Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει ο Πορτογαλος ειχε διαβασει πολυ καλα τη Τσελση, οσο κλισε κι αν ακουγεται. Και πως θα ταν δυνατο αλλωστε να μη τη ξερει αφου.. Αυτος την εφτιαξε.

Ο Ετο πραγματικα ηταν παντου, κι ο Σναιντερ κορυφαιος για μενα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Απτις 2 αχωνευτες περασε η λιγοτερο αχωνευτη..thats all.

Σωστός. Αν και τώρα που ο Μουρίνιο είναι στην Ίντερ, αρχίζει και γέρνει η πλάστιγγα για μένα. Αλλά επειδή η Ίντερ ήταν καλύτερη και το δικαιούνταν, μου άρεσε το αποτέλεσμα. Βέβαια η Ίντερ ήταν καλύτερη ακριβώς λόγω Μουρίνιο, το οποίο μας φέρνει στην παρακάτω δήλωση:

Δυσκολευω πραγματικα να βρω αλλο προπονητη που αντιπαθω τοσο πολυ και ταυτοχρονα παραδεχομαι τοσο πολυ.

Πιθανολογω μιας και ειμαι Γιουναιτεντ οτι καπως ετσι νιωθουν οι αλλοι για τον Σερ

Είναι αλήθεια. Όσο τον αντιπαθώ, άλλο τόσο καλός προπονητής είναι. Και ναι, δεν μπορώ να πω, τα τερτίπια του και οι δηλώσεις του και όλα αυτά τα παιχνιδάκια που κάνει, με διασκεδάζουν.

Δε βρίσκω λόγο να αντιπαθεί κανείς τον Σερ. Respect.

Δημοσ.
άλλη μια αχώνευτη και άμπαλη ομάδα εκτός.

+1000 ρεαλ, τσελσι εκτος το καλυτερο champions league μεχρι τωρα. μακαρι να ηταν κι η λιβερπουλ μεσα (παρολο που ειμαι μαντσεστερ).

Δημοσ.
+1000 ρεαλ, τσελσι εκτος το καλυτερο champions league μεχρι τωρα. μακαρι να ηταν κι η λιβερπουλ μεσα (παρολο που ειμαι μαντσεστερ).

Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την άποψη του "καλύτερου" CL..Παρά τις αντιπάθειές μου σε μια-δυο ομάδες θα προτιμούσα μια 8άδα με Real, Milan, Barcelona, Chelsea, Liverpool, ManU, Inter και Bayern.

Δημοσ.

Βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες ομάδες στην 8αδα.η τσέλσι είναι μια άμπαλη ομάδα που παίζει ταμπούρι.ποιο αργή και από χελώνα είναι.

δεν θα μας λείψει.

Δημοσ.

BBC και ITV διεκδικούν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power να δίνει φαβορί το BBC με απόδοση 1.72 ενώ η απόδοση για το ITV βρίσκεται στο 2.00.

Δημοσ.
BBC και ITV διεκδικούν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power να δίνει φαβορί το BBC με απόδοση 1.72 ενώ η απόδοση για το ITV βρίσκεται στο 2.00.

δεν το "πιάνω"

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς η καριέρα του (που ήταν σε φθίνουσα πορεία, ούτως ή άλλως) οδεύει στο τέλος της, μετά το σοβαρό τραυματισμό του (για πέντε με έξι μήνες κάνουν λόγο, συν του πόσο θέλει ένας 34χρονος που περπατάει τα 35 να πιάσει σοβαρό επίπεδο πάλι), άρα τα δύο μεγάλα Βρετανικά κανάλια τον πλευρίζουν για σχολιαστή. Οι pundits, που λένε. Έτσι ήταν και ο Σίρερ πριν μπλέξει με τη Νιούκασλ.

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο snoob.Sorry που δεν έγραψα περισσότερα.Του έχει γίνει πρόταση από τα δύο κανάλια για να αναλάβει πόστο τηλεσχολιαστή στην Αγγλία.Το διάβασα σε οπαδικό site και γιαυτό δεν έβαλα link.Βρήκα και link τώρα.

http://www.sport-fm.gr/article/221698

Καλά ρε παιδιά στην Αγγλία το μουντιάλ το καλύπτουν 2 σταθμοί;

Δημοσ.

Εμετικη και υβριστικη ανακοινωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ κατα Σπαθα πατερα και υιου.

«Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Δηλώσεις γονέων εξευτελίζουν -και- τα τέκνα. Και ίσως αυτό ταιριάζει και αξίζει στα τέκνα που ακολουθούν πιστά τις υπόγειες διαδρομές των γονέων.

Ενημερωθήκαμε ότι ο άνθρωπος που σκόρπισε απέραντη μπόχα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είχε το θράσος να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει στον αρχιερέα της παράγκας (όπως αποδείχθηκε από δημοσιογραφικές αποκαλύψεις) που έχει καταδικαστεί στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων να εκφράζει δημόσια τις θέσεις του.

Η προσπάθεια υπεράσπισης του υιού από τον πατέρα έπεσε στο κενό γιατί πολύ απλά όλοι αδιαφορούν για το λόγο ενός ανθρώπου που διέπραξε "εγκλήματα" σε βάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλείται "καρκίνωμα" της Ελληνικής διαιτησίας από τους ίδιους τους συναδέλφους του. Θεωρούμε δεδομένο ότι η εξαφάνιση του ονόματος της συγκεκριμένης οικογένειας από τον χάρτη της Ελληνικής διαιτησίας και κατ΄ επέκταση από το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την κάθαρση και την εξυγίανση που είναι απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων φιλάθλων. Οι φωνές κάθε μέρα ενώνονται και πολλαπλασιάζονται.

Κύριοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου αν συνεχίσετε να έχετε παθητικό ρόλο (που συνάμα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ύποπτος) σύντονα δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή για την ανοχή σας στα πρόσωπα όσων λεκιάζουν το πιο δημοφιλές άθλημα στην χώρα μας.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Το παρατραβαει η ΠΑΕ και θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα.Ειχε αλλους αγωνες οπου μπορουσε να καταφερθει εναντιον διαιτητων δικαια και το κανει στην πιο ακαιρη και ακυρη στιγμη.Να δουμε ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεται.

Δημοσ.

Μαμήθηκε το παιχνίδι... Θα κάτσει πίσω η Μπορντό και τρίχες παιχνίδι θα δούμε.

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:14 ----------

Από τα ποιο "φτωχά" παιχνίδια που έχω δει.

Δημοσ.
Μαμήθηκε το παιχνίδι... Θα κάτσει πίσω η Μπορντό και τρίχες παιχνίδι θα δούμε.

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:14 ----------

Από τα ποιο "φτωχά" παιχνίδια που έχω δει.

Για μας τους γαυρους ηταν αρκετα πλουσιο θα ελεγα...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...