VAssassin Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αλλά κάτι μου λέει πως δε θα ασχολούνταν σοβαρά με το γαύρο Αυτό ισχύει σε ένα βαθμό, δεν θα δεις τη Barcelona με μικρότερους αντιπάλους να μπαίνει να τους πνίξει όπως σήμερα (εκτός αν χρειάζεται πολύ το αποτέλεσμα). Αλλά και πάλι 5-6 γκολ μπορεί να τα βάλει και σε μέτρια μέρα.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ήταν τότε που πανηγύριζαν οι Ελληνάρες που δεν έπαιζε ο Ζουλι. τότε γνωρίσαμε τον Μέσσι.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ακριβώς, σήμερα η Μπάρτσα πήγε στην Αγγλία με σκοπό να ανοίξει το σκορ. Βέβαια μας αδικεί το 2-2, αλλά απο το 0-0 που ήθελε ο Βεγκέρ μας φτάνει και περισσεύει.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ρε την παλευετε? Μετα απο αυτο το ματς γκρινιαζετε για παναθηναικο, ολυμπιακο και ποσα ειχαμε φαει? Μιλαμε οι τυποι παιζαν αλλα 3 ημιχρονα. Πρωτα απολα αυτα δεν πρεπει να τα δειχνουν στην τηλεοραση γιατι ξεφτιλιζουν τους συναδελφους τους. Το passing game και των 2 ομαδων ειναι σε φαση "πατα το Χ και θα βγει σωστα η πασα" Με τι κουραγιο να δω εγω τον Καραγκουνη να μην μπορει να βρει στα 2 μετρα τον Κατσουρανη.
alexis333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ρε την παλευετε?Μετα απο αυτο το ματς γκρινιαζετε για παναθηναικο, ολυμπιακο και ποσα ειχαμε φαει? Μιλαμε οι τυποι παιζαν αλλα 3 ημιχρονα. Πρωτα απολα αυτα δεν πρεπει να τα δειχνουν στην τηλεοραση γιατι ξεφτιλιζουν τους συναδελφους τους. Το passing game και των 2 ομαδων ειναι σε φαση "πατα το Χ και θα βγει σωστα η πασα" Με τι κουραγιο να δω εγω τον Καραγκουνη να μην μπορει να βρει στα 2 μετρα τον Κατσουρανη. Απολυτο δικιο εχεις ... Πραγματικα ομως πρεπει να ντρεπονται οι δικοι μας καθε φορα που εχει Τσ. Λ. :lol: Ουτε το 1/10 της χθεσινης μπαλας δε παιζουν ... Ειχε τρομερο ρυθμο το ματς σε ολη τη διαρκεια του ... Ατελειωτη ευχαριστηση ..... Την τριτη που ερχεται τωρα θα γινει παλι χαμος ..
Snolly Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 1 φορα το χρόνο (το ιδιο και περσι με το Τσελσι - Λιβερπουλ) δε βλεπω 1 ματς γιατι κατι που δε μπορω να αναβαλω παιζει. Και χανω το καλυτερο ματς της χρονιας. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ παιζει να το βρω να το κατεβασω να το δω;
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ζηλεύω, για πολλοστή φορά αλλά εντονότερα σήμερα, τους κατοίκους της Βαρκελώνης. Οι τύποι έχουν τη χαρά να ζουν σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, με σπουδαία παράδοση αλλά και παρόν σε αρχιτεκτονική και τέχνες, αλλά και τη χαρά να απολαμβάνουν από την ομάδα τους την καλύτερη μπάλα που έχει παιχτεί ποτέ στο πλανήτη!!! Κάτσε μαλάκα τώρα να δεις το γαύρο του Μαρέσκα και του Ντομί...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σιγα την σπουδαια μπαλα. Μια μαλακια μεταγραφη απο την πληρη αποτυχια ειναι. Αν η Μπαρτσελονα αυριο παρει στην θεση του Τσαβι τον Καραγκουνη πεφτει Σεγκουντα
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Say it lies! (Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες...)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ματσάρα! Εξαιρετικό παιχνίδι. Λύστε μου τώρα μια απορία: Ο Ιμπραΐμοβιτς, γιατί δεν είναι ποτέ στα φαβορί για τη χρυσή μπάλα; Μάλιστα κάποιες χρονιές δεν ήταν καν στους υποψήφιους (!). Φέτος ήτανε; Δεν είμαι σίγουρος. Ο άνθρωπος είναι μακράν ο καλύτερος καθαρόαιμος επιθετικός του κόσμου. Ο μόνος που τον πλησιάζει αυτή τη στιγμή είναι ο Τόρρες! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιμετωπίζουν έτσι (υποπτεύομαι διαφημιστικούς λόγους). Στην Ίντερ ήταν μισή ομάδα μόνος του. Είμαι πολύ μεγάλος φαν. Ο άνθρωπος κάνει τα πάντα. Είναι ψηλός (κεφαλιές), γερός, γρήγορος, τριπλάρει, έχει πολύ φαντασία, απίστευτη επαφή με τα δίχτυα, καλά στημένα, πολύ καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα... τι άλλο να ζητήσει κανείς;
VAssassin Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 παιζει να το βρω να το κατεβασω να το δω; Έχεις pm.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ματσάρα! Εξαιρετικό παιχνίδι. Λύστε μου τώρα μια απορία: Ο Ιμπραΐμοβιτς, γιατί δεν είναι ποτέ στα φαβορί για τη χρυσή μπάλα; Μάλιστα κάποιες χρονιές δεν ήταν καν στους υποψήφιους (!). Φέτος ήτανε; Δεν είμαι σίγουρος. Ο άνθρωπος είναι μακράν ο καλύτερος καθαρόαιμος επιθετικός του κόσμου. Ο μόνος που τον πλησιάζει αυτή τη στιγμή είναι ο Τόρρες! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αντιμετωπίζουν έτσι (υποπτεύομαι διαφημιστικούς λόγους). Στην Ίντερ ήταν μισή ομάδα μόνος του. Είμαι πολύ μεγάλος φαν. Ο άνθρωπος κάνει τα πάντα. Είναι ψηλός (κεφαλιές), γερός, γρήγορος, τριπλάρει, έχει πολύ φαντασία, απίστευτη επαφή με τα δίχτυα, καλά στημένα, πολύ καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα... τι άλλο να ζητήσει κανείς; Η UEFA προωθούσε πιο εμπορικούς παίκτες. (Ροναλντίνιο, Ντρογκμπά, Τόρες) κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.