Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ Καιζερ όταν στον τελικό θα δείς 22 μαντράχαλους να παίζουν ξύλο, μην παραπονεθείς για το θέαμα...

Πόσο στοίχημα βάζεις ότι ο τελικός θα είναι πιο θεαματικός και με περισσότερα γκόλ από τον περσινό;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ιζερμαν θέλω και αυτό που κάνει ο μαικόν.

χτυπάει έξω και μπαίνει μέσα για να πέσει.

Εντάξει, δεν έκανε καθυστέρηση, είχε χτυπήσει, έσφιξε τα δόντια απλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν :-D

Πρέπει να ήταν ρεκορ πάντως κίτρινη σε τερμα στο πρώτο ημίχρονο.

Πάντως συγκρίνουμε φάση που αλλάζει ισορροπίες με καθυστέρηση 10 δευτερόλεπτα;

Δημοσ.
Σε χαλαει ο Ιμπραιμοβιτς ηταν ο μονος που μπορουσε να κοντραρει Λουσιο,Κιβου. Η μονη φορα που χαρηκα τα καραγκιοζηλικια του Μουρινιο κατα τα αλλα αντιπαθης απο την καριερα του στην Τσελση.

Ευτυχως εχω τον αμυντικο μου που παιζει καλυτερα και βαζει και γκολ χωρις να ειναι και επιθετικος...

Αν περιμενω να παρει τα ποδια του ο αλλος νυχτωσαμε ...

:-)

Δημοσ.

Έλα ρε User12 ενα τεράστιο κουλούρι ήταν ο Ίμπρα απόψε. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιό ματς είδατε.

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ----------

Πόσο στοίχημα βάζεις ότι ο τελικός θα είναι πιο θεαματικός και με περισσότερα γκόλ από τον περσινό;

Δεν με ενδιαφέρει να σου πω.

Δημοσ.
Εντάξει, δεν έκανε καθυστέρηση, είχε χτυπήσει, έσφιξε τα δόντια απλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν :-D

Πρέπει να ήταν ρεκορ πάντως κίτρινη σε τερμα στο πρώτο ημίχρονο.

Πάντως συγκρίνουμε φάση που αλλάζει ισορροπίες με καθυστέρηση 10 δευτερόλεπτα;

και τα 2 είναι καραγκιοζιλίκια και δεν μου αρέσουν.

θέλω απλά να βλέπω μπάλα και χέστηκα για το ποιος θα κερδίσει.

και αυτό το χάλι της Ιντερ δεν είναι μπάλα.γουστάρω κάργα μπάγερν τώρα.

Δημοσ.
και αυτό το χάλι της Ιντερ δεν είναι μπάλα.γουστάρω κάργα μπάγερν τώρα.

Χάλι και πέταξε 3άρα στην Μπαρτσελόνα;;;;

Και έχασε και άλλα πόσα;

Δημοσ.
Η "τριάρα" σε διπλά ματς δεν λέει κάτι. Πόσο μάλλον όταν έχεις και εκτός έδρας γκόλ.

Αυτη η θρουμπα για σενα πως εριξε 3 στην καλυτερη ομαδα του κοσμου στο πρωτο ματς ... ???

Μια χαρα ομαδα ειναι η Ιντερ ..

Και εχει και επιθετικους φωτια ... :devil:

Δημοσ.
Ε καλά Αλέξη, εσυ τωρα γίνε Ίντερ. Πάει, πάλιωσε η Μπάρτσα.

Δε σε πιανω ...

Επειδη ειμαι Μπαρτσα δε πρεπει να λεω καλα λογια για αλλες ομαδες ..

Ε ρε κοληματα ....

Δημοσ.

Αλεξη σωστα τα λες αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Περυσι περασες την Chelsea την οποια την ΚΑΡΑΕΣΦΑΞΕ ο διαιτητης μη καταλογιζοντας 3 πεναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,τα 2 απο τα οποια ηταν χερια μεσα στην περιοχη!Και τοτε κανεις δεν βγηκε να πει το και το.Και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διαιτησια???

Περυσι το πηρατε λογω των τηλεοπτικων(να μην πανε 2 αγγλικες στον τελικο),φετος γιατι χαλιεστε ετσι?

Δημοσ.
Αλεξη σωστα τα λες αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Περυσι περασες την Chelsea την οποια την ΚΑΡΑΕΣΦΑΞΕ ο διαιτητης μη καταλογιζοντας 3 πεναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,τα 2 απο τα οποια ηταν χερια μεσα στην περιοχη!Και τοτε κανεις δεν βγηκε να πει το και το.Και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διαιτησια???

Περυσι το πηρατε λογω των τηλεοπτικων(να μην πανε 2 αγγλικες στον τελικο),φετος γιατι χαλιεστε ετσι?

Ειπα εγω κατι για τη διατησια ... ???

Ειπα εγω οτι με σφαξανε ...

Πες μου αν ειναι για να ξερω ...:P

Σιγα ρε συ δε χαλιεμαι που δε περασα ...

Ποδοσφαιρο ειναι και περασε ο καλυτερος αφου μου ελειπε βεβαια και ο Ινιεστα ε ....

Δημοσ.

Τα έχουμε πει 1000000 φορές. Εμείς δεν χαλιόμαστε για τη διαιτησία φέτος. Η πρόκριση χάθηκε από την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς.

Εσείς επιμένετε να βλέπετε σπρωξίματα της Barcelona αγνοώντας τις αποφάσεις που πάνε εναντίον της. Υπήρχαν τουλάχιστον 3 τέτοιες και πέρσι στα 2 ματς με Chelsea αλλά όλοι θυμούνται μόνο τα (αν ήταν πάνω από 1) πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...