alexis333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το Ρεαλ - Μπάρτσα το δειχνει το γαμωκονεξ ε; To ΣΚΑΙ ρε το δειχνει ...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Σοβαρα μιλαμε τωρα? Ελευθερη τηλεοραση Ρεαλ-Μπαρτσα? Ε ρε γλεντια, θα κανω πραξη την επιθυμια της γυναικας "κατσε και λιγο σπιτι ρε παιδακι μου" "Να, αγαπη μου, εκατσα, δεν βαζεις λιγο τηλεοραση. ΣΚΑΙ που εχει και ντοκιμαντ...αχου, μπαλα, κοιτα κατι συμπτωσεις"
VAssassin Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλά ο Σερ δουλεύει τον κόσμο; Ο Rooney ξεκινάει. Όπως και ο Robben για τη Bayern. Μακάρι να γίνει ωραίο ματσάκι.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Σοβαρα μιλαμε τωρα?Ελευθερη τηλεοραση Ρεαλ-Μπαρτσα? Ε ρε γλεντια, θα κανω πραξη την επιθυμια της γυναικας "κατσε και λιγο σπιτι ρε παιδακι μου" "Να, αγαπη μου, εκατσα, δεν βαζεις λιγο τηλεοραση. ΣΚΑΙ που εχει και ντοκιμαντ...αχου, μπαλα, κοιτα κατι συμπτωσεις" μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...!! :devil:
gilardino Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 φανταστειτε τι εχει παρει ο ρουνεϊ για να παιζει βασικος σημερα....
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Σοβαρα μιλαμε τωρα?Ελευθερη τηλεοραση Ρεαλ-Μπαρτσα? Ε ρε γλεντια, θα κανω πραξη την επιθυμια της γυναικας "κατσε και λιγο σπιτι ρε παιδακι μου" "Να, αγαπη μου, εκατσα, δεν βαζεις λιγο τηλεοραση. ΣΚΑΙ που εχει και ντοκιμαντ...αχου, μπαλα, κοιτα κατι συμπτωσεις" Εγώ εκείνη την ώρα θα έχω να τελειώσω μια δουλίτσα στο πισί μου.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πόσες ενέσεις να έφαγε ο Ρούνει άραγε? στο manager αμα το κανεις ο παικτης μετα ειναι τραυματιας πιο πολυ καιρο. δλδ μπορει να εχει κατι τετοιο αντικτυπο στην συμμετοχη του στο μουντιαλ?? (αμα ισχυει αυτο απο το manager...)
Deponakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Η ενεσεις εφαγε h ο σερ τσιχλας μας δουλευει καταλλήλως Του αρεσει και ο τζογος οποτε δεν θα επεσαν και λιγα πανω στην μπαγερν Edit:1-0
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μεγάλο (γήινο) ματς. Πολλά λάθη και αρκετό πάθος και απ'τους δυο.
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ωραίος ο πιτσιρικάς, έδωσε νέο νόημα στο ματς με τις 2 μλκίες που οδήγησαν στην αποβολή του. Ένα γκολ μένει και τέζα ο καμπούρης. Το έχω δει το όνειρο. Κόρνερ στο 92 για τη Μπάγερν και γκολ. Με το ίδιο νόμισμα, όπως πριν 10 χρονάκια.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ωραίος ο πιτσιρικάς, έδωσε νέο νόημα στο ματς με τις 2 μλκίες που οδήγησαν στην αποβολή του. Ένα γκολ μένει και τέζα ο καμπούρης. Αν ειχε δωσει φαουλ δεν θα επαιρνε την 1η... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.