nikos21aek Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οκ Καιζερ όταν στον τελικό θα δείς 22 μαντράχαλους να παίζουν ξύλο, μην παραπονεθείς για το θέαμα... Πόσο στοίχημα βάζεις ότι ο τελικός θα είναι πιο θεαματικός και με περισσότερα γκόλ από τον περσινό;
izerman76 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ιζερμαν θέλω και αυτό που κάνει ο μαικόν. χτυπάει έξω και μπαίνει μέσα για να πέσει. Εντάξει, δεν έκανε καθυστέρηση, είχε χτυπήσει, έσφιξε τα δόντια απλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν Πρέπει να ήταν ρεκορ πάντως κίτρινη σε τερμα στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως συγκρίνουμε φάση που αλλάζει ισορροπίες με καθυστέρηση 10 δευτερόλεπτα;
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σε χαλαει ο Ιμπραιμοβιτς ηταν ο μονος που μπορουσε να κοντραρει Λουσιο,Κιβου. Η μονη φορα που χαρηκα τα καραγκιοζηλικια του Μουρινιο κατα τα αλλα αντιπαθης απο την καριερα του στην Τσελση. Ευτυχως εχω τον αμυντικο μου που παιζει καλυτερα και βαζει και γκολ χωρις να ειναι και επιθετικος... Αν περιμενω να παρει τα ποδια του ο αλλος νυχτωσαμε ...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έλα ρε User12 ενα τεράστιο κουλούρι ήταν ο Ίμπρα απόψε. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιό ματς είδατε. ---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ---------- Πόσο στοίχημα βάζεις ότι ο τελικός θα είναι πιο θεαματικός και με περισσότερα γκόλ από τον περσινό; Δεν με ενδιαφέρει να σου πω.
johnyboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εντάξει, δεν έκανε καθυστέρηση, είχε χτυπήσει, έσφιξε τα δόντια απλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν Πρέπει να ήταν ρεκορ πάντως κίτρινη σε τερμα στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως συγκρίνουμε φάση που αλλάζει ισορροπίες με καθυστέρηση 10 δευτερόλεπτα; και τα 2 είναι καραγκιοζιλίκια και δεν μου αρέσουν. θέλω απλά να βλέπω μπάλα και χέστηκα για το ποιος θα κερδίσει. και αυτό το χάλι της Ιντερ δεν είναι μπάλα.γουστάρω κάργα μπάγερν τώρα.
nikos21aek Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 και αυτό το χάλι της Ιντερ δεν είναι μπάλα.γουστάρω κάργα μπάγερν τώρα. Χάλι και πέταξε 3άρα στην Μπαρτσελόνα;;;; Και έχασε και άλλα πόσα;
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η "τριάρα" σε διπλά ματς δεν λέει κάτι. Πόσο μάλλον όταν έχεις και εκτός έδρας γκόλ.
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η "τριάρα" σε διπλά ματς δεν λέει κάτι. Πόσο μάλλον όταν έχεις και εκτός έδρας γκόλ. Αυτη η θρουμπα για σενα πως εριξε 3 στην καλυτερη ομαδα του κοσμου στο πρωτο ματς ... ??? Μια χαρα ομαδα ειναι η Ιντερ .. Και εχει και επιθετικους φωτια ...
johnyboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χάλι και πέταξε 3άρα στην Μπαρτσελόνα;;;;Και έχασε και άλλα πόσα; πόσες φορές πέρασε το κέντρο?
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ε καλά Αλέξη, εσυ τωρα γίνε Ίντερ. Πάει, πάλιωσε η Μπάρτσα.
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ε καλά Αλέξη, εσυ τωρα γίνε Ίντερ. Πάει, πάλιωσε η Μπάρτσα. Δε σε πιανω ... Επειδη ειμαι Μπαρτσα δε πρεπει να λεω καλα λογια για αλλες ομαδες .. Ε ρε κοληματα ....
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αλεξη σωστα τα λες αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Περυσι περασες την Chelsea την οποια την ΚΑΡΑΕΣΦΑΞΕ ο διαιτητης μη καταλογιζοντας 3 πεναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,τα 2 απο τα οποια ηταν χερια μεσα στην περιοχη!Και τοτε κανεις δεν βγηκε να πει το και το.Και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διαιτησια??? Περυσι το πηρατε λογω των τηλεοπτικων(να μην πανε 2 αγγλικες στον τελικο),φετος γιατι χαλιεστε ετσι?
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αλεξη σωστα τα λες αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Περυσι περασες την Chelsea την οποια την ΚΑΡΑΕΣΦΑΞΕ ο διαιτητης μη καταλογιζοντας 3 πεναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,τα 2 απο τα οποια ηταν χερια μεσα στην περιοχη!Και τοτε κανεις δεν βγηκε να πει το και το.Και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διαιτησια??? Περυσι το πηρατε λογω των τηλεοπτικων(να μην πανε 2 αγγλικες στον τελικο),φετος γιατι χαλιεστε ετσι? Ειπα εγω κατι για τη διατησια ... ??? Ειπα εγω οτι με σφαξανε ... Πες μου αν ειναι για να ξερω ... Σιγα ρε συ δε χαλιεμαι που δε περασα ... Ποδοσφαιρο ειναι και περασε ο καλυτερος αφου μου ελειπε βεβαια και ο Ινιεστα ε ....
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αλεξη σωστα τα λες αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Περυσι περασες την Chelsea την οποια την ΚΑΡΑΕΣΦΑΞΕ ο διαιτητης μη καταλογιζοντας 3 πεναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,τα 2 απο τα οποια ηταν χερια μεσα στην περιοχη!Και τοτε κανεις δεν βγηκε να πει το και το.Και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διαιτησια??? Περυσι το πηρατε λογω των τηλεοπτικων(να μην πανε 2 αγγλικες στον τελικο),φετος γιατι χαλιεστε ετσι? Τα έχουμε πει 1000000 φορές. Εμείς δεν χαλιόμαστε για τη διαιτησία φέτος. Η πρόκριση χάθηκε από την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς. Εσείς επιμένετε να βλέπετε σπρωξίματα της Barcelona αγνοώντας τις αποφάσεις που πάνε εναντίον της. Υπήρχαν τουλάχιστον 3 τέτοιες και πέρσι στα 2 ματς με Chelsea αλλά όλοι θυμούνται μόνο τα (αν ήταν πάνω από 1) πέναλτι που δεν δόθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.