Το σύστημα του Πελεγκρίνι είναι είτε επίθεση, έιτε άμυνα. Στο κέντρο 0, ομάδα έτσι δεν φτιάχνεις.

Όλα αυτά εντελώς φιλικά έτσι, δεν έχω καμία διάθεση πικαρίσματος μετά το αποψινό.

Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα στον κόσμο αφού μπορεί να αποκλείονται και ομάδες σαν τη Μπαρτσελόνα.

Προσωπικά δεν μού καίγεται καρφί όποιος και να πάρει το CL, όμως τελικά ήθελα να περάσει ο περίεργος τύπος που ακούει στο όνομα Μουρίνιο. Γιατί μου θυμίζει άνθρωπο αυτοδημιούργητο ενώ ο Γκουαρντιόλα άνθρωπο που μπήκε στην τεχνική ηγεσία κληρονομικώ δικαιώματι.

Πρέπει να τράβηξε τα μύρια όσα η αποστολή της Ιντερ στη Βαρκελώνη από τη φασαρία και των οπαδών της Μπάρτσα στο ξενοδοχείο.Άυπνοι έμειναν οι παίχτες.Ο Μουρίνιο κάλεσε την αστυνομία στο ξενοδοχείο γύρω στις έντεκα το βράδυ την παραμονή και αυτή πήγε στις 3 και μισή!

Πήγε η αστυνομία οικονομικού εγκλήματος και ειδοποίησε τον Ετό ότι οφείλει φόρους από το 2006 στο Ισπανικό κράτος! Τόσο καιρό δεν μπορούσε να τον ενοχλήσει.

Γιά όλα αυτά καλά κάνει ο Μουρίνιο και τους κλείνει το σπίτι.

Βέβαια ποδόσφαιρο δεν έπαιξε η Ίντερ αλλά ποιός σκέφτεται το ποδόσφαιρο σε αυτή τη φάση όταν έχει σαράντα χρόνια να φτάσει σε τελικό πρωταθλητριών.Αλλά και όταν η μεγάλη Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αποκλείσει την Ίντερ που έπαιζε γιά μιά ώρα με δέκα παίχτες και δεδομένης της ποιότητας της Μπαρτσελόνα, τότε δεν αξίζει να φτάσει στον τελικό.

Δημοσ.

Ξεχνάς τον Pepe Tilemaxx..Φιλικά πάντα, αλλά Pepe-Albiol δεν το λες ασχημο διδυμο.

'Οσο για τους οπαδούς μας που πανηγύριζαν είναι οι αντίστοιχο 100 γραφικοί που ενοχλούσαν και την αποστολή της Ιντερ.

Δημοσ.

Πάντως τώρα βλέπω οτι το χέρι του Τουρέ ορθώς ακυρώθηκε. Λέει ο κανονισμός οτι όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι του επιτιθέμενου τότε η επίθεση σταματάει αυτόματα. Τώρα κατα πόσο ισχύουν όλα αυτά... Ακούω γνώμες.

Ξεχνάς τον Pepe Tilemaxx..Φιλικά πάντα, αλλά Pepe-Albiol δεν το λες ασχημο διδυμο.

'Οσο για τους οπαδούς μας που πανηγύριζαν είναι οι αντίστοιχο 100 γραφικοί που ενοχλούσαν και την αποστολή της Ιντερ.

Δεν ξέρω το κατα πόσο ο Πέπε θα είναι ο παλιός καλός του εαυτός μετά απο τέτοιο τραυματισμό. (Βλέπε Νέστα). Θέλετε τουλάχιστον ενα CB τύπου Λούσιο, ηγέτη και να μασάει σίδερο.

Δημοσ.
Πάντως τώρα βλέπω οτι το χέρι του Τουρέ ορθώς ακυρώθηκε. Λέει ο κανονισμός οτι όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι του επιτιθέμενου τότε η επίθεση σταματάει αυτόματα. Τώρα κατα πόσο ισχύουν όλα αυτά... Ακούω γνώμες.

Δεν υπάρχει κανένα χέρι, απλά.

Ο Pepe δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι αλλά είναι κορυφαίο back.

Δημοσ.

Σωστότατα, και για δίδυμο pepe-albiol, και για τους οπαδούς.

Επίσης να σημειώσουμε οτι η ρεάλ έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας. Τώρα αυτά περι κέντρου κτλ, να πω οτι πρέπει να αναλογιστούμε οτι ακόμα δεν έχει κατασταλάξει η βασική ενδεκάδα και το βασικό σχήμα. Κυρίως λόγω τραυματισμών και πολλών εναλλαγών.

Το να είσαι προπονητής στη Ρεάλ είναι πολύ δύσκολο. Δεν πιστεύω οτι ο Πελεγκρίνι είναι άσχημος, καθώς δεν έχει δώσει ακόμα στην ομάδα το στυλ που θα επιθυμούσε.

Δημοσ.

Άλλο Pepe στα 27 και άλλο Nesta στα 32 με απανωτούς τραυματισμούς. Όσο και να μη θες θα γυρίσει το ίδιο καλός :P (joking)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...