Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και ο Γεωργάτος μετά μια τεσσάρα απο τη Νιουκαστλ εντος, για τη χειρότερη ομάδα που είχε περάσει απο το Καραϊσκακη.

Ανακάλυψε και άλλη κόκκινη ο Γκώνιας, μέχρι το βράδυ μπορεί να ανακαλύψει ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχει σαν ομάδα η Ιντερ.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορώ να κάνω υπευθυνη δήλωση στην ΔΕΗ οτι δεν θα βλεπω ΕΡΤ-ΝΕΤ whatevah ωστε να μην πληρωνω την Δημοσια Τηλεοραση?

Δημοσ.
Η διαφορα ειναι οτι με την κοκκινη δειχνεις τι θες να σφυριξεις.

Επισης η διαφορα ειναι οτι με την κοκκινη πατας στο γραμμα του κανονισμου και το παιζεις Σωκρατης ενω με την κιτρινη οχι. Να πατησεις. Και να βγαλεις κιτρινη στον Κειτα για θεατρο, κιτρινη στον Αλβες για θεατρο, κιτρινη στον Μεσσι για θεατρο. Αυτα δεν ειναι?

Γιατι με κιτρινη δε θα εδειχνε τις προθεσεις του ...

Εχεις μεγαλο κολημα απο το ελληνικο ποδοσφαιρο Kaizer ...

Σιγουρα πραγματα ...

Δημοσ.
Χέστηκα για τον ΟΣΦΠ. Μίλα στα ίσια, μην προσπαθείς να το πας δια τις πλαγίας. Σφάχτηκε κυριολεκτικά ο Μπάρτσα μέσα-έξω? Πανηγυρίζετε την πρόκριση της Θρούμπας F.C? Ναι ή Ου?

Ποιος σφαχτηκε ρε φιλε?

Φαινεται ποσο γαυρος εισαι. Τετοιες σφαγες με διαιτησια 100-0 ειχες μαθει τοσα χρονια στην Ελλαδα, τετοια μπαλα ξερεις πια.

Με τα 1000 εσπρωχνε ο ΝτεΜπλεκερε την Μπαρτσελονα σημερα

Στο Μεατσα εφευγε ο Ετο στο 15' μονος του και ανακαλυπτει φαουλ το κορακι?Αυτο το θυμασαι?

ΥΓ. Δεν πανηγυριζω την προκριση καμια Ιντερ. Εγω ειμαι μονο Παναθηναικος και Γιουναιτεντ. Χαιρομαι-και οχι πανηγυριζω-γιατι περασε ο προπονηταρας Μουρινιο και γιατι δεν δικαιωθηκε το σπρωξιμο του μαρκετινγκ της Καταλωνιας

Δημοσ.
Μπορώ να κάνω υπευθυνη δήλωση στην ΔΕΗ οτι δεν θα βλεπω ΕΡΤ-ΝΕΤ whatevah ωστε να μην πληρωνω την Δημοσια Τηλεοραση?

κανε την αρχη και αμα δικαιωθεις στειλε ενα mail

Δημοσ.

ΥΓ. Δεν πανηγυριζω την προκριση καμια Ιντερ. Εγω ειμαι μονο Παναθηναικος και Γιουναιτεντ. Χαιρομαι-και οχι πανηγυριζω-γιατι περασε ο προπονηταρας Μουρινιο και γιατι δεν δικαιωθηκε το σπρωξιμο του μαρκετινγκ της Καταλωνιας

Και όχι ασπούμε η Μανστεστερ που υποστηρίζεις δεν είναι TO marketing έτσι? Ξεκόλλα.

Δημοσ.
Γιατι με κιτρινη δε θα εδειχνε τις προθεσεις του ...

Εχεις μεγαλο κολημα απο το ελληνικο ποδοσφαιρο Kaizer ...

Σιγουρα πραγματα ...

Με την κιτρινη να το συζηταγαμε.

Εκει θα ειχε δικιο και απλα η κουβεντα θα γινοταν "Δεν γαμ%$# εναν ημιτελικο απο το 27' για ενα μαρκαρισμα"

Κοκκινη δεν υπαρχει, πως να το κανουμε?

Ειναι σαν να γινεται μουφα φαουλ εξω απο την περιοχη και να δινει πεναλτυ και η δικαιολογια να ειναι "Ειχα τον Ριβαλντο, θα καρφωνε και το φαουλακι"

Δημοσ.
Οποιος δε περιμενε τετοιο ματς απο την Ιντερ τοτε μαλλον εμαθε τον Μουρινιο σημερα.Θαχε τυχη με αλλο στυλ παιχνιδιου?

Ηταν δεδομενο πως θα πηγαινε ετσι...

Ειναι ματς σκοπιμοτητας ...Τελος ...

Δε θα παθει τπ ο κοσμος αμα δε δει μια φορα θεαμα...

Ελεος πια ...

Θα το ξαναπω ...

Αυτα τα πραγματα να παει δλδ επιθετικα σε τετοια ματς τα κανει μονο η Ρεαλ και παντα αποκελειεται ...

Δημοσ.

Όλοι ανακαλύψανε οτι ήταν Μπαρτσελόνα από μικροί - όταν έτρωγε σφαλιάρες στις αρχές της δεκαετίας έψαχνες με το τουφέκι να βρεις έναν οπαδό και τώρα όλοι είναι alternative και trendy και γουσταρουν Βαρκελώνη.

Δημοσ.
Και όχι ασπούμε η Μανστεστερ που υποστηρίζεις δεν είναι TO marketing έτσι? Ξεκόλλα.
Οχι δεν ειναι ΤΟ μαρκετινγκ γιατι εγω φιλε ημουν Μαντσεστερ οταν επαιζε με τον Στιβ Μπρους και τον Μπραιαν Μακλαιρ και τον πιτσιρικα Ινς. Και επεφτε η φαπα συννεφο.

Αυτα για το μαρκετινγκ της Γιουναιτεντ πες τα σε καποιον που εγινε Γιουναιτεντ οταν ειδε εντεκαδα ο πιτσιρικας ο Μπεκαμ

Δημοσ.

Παιδιά το γκολ του Πικέ ήταν καθαρό οφσάιντ. Δείτε το σε replay, κάντε pause, και μετρήστε την απόσταση του Πικέ απο την γραμμή του πέναλτι, καθώς και την απόσταση του Muntari.

Προσπωπική άποψη, καθαρό οφσάιντ. Το χέρι ήταν πολύ πιο δύσκολη φάση για τον διαιτητή, και μάλλον λανθασμένα το έδωσε.

πότε τα γράψατε όλα αυτά, για λίγο άφησα το topic να δω τη φάση...

Δημοσ.
Ηταν δεδομενο πως θα πηγαινε ετσι...

Ειναι ματς σκοπιμοτητας ...Τελος ...

Δε θα παθει τπ ο κοσμος αμα δε δει μια φορα θεαμα...

Ελεος πια ...

Θα το ξαναπω ...

Αυτα τα πραγματα να παει δλδ επιθετικα σε τετοια ματς τα κανει μονο η Ρεαλ και παντα αποκελειεται ...

και η αρσεναλ

Δημοσ.

Ε καλά δεν είμαστε όλοι 25 και 30 για να βλέπουμε ποδόσφαιρο απο το '95 και μετα. Το 2000 εγώ προσωπικά δεν ήξερα καν τι σημαίνει μπάλα, όχι τις σφαλιάρες που έτρωγε η Μπάρτσα.

Αλλά τσούζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...