Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικη δεν ηταν η εξοδος του Μαμουνια στο πρωτο γκολ που δεχεται η Αρσεναλ ή μονο εγω το βλπεω ετσι ... :rolleyes:

Επισης στο δευτερο γκολ κανει φοβερη πασα ο Τσαβι αφου εχει δει την καταπληκτικη κινηση του Ιμπραιμοβιτς...

Δεν τον πηραν καν χαμπαρι οι αμυντικοι της Αρσεναλ ... :lol:

Κι ο Μπουσκετς καλο παιχνιδι εκανε ...

Αντε να γυρισει κι ο Ινιεστα να κανουμε παπαδες ... :-D

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ειναι νομος του ποδοσφαιρου για τους τερματοφυλακες ... εαν αποφασισεις να κανεις

εξοδο πρεπει να επιμεινεις σαυτη γιατι αν στα μεσα αλλαξεις γνωμη ειναι γνωστα τα

αποτελεσματα...!! :shock:

Δημοσ.
δε τη παλευεις λογω νηστειας?:lol::lol::-)

Ε τι να κανω.

Οσο σκεφτομαι οτι εχω τον 'τυπαρα' αρχηγο και ηγετη τον αλλο πειρατη και περιμενω να ανανεωσει ο φιλοτιμος παοκτζης και σε καποιον μακρινο γαλαξια υπαρχουν 22 τυποι που παιζουν πανω κατω 4-5 ημιχρονα για πλακα και εγω θα προσπαθω να πεισω τον εαυτο οτι ο Καραγκουνης ειναι ψυχη και ο Γιοσου αυτονομιστης, πως να την παλεψω?

Τεσπα, εκει που μας εφτασε ο καταραμενος, το βουλωνουμε για 2-3 (ελπιζω) πρωταθληματα και βλεπουμε γιατι παραπανω απαιτησεις δεν μας παιρνει να εχουμε

Δημοσ.

Τρομερό ματς και στο Μεστάγια. Βαλένθια - Ατλέτικο 2-2 σε ενα ματς με ασύληπτο ρυθμό. Πάντα τέτοια παιχνίδια να βλέπουμε.

Δημοσ.
Τραγικη δεν ηταν η εξοδος του Μαμουνια στο πρωτο γκολ που δεχεται η Αρσεναλ ή μονο εγω το βλπεω ετσι ... :rolleyes:

Σαφέστατα μεγάλο λάθος και του χρεώνεται το πρώτο γκολ. Αν δεν έβγαινε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για τον Ibrahimovic. Του έδωσε λύση.

Δημοσ.
Τρομερό ματς και στο Μεστάγια. Βαλένθια - Ατλέτικο 2-2 σε ενα ματς με ασύληπτο ρυθμό. Πάντα τέτοια παιχνίδια να βλέπουμε.

Όντως. Πολύ καλή εβδομάδα για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αλλά νομίζω ότι το Ελληνικό all star game τα επισκίασε όλα.

:P

Δημοσ.

Έφερε 2-2 μέσα στο Μεστάγια η ομάδα της πλάκας Ατλέτικο? Ρε τι γίνεται...

Δημοσ.

Η Ατλέτικο είναι ομαδάρα. Απλά η θα είναι σε καλή μέρα και θα διαλύσει τον αντίπαλο ή θα φάει 3μπαλο. Είναι όπως η Real πριν λίγα χρόνια που είχε μονάδες και δεν μπορούσε να δέσει. Θέλει προπονητή η Ατλέτικο ;)

Δημοσ.
Κι εμεις χτες χασαμε με 2 πεναλντι και με 10 απο το 30 πφφφφ

Απο Ανφιλντ ομως δε περνανε

Δεν επαιζε ο Κυριακος για αυτο. :P

Εχασε και ο Τορες ενα τετ-α-τετ αχαστο για την κλαση του. Ουτε καν τερμα δεν πετυχε.

Δημοσ.

Εχασε και ο Τορες ενα τετ-α-τετ αχαστο για την κλαση του. Ουτε καν τερμα δεν πετυχε.

αστα εκει που λεω θα το παστελωσει, τιποτα..

Δειχνει απευθειας κοκκινη στον Μπαμπελ και αφηνει μεσα τον Λουιζαο παρα το τακλιν στον Τορες :mad::mad:

Δημοσ.

Το 2ο το υπεδειξε ο διαιτητης γραμμων (5ο τον λενε? 6ο?) και ηταν πεντακαθαρο χερι. Αν δεν το βλεπε (εγινε σχεδον στα ποδια του) επρεπε να του τον τυφλωσουν για υποδειγματισμο στην μεση του γηπεδου.

Το 1ο μου φανηκε οτι ηταν και αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...