Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το παρατραβαει η ΠΑΕ και θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα.Ειχε αλλους αγωνες οπου μπορουσε να καταφερθει εναντιον διαιτητων δικαια και το κανει στην πιο ακαιρη και ακυρη στιγμη.Να δουμε ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεται.

E καλά δεν βγάλαν και dvd οι άνθρωποι.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tωρα που βλεπω ολες τις ομαδες που περασαν στο Τσ. Λ. μου φιανεται πως η Ιντερ η Μπαρτσα και Μαντσεστερ εχουν προβαδισμα... :-D

Η Ιντερ μπορει να το σηκωσει κι ας δε την παω καθολου αυτη την ομαδα...

Μα καθολου....

Δημοσ.
Και γιατί αποκλείεις την ομάδα σου ;

Ε, εχουμε και προβληματα εμεις φετος ...

Δε το πιστευω και πολυ να το σηκωσουμε ...:-D

Δημοσ.
Και εγώ αυτό πιστεύω για διάφορους λόγους αγωνιστικούς και μη..

Ας ελπίσουμε να μη διαψευστούμε :devil:

Αντε με το καλο να το παρεις φετος .... :P

:lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το παρατραβαει η ΠΑΕ και θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα.Ειχε αλλους αγωνες οπου μπορουσε να καταφερθει εναντιον διαιτητων δικαια και το κανει στην πιο ακαιρη και ακυρη στιγμη.Να δουμε ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεται.

Καλά, εσένα από αυτά που έγιναν, ο ΠΑΟΚ σε πείραξε; :rolleyes::shifty:

Δημοσ.

καλά στην Νετ έβγαλαν καλύτερο το γκολ μήτρογλου από του ετό και του Μέσσι?

πόσοι άμπαλοι μπορεί να είμαστε σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ.

Παρατηρουσα Μεσι.

Το φοβερο του πλεονεκτημα ειναι οτι δεν προσπαθει να κολλησει την μπαλα αλλα παιζει με μικρα, κοφτα κοντρολακια/προωθησεις με το κουτουπιε και με πολυ γρηγορα, κοντα βηματακια.

Μου θυμιζει κατι φιλους εξπερ στο Σουμπουντεο που προωθουσαν με μικρα χτυπηματακια μπαλα και παιχτη και δεν την εχαναν ποτε

Το θεμα ειναι οτι η ταχυτητα που πρεπει να εχεις για να τα κανεις αυτα ειναι τετοια που δεν προλαβαινεις να σκεφτεις. Προφανως το παλικαρακι απλα το εχει μεσα του. Δεν νομιζω οτι σκεφτεται οταν τρεχει με την μπαλα 'τι θα κανω, που θα παω μετα', απλα το κανει.

Γιαυτον το κοντρολ πρεπει να ειναι οτι για εμας η αναπνοη, απλα το κανει

Δημοσ.
Παρατηρουσα Μεσι.

Το φοβερο του πλεονεκτημα ειναι οτι δεν προσπαθει να κολλησει την μπαλα αλλα παιζει με μικρα, κοφτα κοντρολακια/προωθησεις με το κουτουπιε και με πολυ γρηγορα, κοντα βηματακια.

Μου θυμιζει κατι φιλους εξπερ στο Σουμπουντεο που προωθουσαν με μικρα χτυπηματακια μπαλα και παιχτη και δεν την εχαναν ποτε

Το θεμα ειναι οτι η ταχυτητα που πρεπει να εχεις για να τα κανεις αυτα ειναι τετοια που δεν προλαβαινεις να σκεφτεις. Προφανως το παλικαρακι απλα το εχει μεσα του. Δεν νομιζω οτι σκεφτεται οταν τρεχει με την μπαλα 'τι θα κανω, που θα παω μετα', απλα το κανει.

Γιαυτον το κοντρολ πρεπει να ειναι οτι για εμας η αναπνοη, απλα το κανει

Για μένα είναι ο πιο εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής έχουν δει τα μάτια μου μετά τον Ζιντάν. Ο Ζιντάν με εξίταρε λόγω μυαλού καταλάβαινες πως η μαγική φάση που έκανε την είχε σκεφτεί. Ο Μέσι από την άλλη με εξιτάρει και ακόμα δε μπορώ να προσδιορίσω πως το κάνει αυτό που κάνει και μαγεύει.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς τι έγινε με Γεωργίου;

http://www.youtube.com/watch?v=VV5xKEeOpzI

Τιμή και δόξα στον νονό τούτου εδώ του thread.

Είχα διαβάσει σε άσχετη χρονική στιγμή ότι είναι άρρωστος. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος και η οικογένεια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...