VAssassin Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πες μου τι θέση παίζει ο Μέσι. Σε κάποια ματς παίζει δεξιά και σε κάποια άλλα επιθετικό χαφ/δεύτερος (ή και πρώτος) επιθετικός. Ο Ετό τι θέση παίζει; Ρε μαν είσαι σοβαρός; Άναρχο ποδόσφαιρο η Barcelona, μην το πεις παραέξω. Αλλά εδώ μας λες ουρανοκατέβατο το πρώτο γκολ, λες και μπήκε κατά τύχη από καμιά κόντρα...
nikos21aek Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Τι να σου πω;Εγώ την Μπαρτσελόνα χύμα ποδόσφαιρο την βλέπω να παίζει από το κέντρο και μπροστά δεν υπάρχουν θέσεις.Το ποδόσφαιρο αλάνας στην τελειότερη του μορφή.Όλοι μαζί επιτίθενται όλοι μαζί ορμάνε να κλέψουν.Συνεχόμενο passing game μέχρι να βρουν διαδρόμους ή να πάρει την μπάλα κάποιος από τους υπερπαίχτες που διαθέτει και να κάνει ατομική ενέργεια. Παίζει ωραία μπάλα αλλά στο ταλέντο τον παιχτών βασίζεται.Σιγά που παίζει και τακτική η Μπαρτσελόνα.Αν έπαιζε τακτική σήμερα με τους παίχτες που διαθέτει το λιγότερο να έφευγε με Χ. Μπείτε μέσα και παίξτε αυτό που ξέρετε.Το έχει πει και ο Ισπανός Αναστόπουλος.
VAssassin Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αλλά αν νομίζεις ότι το να πρεσάρεις παντού τον αντίπαλο (στο δικό του μισό) με 2 και 3 παίχτες και το να υπάρχει πάντα παίχτης διαθέσιμος για πάσα, δεν απαιτεί τακτική ικανότητα, εγώ δεν έχω να πω κάτι...
kosmasgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Maicon απλά θεός Με τέτοιο στήσιμο απο τον μουρίνιο χτες δεν έχανε η Ιντερ. Και λίγα έβαλε.
johnnyestia Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μισητός ξε-μισητός ο Μουρίνιο, χθες την διακόρευσε την Μπάρτσα κανονικά. Αναμένεται σούπερ ματς στον επαναληπτικό.
kosmasgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δηλώσεις του Μουρίνιο. Πραγματικά σκυλιά ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ιντερ. Εμένα μου έμεινε μία φράση χτες "Οταν λέγεσαι Maicon δεν είσαι απλός back" .
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Τι να σου πω;Εγώ την Μπαρτσελόνα χύμα ποδόσφαιρο την βλέπω να παίζει από το κέντρο και μπροστά δεν υπάρχουν θέσεις.Το ποδόσφαιρο αλάνας στην τελειότερη του μορφή.Όλοι μαζί επιτίθενται όλοι μαζί ορμάνε να κλέψουν.Συνεχόμενο passing game μέχρι να βρουν διαδρόμους ή να πάρει την μπάλα κάποιος από τους υπερπαίχτες που διαθέτει και να κάνει ατομική ενέργεια. Παίζει ωραία μπάλα αλλά στο ταλέντο τον παιχτών βασίζεται.Σιγά που παίζει και τακτική η Μπαρτσελόνα.Αν έπαιζε τακτική σήμερα με τους παίχτες που διαθέτει το λιγότερο να έφευγε με Χ. Μπείτε μέσα και παίξτε αυτό που ξέρετε.Το έχει πει και ο Ισπανός Αναστόπουλος. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Με χύμα ποδόσφαιρο απο μόνο του δεν κάνεις το πρέσιγκ που κάνει η Μπάρτσα. Αλλά στο οτι δεν υπάρχουν θέσεις συμφωνώ.
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πες μου τι θέση παίζει ο Μέσι. Δεξια παιζει ο ανθρωπος στο 4-3-3 της Μπαρτσας .... Απλα τελευταια επειδη λειπει και ο Ινιεστα και ο Ιμπρα σε καποια ματς τον βαζει ειτε κορυφη ειτε ας πουμε σαν δεκαρι .... Αλλα αυτο που λες πως η Μπαρτσελονα παιζει αναρχασ οπως σου λεει ο κι ο Αssasin μη το πεις παραεξω γιατι το πιο πιθανο ειναι να γελανε... Η Μπαρτσελονα παιζει φοβερη μπαλα ... Σημερα της ελειπε ο Ινιεστα φιλε μου και αναγκαστηκε να μπερδεψει πολυ την τραπουλα του ο Πεπ ... Ασε που δε του βγηκε καθολου και ο Ιμπρα ... Μιση ωρα να κανει ενα κοντρολ και αλλη μιση ωρα να παρει το ενα ποδι του ... Ηταν πολυ μπερδεμενη η τραπουλα σημερα λογω αποσιας Ινιεστα ... Σημερα ο Μεσι στη θεση που επαιζε ( πες το και δεκαρι ) ηταν αδυνατο να παιξει με σκληροτραχηλους παιχτες μπροστα του .... Μη κοιτας που βρηκε τα καφενεια της Αρσεναλ και εκανε πλακα και και ως δεκαρι και ως φορ ..... Το ελεγα καποια στιγμη πως δεν εχει σκληρα αμ χαφ και σκληρους αμυντικους η Αρσεναλ και καποιοι μου τη λεγανε κι ολας αλλα η διαφορα φανηκε και εκανε μπαμ ... H πληρης Μπαρτσα δε θα επαιζε ετσι ποτε ... Ποτε σου λεω...
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πάντως αν στον τελικό πάνε Μουρίνιο - Βαν Χάαλ έχουμε να δούμε απίστευτο σκάκι.
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 H πληρης Μπαρτσα δε θα επαιζε ετσι ποτε ... Ποτε σου λεω... Διαφωνώ με αυτό Αλέξη. Χθες ήταν ακριβώς η ίδια ενδεκάδα όπως στο Emirates. Εκεί δεν έπαιξε μπάλα; Απλά είναι άλλο να σου κλείνουν χώρους ο Song και ο Vermaelen και άλλο ο Cambiasso και οι Lucio-Samuel. Καλώς ή κακώς η Barcelona τον τελευταίο καιρό έχει "συνηθίσει" στην απουσία του Iniesta. Η μόνη ένσταση που έχω για Pep είναι το ότι ξεκίνησε Ibra. Ιδιαίτερα μετά από απουσία.
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Διαφωνώ με αυτό Αλέξη. Χθες ήταν ακριβώς η ίδια ενδεκάδα όπως στο Emirates. Εκεί δεν έπαιξε μπάλα; Απλά είναι άλλο να σου κλείνουν χώρους ο Song και ο Vermaelen και άλλο ο Cambiasso και οι Lucio-Samuel. Καλώς ή κακώς η Barcelona τον τελευταίο καιρό έχει "συνηθίσει" στην απουσία του Iniesta.Η μόνη ένσταση που έχω για Pep είναι το ότι ξεκίνησε Ibra. Ιδιαίτερα μετά από απουσία. O Iniesta ειναι βαρομετρο οπως και να το κανουμε για τη Μπαρτσα ... Σε μεγαλα ματς οπως το χθεσινο ηταν μεγαλη η απουσια του .... Τωρα οπως λες και συμφωνουμε σε αυτο ειναι αλλο να παιζεις με την παιδικη αμυντικη λειτουργια της Αρσεναλ και αλλο με την σκληροτραχειλη Ιντερ ... Και ι Ιντερ ειχε μπροστα τρεις παιχτες ( Ετο,Μιλιτο,Παντεφ ), τεσσερις μαζι με τον Σναιντερ που πετουσαν φωτιες και επισης μαρκαραν και καλυπταν χωρους εξισου καλα... Στην ουσια ομως συμφωνεις μαζι μου ... Η απουσια του Ινιεστα δε φανηκε τοσο στο προηγουμενο ματς γιατι επαιζε με την Αρσεναλ.....:p:p:p
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν σου είπα ότι δεν είναι απουσία..Εννοείται πως είναι. Τουλάχιστον θα έβγαινε ο Keita. Συμφωνούμε και σε αυτό και στο ότι άλλο Inter και άλλο Arsenal. Απλά το ότι η πλήρης Barca δεν θα έπαιζε έτσι ενώ έχει παίξει έτσι με Arsenal και στα 2 ματς ήταν λίγο απόλυτο.
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Επειδή έχω δει πάνω από 25 ματς της Μπάρτσα φέτος, η χθεσινή εμφάνιση ήταν από τις λίγες που δεν μπορούσε η ομάδα να πάρει τα πόδια της, για τα δικά της δεδομένα. Γι'αυτό και δεν είχαμε αυτό το ασφυκτικό πρέσινγκ στο κέντρο που σου κλείνει τις επιλογές, γι'αυτό και δεν είδαμε αλληλοκαλύψεις, γρήγορες ενέργειες, ακόμα και στη σκέψη τους επιθετικά υπήρχε ένα ζόρι. Αντίθετα, η Ίντερ έπαιζε πραγματικά λες και κρεμόταν η ζωή τους από το αποτέλεσμα. Για μένα το 2-0 στο επόμενο ματς δεν είναι καθόλου μακριά, μα καθόλου, ειδικά αν κάνει και η Ίντερ τα 1400χλμ με πούλμαν χωρίς προπόνηση κλπ. Εξαρτάται, βέβαια, από την ίδια την επιθυμία της Μπάρτσα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχαν ως πρωταρχικό στόχο το Ch.L. φέτος, στην πορεία τους γεννήθηκε η σκέψη μόνο και μόνο για να το σηκώσουν μέσα στη Μαδρίτη. Θα δείξει, Κυριακή κοντή γιορτή, που λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.