Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σοβαρα μιλαμε τωρα?

Ελευθερη τηλεοραση Ρεαλ-Μπαρτσα?

Ε ρε γλεντια, θα κανω πραξη την επιθυμια της γυναικας "κατσε και λιγο σπιτι ρε παιδακι μου" "Να, αγαπη μου, εκατσα, δεν βαζεις λιγο τηλεοραση. ΣΚΑΙ που εχει και ντοκιμαντ...αχου, μπαλα, κοιτα κατι συμπτωσεις"

Δημοσ.
Σοβαρα μιλαμε τωρα?

Ε ρε γλεντια, θα κανω πραξη την επιθυμια της γυναικας "κατσε και λιγο σπιτι ρε παιδακι μου" "Να, αγαπη μου, εκατσα, δεν βαζεις λιγο τηλεοραση. ΣΚΑΙ που εχει και ντοκιμαντ...αχου, μπαλα, κοιτα κατι συμπτωσεις"

μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...!! :devil::devil:

Δημοσ.
Σοβαρα μιλαμε τωρα?

Εγώ εκείνη την ώρα θα έχω να τελειώσω μια δουλίτσα στο πισί μου.

Δημοσ.
Πόσες ενέσεις να έφαγε ο Ρούνει άραγε?

στο manager αμα το κανεις ο παικτης μετα ειναι τραυματιας πιο πολυ καιρο. δλδ

μπορει να εχει κατι τετοιο αντικτυπο στην συμμετοχη του στο μουντιαλ?? (αμα ισχυει

αυτο απο το manager...)

Δημοσ.

Η ενεσεις εφαγε h ο σερ τσιχλας μας δουλευει καταλλήλως :P

Του αρεσει και ο τζογος οποτε δεν θα επεσαν και λιγα πανω στην μπαγερν :devil:

Edit:1-0

Δημοσ.

Ωραίος ο πιτσιρικάς, έδωσε νέο νόημα στο ματς με τις 2 μλκίες που οδήγησαν στην αποβολή του. Ένα γκολ μένει και τέζα ο καμπούρης.

Το έχω δει το όνειρο. Κόρνερ στο 92 για τη Μπάγερν και γκολ. Με το ίδιο νόμισμα, όπως πριν 10 χρονάκια. :P

Δημοσ.
Ωραίος ο πιτσιρικάς, έδωσε νέο νόημα στο ματς με τις 2 μλκίες που οδήγησαν στην αποβολή του. Ένα γκολ μένει και τέζα ο καμπούρης.

Αν ειχε δωσει φαουλ δεν θα επαιρνε την 1η...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...