Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό ήταν είναι και θα παραμείνει το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη.Για αυτό είναι el clasico.

Μεγάλη μπάλα.Αυτό είναι ποδόσφαιρο.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το Ρεάλ-Μπάρτσα λες ε;

Θυμίζω:

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-6

Άντε και μια 7αρα στην Τσέλσι και θα μαστε ΟΚ

Για εδώ βρε μπόι... για τα μπισμπιζέ

το έβλεπα σε ζάπινγκ το κλάσικο... που να διαλέξεις σταθμό έτσι όπως ήταν και τα δύο.

είδα το 1-0, 1-1, 1-2, 1-3 και μετά βλέπω 2-4 και τέλος το 2-6... αλλά δεν χαλιέμαι αφού και ο τελικός ήταν όλα τα λεφτά

Σαν παιχνίδι ήταν καλό ή κλοτσοσκούφι;

Είχαμε και την εξάρα στο άλλο...

Ήμουν σε να γάμο... Η νύφη σπάστηκε που όλοι ήταν με τα ακουστικά στα αυτιά...

Μπάλα δεν θυμάμαι ρε Φάιρ... είχα τον καημό μου με το σκορ

ΑΕΚτζου η νύφη, ε;

Γνώμη μου:

Για Ελληνικά δεδομένα;Ψιλόκαλή μπάλα,πολύ πάθος

Για κανονικό ποδόσφαιρο δεδομένα:Γιόμο,πάθος,γιόμο,απο τη σέντρα σένρα και πολύ γιόμο

Είχε σασπένς λόγω διακύμανσης του σκορ

:-)

Για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλό το ματς και με φοβερή εξέλιξη

Δημοσ.
Σαν παιχνίδι ήταν καλό ή κλοτσοσκούφι;

Είχαμε και την εξάρα στο άλλο...

Ήμουν σε να γάμο... Η νύφη σπάστηκε που όλοι ήταν με τα ακουστικά στα αυτιά...

Μα και αυτές νομίζουν πως η γη κινείται γύρω τους εκείνη τη μέρα. Ποιός κανονίζει το γάμο του σε μέρα τελικού;

Δημοσ.

Η νύφη δεν ξέρω την ομάδα ήταν... Όλος ο αντρικός πληθυσμός όμως ήταν στο λόμπι του κέντρου που έγινε η δεξίωση και ακούγανε το παιχνίδι. Έχω μία υπόνοια ότι ο παππάς ήταν Α.Ε.Κ. Τον είδα λίγο βιαστικό να τελειώσει. Επίσης φορούσε και ένα ρούχο μαύρο μακρύ με τον δικέφαλο επάνω :-):-):-).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ----------

Τα γκολ υπάρχουν πουθενά;

Δημοσ.

Αν βγει το σασπενς εξω απο το τελικο χθες παρακολουθησαμε ενα ακομα κλασικο ελληνικο ματς χωρις ρυθμο που ηταν παρα πολυ αργο.Στα ραδιοφωνα βγηκαν καπιοι κ το συγκριναν με το Λιβερπουλ-Τσελσι.Καμια σχεση το ενα ματς με το αλλο.Στο εγγλεζικο δεν μπρουσες να παρεις ανασα απο την ταχυητητα που παιζοτανε το ματς ενω εδω πολυ απλα οι αμυνες θυμιζαν παιδικη χαρα.Φυσικα κ δεν ηταν ο καλυτερος τελικος ολων των εποχων οπως λεγανε.

Δημοσ.

Σας κανει και εσας κολληματα ο ΣΚΑΙ(HD); Ο ηχος παιζει κανονικα,αλλα καθε μερικα δευτερολεπτα κολλαει η εικονα για λιγο..

Εχω 24 Φορθνετ

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αφιερωμένο στον φίλο που έλεγε τις προάλλες ότι το ποδόσφαιρο με πολλά γκόλ είναι γελοίο...

Ναι, είμαι σίγουρος ότι στα μάτια των ουδέτερων φιλάθλων, η Τσέλσι που έφερε 0-0 στο Καμπ Νου είναι πιο γελοία από την Ρεάλ που κατάφερε κι έχασε 2-6 μέσα στην έδρα της, τι λέμε τώρα.

ΥΓ. Ευχαριστώ Vassasin. :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:37 ----------

Όσο πάει δικαιώνομαι και περισσότερο εντωμεταξύ.

Γίνονται τσακωμοί στα τόπικ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, για το ποιος άξιζε περισσότερο να πάρει το κύπελλο!

Μετά από τέτοιον αγώνα, όπου έγιναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και χρειάστηκαν δεκάδες πέναλτι για να βγει νικητής και ακόμα συζητάμε ότι κάποιος το άξιζε περισσότερο;! Α, ρε Ελλάδα, ότι και να γίνει, δε θ' αλλάξεις ποτέ. Αλλά ποτέ όμως!

Δημοσ.
Ναι, είμαι σίγουρος ότι στα μάτια των ουδέτερων φιλάθλων, η Τσέλσι που έφερε 0-0 στο Καμπ Νου είναι πιο γελοία από την Ρεάλ που κατάφερε κι έχασε 2-6 μέσα στην έδρα της, τι λέμε τώρα.

και όμως... για μένα είναι. Η Ρεάλ ήθελε μόνο νική... έκανε το 1-0 και μετά κατέρρευσε. Σε σχέση με το μπλε ντουβάρι πιο σοβαρή μου φαίνεται.

Δημοσ.

Δεν αστειέυεται η Polizei

Χειροπέδες σε δύο Έλληνες φιλάθλους των «αιωνίων» που πιάστηκαν στα χέρια

Ένα μικροεπεισόδιο ανάμεσα σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού και έναν του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη του μικρού τελικού Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και των δύο.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού άρπαξε από το κεφάλι του οπαδού των «ερυθρόλευκων» το κόκκινο καπελάκι με το σήμα της ομάδας του Πειραιά, στον περιβάλλοντα χώρο του «O2 World» στο Βερολίνο, όπου φιλοξενείται για τελευταία ημέρα το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Όταν οι δύο Έλληνες άρχισαν να σπρώχνονται, η αντίδραση των δυνάμεων ασφαλείας ήταν άμεση. Οι άνδρες της γερμανικής αστυνομίας πέρασαν άμεσα χειροπέδες και στους δύο και τους οδήγησαν στο πούλμαν της αστυνομίας.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1010036&lngDtrID=1647

πηγη :in.gr

Δημοσ.
Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού άρπαξε από το κεφάλι του οπαδού των «ερυθρόλευκων» το κόκκινο καπελάκι με το σήμα της ομάδας του Πειραιά, στον περιβάλλοντα χώρο του «O2 World» στο Βερολίνο, όπου φιλοξενείται για τελευταία ημέρα το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Πολύ retarded μου κάνει το σκηνικό :lol:

Δημοσ.

Πως σας φάνηκε

Α. Το φάουλ του Κριστιάνο;

Β. Η αντεπίθεση της Manchester

Τι βλέπετε για σήμερα; Προγνωστικά; Θα δούμε καμιά μπάλα ή σουπίτσα πάλι;

Δημοσ.
Πως σας φάνηκε

Α. Το φάουλ του Κριστιάνο;

Β. Η αντεπίθεση της Manchester

Τι βλέπετε για σήμερα; Προγνωστικά; Θα δούμε καμιά μπάλα ή σουπίτσα πάλι;

Προσωπικα επειδη δεν θα το δω το ματς λογω δουλειας δεν με νοιαζει αν θα ειναι σουπα η οχι αρκει να περασει η τσελσι:devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...