Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπουν και τα ΜΑΤ μέσα γίνεται αυτόματο το σύστημα: Όλοι εναντίον των ΜΑΤ, αυτά έχουν γέλιο, αν και δεν φταίει ο πιτσιρικάς ο Ματατζής να τον βαράει και να τον φτύνει ο κάθε αγράμματος.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το test είναι του χρόνου που θα είναι και η Βολάρα στην Α' εθνική. Εκεί να σε δω πόσο ψύχραιμα θα το χειριστείς το θέμα. :lol: :P

Για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις, όσο πιο σύντομα μπορώ:

Δεν θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ κάφρους καμίας ομάδας. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για οπαδούς, άρα δε με ενδιαφέρει αν δηλώνουν ΠΑΟΚ, ΑΕΛ ή Προοδευτική. Το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου και την ίδια αρνητική γνώμη έχω για όλους τους.

Από εκεί και έπειτα, στην ΑΕΛ υπήρχαν πάντα, ακόμα κι όταν ήμασταν στην Γ' Εθνική. Δεν ξέρω που του ήρθε του firewalker να γράψει ότι δεν υπήρχαν. Είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν σύνδεσμοι άλλων ομάδων στη Λάρισα (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κτλ).

Όσον αφορά τα προβλήματα που μας δημιουργούν, είναι πολύ λιγότερα απ' ότι σε άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης ή ακόμα και ο ΟΦΗ.

Όσον αφορά την ανοχή, μια φορά που πήγε να γίνει φασαρία από το πουθενά, ήταν σε έναν αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου η Θύρα 10 τους γιουχάριζε και παραλίγο να πλακωθούν μαζί μας (όταν λέω μαζί μας, εννοώ τους οπαδούς της ΑΕΛ της θύρας 10, τους ανεγκέφαλους δεν τους βάζω στο "μας"). Δε νομίζω ότι το έχω ξαναδεί αυτό πουθενά. Στα παιχνίδια που κάνουν ντου οι φιλοξενούμενοι ανεγκέφαλοι στους οπαδούς της ΑΕΛ (και η αστυνομία κάθεται και τους θαυμάζει), προτιμώ να πλακωθούν με άλλους ανεγκέφαλους, παρά μαζί μου οπότε δεν έχω καμία όρεξη να τους σταματήσω. Προσοχή ότι δε χρησιμοποιώ τον όρο "οι δικοί μας ανεγκέφαλοι" και "οι δικοί τους".

Εν κατακλείδι, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο σε άλλες ομάδες. Βέβαια έχει και σημασία τι προβάλλει κανείς. Γιατί όταν στο Λάρισα-ΠΑΟΚ κάποιοι κρέμασαν πανό για Βουλγαρίες, δημιουργήθηκε αντι-εθνικό ζήτημα. Όταν, όμως, στο ΠΑΟΚ-Λάρισα κάποιοι έγραψαν "μια κροτίδα για κάθε καρωτίδα", προσβάλλοντας τη μνήμη ενός νεκρού ανθρώπου, τηρήθηκε σιγή ιχθύος.

Again, δε μ' ενδιαφέρει να δικαιολογήσω καμία από τις δύο πλευρές. Απλά το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε άλλες ομάδες για να ξεκινήσουμε να ξεριζώσουμε το κακό από τη Λάρισα.

Άσε που για μένα οι εδώ κάφροι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Απλά αντιγράφουν τους κάφρους των άλλων ομάδων για να "μη μας πούνε και φλώρους". Άμα δε συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και λοιπούς, το Αλκαζάρ θα ήταν εκκλησία (ήδη οι κάφροι έχουν παράπονο ότι είναι).

Δημοσ.

μουρθε φλασιά με τις ομάδες που αναφέραμε .αν και οκ δεν ειναι καλό να γελάμε με αυτά τέσπα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=CJwlaZukrIo[/ame]

Όμως οι ρεπόρτερ ς της ΕΡΤ όλα τα λεφτά . Με κινητή κάμερα να κυνηγάνε το ξύλο που πέφτει μαζί με σχολιαστή .

Στο 3:13 απλά κλαίω . Κάνει "ρεπορταζ" ο άλλος και απο πισω του διασχίζει τον ουρανο καπνογόνο . Από τις πιο cult σκηνές που έχω δει .

Δημοσ.

Παντως ηταν μια μουρλια, μια ζωγραφια, ενα ονειρο τα 2 διπλα σε Λαρισα και Ηρακλη. Αχου, τι ωραια που ειναι ολα, τι καθαρα...

Δημοσ.
Το test είναι του χρόνου που θα είναι και η Βολάρα στην Α' εθνική. Εκεί να σε δω πόσο ψύχραιμα θα το χειριστείς το θέμα. :lol: :P

Καλά... Αυτοί είναι ακόμη χειρότεροι.

Δημοσ.
Λίγος παραπάνω χρόνος για τον Sumi να βρει τον παλιό του ρυθμό :-D

Μoto Gp ... :P

Προτιμω τις μηχανες ... :devil:

Δημοσ.

Χμμ, μπλοφάρουν μάλλον.

Γιατί δεν απειλούσαν πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος; Αυτό θα είχε πλάκα.

Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι οτι θα φαει 4-6 .

Ναι, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. :P

Αν φάει 2 θα είναι έκπληξη σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχουμε από την ελληνική δικαιοσύνη!

Δημοσ.
( για να βάλω φωτιά στο τόπικ :P )

Τωρα το θυμήθηκαν;!!

Ναι διοτι τωρα μπηκαν οι "δακτυλοι"..Νομιζω μεγαλυτερο προβλημα για τον ΠΑΟΚ ηταν η κληρωση.2ος αγωνας με Αρη μεσα στην Τουμπα - αν τελειωσει αυτος ο αγωνας θα ειναι θαυμα.

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ναι, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. :P

Αν φάει 2 θα είναι έκπληξη σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχουμε από την ελληνική δικαιοσύνη!

Ειμαι σιγουρος οτι με ΟΣΦΠ δεν θα παιξει. ;)

Δημοσ.
Ναι διοτι τωρα μπηκαν οι "δακτυλοι"..Νομιζω μεγαλυτερο προβλημα για τον ΠΑΟΚ ηταν η κληρωση.2ος αγωνας με Αρη μεσα στην Τουμπα - αν τελειωσει αυτος ο αγωνας θα ειναι θαυμα.

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ειμαι σιγουρος οτι με ΟΣΦΠ δεν θα παιξει. ;)

Ευτυχώς δεν παίζει ο Παναθηναικός στα πλέι οφ. Θα τον είχαν λιντσάρει τον πρόεδρό μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...