VAssassin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Με 10 και οι 2 και 3 τραυματισμοι για την Αρσεναλ Ε λογικό εφόσον οι Gallas και Fabregas ήταν ανέτοιμοι. Σαν να έβαζε ο Πεπ τον Abidal να παίξει... Αδικαιολόγητο χαλάρωμα στο τέλος και ψιλοαστείο πέναλτι αλλά στο Καμπ Νου περνάμε λογικά... Τεράστιο ματς, όπως και να ΄χει.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μούφα πέναλτι και ακόμα πιο μούφα κόκκινη. Θα φάει πόλεμο η Barca φέτος. Vamos Campeones!!!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ωραιο αθλημα αυτο που εδειξε η ΝΕΤ, πως λεγεται?
alexis333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ωραιο αθλημα αυτο που εδειξε η ΝΕΤ, πως λεγεται? Διαστημικο ποδοσφαιρο ....
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατί δε έγινε μια συμφωνία να μη λάβει φέτος η Μπάρτσα μέρος σε καμία διοργάνωση; Ας γυρίζει το κόσμο να μοιράζει αυτόγραφα, να δίνει παραστάσεις των οποίων τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες κλπ. Η μπάλα που παίζει είναι τόσο μπροστά που αποτελεί διακωμώδηση του αθλήματος και οι ενέργειες των παιχτών της στο χόρτο σχεδόν ... αντισυναδελφικές.
FilipposMD Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως προτίμησα να απολαύσω θέαμα και είδα σε βίντεο το ελληνικό all-star game. Δεν είχα όρεξη να δω ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και έτσι απέφυγα το τσουλού...
johnnyestia Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εντάξει, αυτό το πράμα που παίζει η Μπαρτσελόνα (ποδόσφαιρο ή όπως αλλιώς λέγεται) δεν υπάρχει. Έπαιζε την Αρσεναλ όπως είχε παίξει η Αρσεναλ τον γαύρο στο ίδιο γήπεδο.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι.
alexis333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι. Κατσε μη σου κατσει εσενα του χρονου και σε ψαχνουμε ...
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ο γαύρος έχει πάψει να διασύρεται στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, καλό είναι να το εμπεδώσετε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι. Πλάκα-πλάκα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ.. Αλλά κάτι μου λέει πως δε θα ασχολούνταν σοβαρά με το γαύρο (βλ. Μπορντώ).
alexis333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εγώ δεν μασάω 'έχω τον αυτονομιστή πίσω. Προσεξε μη σας φυγει φετος ο αυτονομιστης και χαλασει η ομαδα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.