Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόταση 2-2,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης από την Τότεναμ για τον Μπέλεκ.

Που να έπαιζε δηλαδή και σε ομάδα που δεν είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα!:-D

Αν έπαιζε σε τέτοια ομάδα, δε θα έπαιζε και δε θα πωλούνταν. Θα καταστρεφόταν αργά αργά, όπως και τόσοι άλλοι.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρόταση 2-2,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης από την Τότεναμ για τον Μπέλεκ.

Που να έπαιζε δηλαδή και σε ομάδα που δεν είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα!:-D

Αμα ειναι αυτος 17 εγω ειμαι 10 :P

http://www.sport-fm.gr/article/218618

Δημοσ.
Πάμε μωρή Ίντερ! :-D

Eγω παντως τα τσεπωσα σημερα με το Χ της Μπαρτσας... :-D

Και θελω να τα παρω και αυριο με το Χ της Τσελσι... :devil::devil::devil:

Δημοσ.
Εστω 1-0...Μη σου πω κ το 0-0 καλο ειναι...Στο λονδινο θα μιλησει ο Ετο...

Πάντως ο Ετό πέρσι ήταν εντελώς εκτός αγώνα με την Τσέλσι. Δεν τα πάει καλά απέναντι σε κλειστές άμυνες και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

αχώνευτοι Άγγλοι και ακόμα χειρότερη η Τσέλση.

πάμε ρε μουρίνιο.

+++

Να δούμε, θα τολμήσει ο Πορτογάλος ή θα πάει σε αργό ρυθμό να λήξει κανένα 0-0, να μας πάρει ο ύπνος...

Στο Λονδίνο, πιστεύω πως τουλάχιστον ένα γκολ θα το φάει η Ίντερ...

Δημοσ.
Πάντως ο Ετό πέρσι ήταν εντελώς εκτός αγώνα με την Τσέλσι. Δεν τα πάει καλά απέναντι σε κλειστές άμυνες και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

+++

Να δούμε, θα τολμήσει ο Πορτογάλος ή θα πάει σε αργό ρυθμό να λήξει κανένα 0-0, να μας πάρει ο ύπνος...

Eιναι κ αυτο που λες αλλα η τσελσι αν παρει 0-0 εκτιμω οτι στο Λονδινο θα βγει απο το καβουκι της να φτειαξει λιγο παιχνιδι.Κ εκει περιμενω τον ετο να χτυπησει....

Τωρα ο Μουρινιο δεν νομιζω να ρισκαρει σε περιπτωση που ειναι 0-0 στο 70 να ανοιχτει.Βλεπω να περιμενει να χτυπησει την προκριση στο δευτερο ματς περιμενωντας στο μισο γηπεδο.

Αν μου ελεγες παντως ποιο ζευγαρι απο ολα μπορει να παει στα πεναλτι θα σου ελεγα οτι ποιο πολλες πιθανοτητες εχει το συγκεκριμενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...