alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Περυσι πηραμε ανυπαρκτη κοκκινη ... Πραγματικα ανυπαρκτη... Παραπατησε ο αλλος και ο διαιτητης εδωσε κοκκινη ... Και δε ειπε κανενας τπτ... Εγω τουλαχιστον με τη διαιτησια προβλημα δεν εχω ... Κι ας με σφαξουν ... +1 στον Assasin...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Όλοι θυμούνται το ματς με την Τσέλσι και αγνοούν το σφάξιμο που έπεσε στο Καμπ Νου. Έτσι πάει. Όπως είπα και στο τοπικ της Μπάρτσα, ο αποκλεισμός είναι μια καλή ευκαιρία για απόλυτη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα εν όψει Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης. (Όσο να 'ναι όταν έχεις τελικό μπροστά σου κάπως ξεφεύγεις). Είναι κρίμα αυτη η ομάδα να μην πάρει έστω και μια κούπα.
Deponakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 "Και του χρονου..." αλα μουρινιο...αλαζωνικος οπως παντα http://sport24.gr/html/ent/398/ent.358398.asp
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Του χρόνου θα τα πούμε έτσι κι αλλιώς αν πάει στη Ρεάλ.
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά αυτό δεν παίζει οπότε πάμε παρακάτω. Aν οχι φετος τοτε του χρονου κατι μου λεει πως ειναι σιγουρο ... Ειδικα αν δε παει καλα η Ρεαλ και του χρονου ...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ δεν αποκλείω τίποτα. Ειδικά μετα την αποτυχία του Πελεγκρίνι.
johnyboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 αν ο Μουρίνιο πάει στη Ρεαλ και παίξει έτσι οι μαδριλένοι θα μπουν μέσα. ούτε μήνα δεν θα κάτσει.
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 απορω πως ο Μουρινιο δεν αναφερθηκε στα ποτιστηρια
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η αποτυχία ή όχι του Pellegrini είναι άλλη κουβέντα. Εγώ σου λέω ότι δεν πρόκειται να έρθει προπονητής τύπου Μουρίνιο στη Ρεάλ. Αν έρθει πάντως φέτος σημαίνει ότι ο Πέρεθ έβαλε μυαλό, πράγμα που αμφιβάλλω.
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 αν ο Μουρίνιο πάει στη Ρεαλ και παίξει έτσι οι μαδριλένοι θα μπουν μέσα. ούτε μήνα δεν θα κάτσει. Αυτοι θα χασουν ....
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω να παίξει ακριβώς έτσι. Η νοοτροπία της Ίντερ ας μην ξεχνάμε οτι ήταν ανέκαθεν "στα δύσκολα παρακάρουμε λεωφορείο".
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γιατί να μην παίξει έτσι δηλαδή σε ένα ημιτελικό CL; Πλάκα κάνουμε..
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η αποτυχία ή όχι του Pellegrini είναι άλλη κουβέντα. Εγώ σου λέω ότι δεν πρόκειται να έρθει προπονητής τύπου Μουρίνιο στη Ρεάλ. Αν έρθει πάντως φέτος σημαίνει ότι ο Πέρεθ έβαλε μυαλό, πράγμα που αμφιβάλλω. Ο Μουρίνιο θα ζητήσει και θα κάνει μεταγραφές ουσίας. Ο Πελεγκρίνι εκτός απο τις βεντέτες άφησε την ομάδα γυμνή σε κέντρο και άμυνα, και φάνηκε οτι είναι μικρός προπονητής. Ο Μουρίνιο αν μη τι άλλο έχει πλάνο.
flik Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ναι ρε παιδιά, πάντα προσαρμόζεις κάπως το σύστημά σου ανάλογα με τους παίχτες σου και την ομάδα. Φαντάζομαι θα το ξέρει αυτό ο Μουρίνιο. Δεν πήγε ποτέ σε ομάδα που έχει κόντρα στυλ παιχνιδιού. Στη ρεάλ ίσως φέρει ισορροπία. Εγώ ως οπαδός της ρεάλ, αν και δεν θέλω γενικά να αλλάξει προπονητή, θα τον ήθελα στην ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.