Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το χθεσινο Μπραγκα-Γκιμαραες 3-2 νομιζω οτι ο διαιτητης του αγωνα πρεπει να παρει τιμητικη θεση στο παρων τοπικ ως μετρο συγκρισης για το μελλον. Η λεξη σφαγη του ποδοσφαιρου αποκταει μια νεα εννοια.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετα το χθεσινο Μπραγκα-Γκιμαραες 3-2 νομιζω οτι ο διαιτητης του αγωνα πρεπει να παρει τιμητικη θεση στο παρων τοπικ ως μετρο συγκρισης για το μελλον. Η λεξη σφαγη του ποδοσφαιρου αποκταει μια νεα εννοια.

τελειος ηλιθιος ο ανθρωπος...ουτε ενα σφυριγμα δε πετυχε...

Δημοσ.

53252276803639993161.jpg

---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ----------

Η 18άδα της Άρσεναλ:

Goalkeepers:

Manuel Almunia, Lukasz Fabianski

Defenders:

Bacary Sagna, Emmanuel Eboue, Gael Clichy, Thomas Vermaelen, Sol Campbell, Mikael Silvestre, Armand Traore

Midfielders:

Abou Diaby, Samir Nasri, Denilson, Fran Merida, Craig Eastmond, Tomas Rosicky

Forwards:

Nicklas Bendtner, Eduardo, Theo Walcott

Read more: http://www.totalbarca.com/2010/news/arsenal-release-18-man-squad-for-barca-song-misses-out/#ixzz0kKFAVtRO

Δημοσ.
Ένα ημίχρονο θα παίξει η Μπάρτσα και μετά συντήρηση. Ακολουθεί και η Ρεάλ, άλλωστε.

Απο οσο ξερω ο Πεπ εχει δηλωσει πως θεωρει το ματς του Τσ. Λ. πολυ πιο σημαντικο .... :-D

Δημοσ.
Απο οσο ξερω ο Πεπ εχει δηλωσει πως θεωρει το ματς του Τσ. Λ. πολυ πιο σημαντικο .... :-D

Άλλο έγραψα. Ότι θα παίξει σε φουλ ρυθμούς το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσει την πρόκριση και μετά συντήρηση. Γενικά, αν παρακολουθείς τα ματς της, το κάνει συχνά. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος για να πρωταγωνιστείς σε όλες τις τοπ ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου (ισπανικό πρωτάθλημα και ch.l).

Δημοσ.

O κοντουλης με το 10 στην Μπαρτσελονα καλο παικτακι φαινεται. Τι ρητρα εχει?Ερχεται στην Παναθα?

Μην την ξεγραφετε την Αρσεναλ, ειδικα αν ανοιξει ο ρυθμος. Αν παει στο τρεξιμο και την αντοχη και την δυναμη δεν ειναι καθολου αμελητεα ομαδα

ΥΓ. Στα σοβαρα, τον Μεσι τον ειχατε για τετοιο ποδι?Τον τελευταιο 1,5 χρονο σουταρει σαν τον Αντριανο, εγω πιο μικρο τον ειχα τεχνιτακο με πλασεδιες

---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Ελα μαλακες, ελεος, ας βγει αποκει να μπει κανεις αλλος να γινει δικαιο.

Τι κανει τωρα, τα θελει και τα κανει?Θελει να μας σπασει τα νευρα?

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

Εχει παρατηρησει κανεις το πως τρεχει και τριπλαρει?

Εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα.

Ολοι οι παικτες ή την ανοιγουν και τρεχουν ή κανουν μια κοφτη τριπλα κολλοντας την στο ποδι και μετα τρεχουν ή αντε να τρεχουν με την μπαλα και να αλλαζουν κατευθυνση

Αυτο που κανει ο Μεσσι ειναι οτι την ανοιγει λιιιιιγο, πολυ λιγο και τρεχει ΠΟΛΥ γρηγορα, με ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ βηματακια σαν καρτουνακι. Στην ουσια με τη μυτιτσα την πεταει 1 μετρο μπροστα αλλα προλαβαινει ο τρελος και τρεχει με μικρα βηματακια για να μην την πατησει

Δημοσ.

Ελα μαλακες, ελεος, ας βγει αποκει να μπει κανεις αλλος να γινει δικαιο.

Τι κανει τωρα, τα θελει και τα κανει?Θελει να μας σπασει τα νευρα?

:lol:

Αυτό ακριβώς. Αν παίζαμε pro με κανένα φίλο μου και μου έκανε τέτοιες μλκίες με τον κοντοπούτανο, θα του είχα φέρει το gamepad στο κεφάλι. :lol:

Πραγματικά, δε θυμάμαι την τελευταία δεκαετία, που παρακολουθώ σχολαστικά μπάλα, παίχτη με τα στοιχεία του κοντού.

Και το κορυφαίο είναι ότι αυτό τον παίκτη θα κληθούμε να τον αντιμετωπίσουμε το καλοκαίρι.

PS Το ξαναέκανε. Κάποιος να τον πετάξει έξω... :lol:

Δημοσ.

Ελα ενταξει, αι σιχτιρ να πουμε, ελα cheatακι ειναι αυτο το πραγμα.

Δηλαδη τωρα τι καθομαστε και βλεπουμε να πουμε, ενταξει, ετσι ξερω και γω

---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:27 ----------

Και το κορυφαίο είναι ότι αυτό τον παίκτη θα κληθούμε να τον αντιμετωπίσουμε το καλοκαίρι.

χε

χεχεχε

χε:-)χεχε:-)

ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol:

Ποιους βαζει συνηθως ο αμ.χαφ και σεντερ μπακ ο Γερμανος?

Δημοσ.

Πανδαισια γκολ ....

Ο μικρος κανει πλακα στο ματσακι σημερα ....

Ειδικα στο πρωτο γκολ τΙ σουταρα κανει ρε παιδια ...

Βλεπει τερμα και πυροβολει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...