nikos21aek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Θα σε βάλουν φυλακή.Έχει πολλά μέλη.Κοίτα να αγοράσεις χονδρικής. Αν κερδίσει τον Άρη το πήρε. Δεν νομίζω να έχεις καμία εντύπωση ότι θα του κόψουμε εμείς βαθμoύς!Ή ότι θα κερδίσει ο Παναθηναικός τον Ολυμπιακό που θα κατέβει φούλ ταμπούρι για να κόψει το πρωτάθλημα από τον βάζελο Εντάξει τώρα που τα πόσταρα εδώ ξέρω ότι και τα δύο θα γίνουν.Μπορείτε όλοι να ποντάρετε 1 τον Παναθηναικό και Χ2 την ΑΕΚ άφοβα!
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 εγώ λέω ότι ο βάζελος θα νικήσει τον γαύρο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η μπαουγκ κερδίσει τον άρη. Το σίγουρο πάντως είναι οτι η μπαουγκ πρωτάθλημα δεν παίρνει. Πέφτει στην συγκυρία που ο βάζελος έχει να πάρει 100 χρόνια. Αν πχ ο βάζελος είχε πάρει πέρυσι, ίσως φέτος να το έπαιρνε η μπαουγκ. Σιγά μην έταζα έτσι εύκολα. Μαλάκας είμαι;
nikos21aek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αν δεν υπήρχε περίπτωση που λες το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα τελείωνε 2 ή έστω Χ. Εδώ δεν κέρδισε τον ΜΠΑΟΓΚ,τον ΑΡΗ,εμάς και την Καβάλα ρε
apd453 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και πρωτάθλημα να μη πάρει τον ρούλη-πελάτη θα τον πετάξει τα μάτια.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Συγγνωμη, αυτος ο Αρσαβιν υπαρχει? Βασικα γιατι χαραμιζεται στην Αρσεναλ ειπαμε?
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαραμίζεται; Άμα σας πάρει κάνα πρωτάθλημα απ' το πουθενά... Είναι και Barca από μικρός αλλά δεν τον πήραμε και ξεμείναμε με Ανρί. Ωραία η Άρσεναλ αλλά μεγάλο παιχνίδι, όταν παίζει μόνο ο ένας, δεν γίνεται...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πιο πολύ γουστάρω Σίλβα. Έχω την προαίσθηση οτι αν ο Αρσάβιν έρθει Βαρκελώνη θα φύγει νύχτα.
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ρε εγώ δεν παίρνω όρκο ότι θα έπιανε, κι ο Hleb μπαλάρα έπαιζε στην Άρσεναλ, αλλά απ' το φετινό Ανρί δεν παίζει να ήταν χειρότερος ο Αρσάβιν και δεν θα κόστιζε και πάρα πολλά τότε.
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! 4 αίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτ
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στην Ιταλία γίνεται ματσάρα και βλέπουμε την τσόντα ρε γαμώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.