gilardino Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 α οκ σ ευχαριστω...5 βαθμους απ τη τριτη θεση ο πιερικος και μενουν 7 αγωνιστικες...ελπιζω να προλαβουμε...
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Έχει μπαράζ η Β εθνική 3ος 4ος 5ος 6ος για την 3η θέση που ανεβαίνει.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Valencia/267362.html Πωλείται ο Βίγια
Snolly Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 έλα Λαπόρτα μην χασομεράς. μπα στο βρωμονησι θα παει.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 To all star γιατί δεν το κάνανε ΠΑΟΚ-Μεικτή όλων των υπολοίπων; 11 συμμετοχές από τον ΠΑΟΚ ρε; Εντάξει φέτος άξιζε να έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά το ξεφτυλίσανε.
Dropsreef Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 έλα Λαπόρτα μην χασομεράς. Ελα Σωκρατη μην χασομερας θα ελεγα εγω....:-D:-D:-D:-D
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ετοιμάζονται να γίνουν συλλήψεις ατόμων που γράφουν σε διάφορα οπαδικά sites. Με την βοήθεια της υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ετοιμάζονται συλλήψεις ατόμων που παραδέχτηκαν δημόσια σε οπαδικό forum (συγκεκριμένα στο greenwebfans) ότι ξυλοκόπησαν φιλάθλους άλλης ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο προχθές. Τα άτομα που ξυλοκοπήθηκαν "αναγνώρισαν" στο συγκεκριμένο forum χρήστη που λέει ότι συμμετείχε στο περιστατικό. Ύστερα από μήνυση κινήθηκε και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την αποκάλυψη του χρήστη. Γενικά στο στόχαστρο θα μπουν αρκετές τέτοιες σελίδες. Τα παραπάνω αποτελούν δική μου πληροφόρηση από άτομο που δεν έχω λόγο να μην πιστέψω.
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 θα την πληρώσει το site για κάποιους ανεγκέφαλους που γράφουν μέσα.
VAssassin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 θα την πληρώσει το site για κάποιους ανεγκέφαλους που γράφουν μέσα. Σε πολλά οπαδικά site, τους αφήνουν οι mods να τα γράφουν.
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 θα την πληρώσει το site για κάποιους ανεγκέφαλους που γράφουν μέσα. Όταν μου το είπαν αυτό έκανα μια βόλτα στο site αυτό. Διάβασα μόνο του "κανόνες". Και 2~3 threads. Αν κλείσει αυτό και άλλα παρόμοια sites καλώς να κλείσουν.
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ναι και αν κάποιος είναι να μπει μέσα θα είναι οι υπεύθυνοι του forum και όχι οι χρήστες. γράφονται τρελά πράγματα κάποιες φορές και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να διαβάζω.
VAssassin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ναι και αν κάποιος είναι να μπει μέσα θα είναι οι υπεύθυνοι του forum και όχι οι χρήστες. γράφονται τρελά πράγματα κάποιες φορές και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να διαβάζω. Δεν μπορώ να ξέρω κιόλας αλλά ο firewalker δεν λέει κάπου ότι θα κινηθούν εναντίον των διαχειριστών. Όντως.
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να ξέρω κιόλας αλλά ο firewalker δεν λέει κάπου ότι θα κινηθούν εναντίον των διαχειριστών. Όντως. Η κίνηση θα γίνει για την αποκάλυψη του χρήστη. Σίγουρα όμως θα επιρεαστούν και οι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες των σελίδων αυτών. Αν κάτι μάθαμε πρόσφατα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές μία δικαιολογία θέλουν για το ξεσκαρτάρισμα. Ε, αυτή δόθηκε με την μήνυση που έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.