Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εμένα μου βρωμάει η υπόθεση. Σταματάει 1-2 μέρες από τη στιγμή που έσκασε η λίστα της Κανέλλη με τα άτομα που εμπλέκονται στα υπέρογκα κέρδη μέσω στοιχήματος.
Snolly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εμένα μου βρωμάει η υπόθεση. Σταματάει 1-2 μέρες από τη στιγμή που έσκασε η λίστα της Κανέλλη με τα άτομα που εμπλέκονται στα υπέρογκα κέρδη μέσω στοιχήματος. εεεεετσιιιιιι
foufoutios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μια παρενθεση.. Η ειδηση για το στοιχημα εχει βγει απο τα μεσα Φεβρουαριου σχεδον.. just for the record Να μου πεις για τον Τσουκαλα, να πω ναι..
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν είχε κατατεθεί στη Βουλή μέχρι τότε, οπότε ποιος χέστηκε. Τώρα κατατέθηκε στη Βουλή και έγινε σοβαρό το πράγμα. Ο Γεωργίου παραιτήθηκε από όλα τα μέσα που δούλευε. Πιστεύω ότι θα σκάσει βόμβα και δεν θέλει να πάρει στο λαιμό του και τους εργοδότες του. Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια. Από τη στιγμή που ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί ένας άνθρωπος που βγάζει πολλά λεφτά από αυτό το επάγγελμα (το οποίο δεν σπούδασε καν) τα βροντάει όλα κάτω εν μία νυκτί.
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μπραβο ρε παιχταρα!! 3-0 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
johnyboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 βίγια = λατρεία. το καλύτερο φορ στον κόσμο.ότι πάει περιοχή έγραψε.
johnyboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 η μία του τελικού θα είναι η Μπάγερν.χαλαρά κιόλας.και ας μην την χωνεύω.
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 η μία του τελικού θα είναι η Μπάγερν.χαλαρά κιόλας.και ας μην την χωνεύω. όποια και να είναι πάλι η Μπάρτσα θα το σηκώσει. Είναι ένα σκαλί πάνω και από τις πολύ καλές.
Dropsreef Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 μια χαρα η κληρωση!θελω τελικο barca-manchester utd
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Οποιος και αν ειναι θα το σηκωσει ο Ρουνευ γιατι ετσι γουσταρει ο Σερ Πρωταθλημα και ΤΛ φετος και τεζα ολη η Ευρωπη. Ρε με τον Φλετσερ και τον Νανι νανι το μωρακι μας να κανει θα σας το παρουμε ρεεεε και ουτε θα το καταλαβετε
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 μια χαρα η κληρωση!θελω τελικο barca-manchester utd εγώ λεω να το καθιερώσουμε κάθε χρόνο να παιρνει η μπαρτσα κουπες να ανεβαζει αξια παικτων η μαντσεστερ και να τους πουλαει στη Ρεαλ για να κοβεται απο τους ομίλους. Σταθερες αξίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.