liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παρακολουθείς καθόλου Άρσεναλ φέτος ρε Μήτρο; Έχεις παρατηρήσει πως έχει την καλύτερη επίθεση φέτος στην premier league; Εγώ την πιστεύω πολύ φέτος, μόνο πίσω με ανησυχεί.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παρακολουθείς καθόλου Άρσεναλ φέτος ρε Μήτρο;Έχεις παρατηρήσει πως έχει την καλύτερη επίθεση φέτος στην premier league; Εγώ την πιστεύω πολύ φέτος, μόνο πίσω με ανησυχεί. Μα ρε Μητρο για τα αμ χαφ λεω... Και αυτο λεω πως πισω πρεπει να φοβασαι γιατι τα αμ χαφ σου και η αμυνα σου δεν εμπνεει ασφαλεια.... Αυτο λεω αδερφε...
Snolly Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν λέω αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και το σηκώσει η Μπάρτσα μεσα στο Μπερναμπέου θα μιλάμε για μαζικές αυτοκτονίες. Δλδ φανταστείτε σκηνικό να σηκώσει ο ΠΑΟ τσου λου στο Καραϊσκακη ή ανάποδα ο γαύρος στη Λεωφόρο ξέρω γω. Μιλάμε για εμφύλιο, πραξικόπημα, καρδιακές προσβολές και άλλα τέτοια.
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω ότι θα το σηκώσει..και δεν το λέω επειδή είμαι Ρεάλ. Απλά άλλη ομάδα θα το σηκώσει φέτος.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω ότι θα το σηκώσει..και δεν το λέω επειδή είμαι Ρεάλ.Απλά άλλη ομάδα θα το σηκώσει φέτος. Ποια πιστευεις πως θα το σηκωσει .. ?? Σε ποιες δινεις πιθσνοτητες .. ?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Eγω γουσταρω φετος να το παρει μονος του ο Γουεην να του το δωσουμε στο σπιτι να πινει το τσαι του να σας τρελανουμε ολους. Και του χρονου τον πουλαμε και αυτον και παιρνουμε ΤΛ με 1ο σκορερ τον Μακεντα
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ποια πιστευεις πως θα το σηκωσει .. ??Σε ποιες δινεις πιθσνοτητες .. ? Ο νικητής του ζευγαριού Chelsea - Inter έχει αρκετές πιθανότητες.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο νικητής του ζευγαριού Chelsea - Inter έχει αρκετές πιθανότητες. Συμφωνω... Αν και εγω ειμαι με την Τσελσι και νομιζω πως θα περασει τελικα... Μπαρτσα - Τσελσι - Μαντσεστερ απο μενα ....
Snolly Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ίσως η μόνη ομάδα που θέλω λιγότερο από την Ρεαλ να το πάρει είναι η Τσέλσι. Μιλάμε τέτοια απέχθεια και για τις δυο ουτε για τον γαυρο δεν εχω.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ίσως η μόνη ομάδα που θέλω λιγότερο από την Ρεαλ να το πάρει είναι η Τσέλσι. Μιλάμε τέτοια απέχθεια και για τις δυο ουτε για τον γαυρο δεν εχω. Why is that ...??
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Είσαι Πανάθα και έγινες Barca ρε Snolly..Με απογοητεύεις
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Βαρεμαρα σημερα .... Ουτε νεα μπορεις να διαβασεις στα sites , ουτε ραδιακι να ακουσεις ... Τπτ ...
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτό δεν απεργεί Σωστο αλλα αυτο δε λεει τπτ για το Βαλβερδε ....
johnnyestia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Σωστο αλλα αυτο δε λεει τπτ για το Βαλβερδε .... Να σας πω εγώ κανένα παραμυθάκι για τον Ερνέστο να περάσει η ώρα???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.