Deponakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ποιος μαραντονα και μαυρα αλογα... Αυτα που εχει κανει ο μεσσι ουτε που τα ειχε ονειρευτει στην ηλικια του ο μαραντονα! + οτι δεν εχει ακουστει τιποτα για τον μεσσι σε αντιθεση με τον θεο Αντε να βαλει αλλα 3 στο 2ο ημιχρονο να ξεφτιλισει τα αγγλακια του βενγκερ!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eιμαι καφρος που γουσταρω Λουκα Βυντρα να τον κοβει στα 2 στο Μουντιαλ και να του σταματαει το ποδοσφαιρο?
alexis333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eιμαι καφρος που γουσταρω Λουκα Βυντρα να τον κοβει στα 2 στο Μουντιαλ και να του σταματαει το ποδοσφαιρο? Δε νομιζω να το λες στα αληθεια αυτο ... Ακομα και στον Παο να επαιζε αυτος ο παιχτης θα καθομουν να κοιταω ματς μονο για αυτον .... Οπως και με το Σισε που ειναι παιχταρα ...
Deponakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν χρειαζεται ο λουκας... θα τον σβησει ο τζιολης με την δυναμη της τηλεπαθητικης
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Βυντρινο ρεεεεεεε Βραζιλιανος vs Αργεντινος ---------- Προσθήκη στις 22:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:44 ---------- Δεν χρειαζεται ο λουκας...θα τον σβησει ο τζιολης με την δυναμη της τηλεπαθητικης Με τη δυναμη της τηλε-νυστας θα ελεγα Θα τον βλεπει και θα βαριεται και αυτος
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Νομίζω το highlight στο Μουντιάλ θα είναι η μονομαχία Μέσι-Βύντρα.
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eιμαι καφρος που γουσταρω Λουκα Βυντρα να τον κοβει στα 2 στο Μουντιαλ και να του σταματαει το ποδοσφαιρο? Εντάξει, report τώρα όμως!!!!!! Edit: Όπως είπα πριν, συντήρηση στο 2ο γιατί έχουμε και Ρεάλ.
user12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ο Σωτηρακοπουλος αισχρος δηλαδη τωρα εχω στο mute την τιβι.Και ο διαιτητης επαιξε γηπεδουχο κατα τα αλλα ο Μεσσι μας γλεντησε.Ας βγαλει τον Μπεντρερ και να βαλει εντουαρντο μπας και σωσουμε τιποτα.Τωρα καταλαβα γιατι εδιωξε η μαν τον σιλβεστερ το παιδι δεν κανει.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eλα μαλακες, γελαει ο κοσμος, εχω αρχισει και εκνευριζομαι. Σοβαρα ομως. Κατι παιζει ρε μαγκες, δλδ κατσε τωρα, τι, δεν μπορει κανεις να τον κοψει. Ελα δεν υπαρχουν αυτα...
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δυο ομάδες υπήρχαν. Οι Μπούλς του Τζόρνταν, και η Μπάρτσα του Μέσι.
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eλα μαλακες, γελαει ο κοσμος, εχω αρχισει και εκνευριζομαι.Σοβαρα ομως. Κατι παιζει ρε μαγκες, δλδ κατσε τωρα, τι, δεν μπορει κανεις να τον κοψει. Ελα δεν υπαρχουν αυτα... Βασικά το θέμα δεν είναι ότι δεν μπορούν να τον κόψουν. Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνουν να τον δουν... Αν έπαιζε με ελληνική ομάδα η Μπάρτσα σήμερα: Α) Θα είχε σπάσει το ρεκόρ τερμάτων όλων των εποχών Β) Ο Μέσι θα είχε πάρει τα πόδια στους ώμους
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eλα μαλακες' date=' γελαει ο κοσμος, εχω αρχισει και εκνευριζομαι.Σοβαρα ομως. Κατι παιζει ρε μαγκες, δλδ κατσε τωρα, τι, δεν μπορει κανεις να τον κοψει. Ελα δεν υπαρχουν αυτα...[/quote'] Ενώ τον Τσάβι μπορούν; 3 τον κλείνουν και αυτός γυρίζει με τη μπάλα γύρω γύρω μέχρι να ζαλιστουν και να πέσουν κάτω. Διακωμώδηση του αθλήματος και αντισυναδελφική συμπεριφορά! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
gilardino Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 η τρισδιαστατη αναλυση του mega ειναι ολα τα λεφτα...μιλαμε χρονια μπροστα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.