alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αν η Ελλάδα δεν έπαιρνε το EURO μπλα μπλα μπλα μπλα Προσωπικά δεν είδα όλο τον αγώνα γιατί έτυχε να έχω δουλειά εκείνη την ώρα. Είδα όμως σε μαγνητοσκόπηση τα πρώτα 20 λεπτά και έπαθα πλάκα με το πόσο καλά στημένη ήταν η Τσέλσι (μετά έμαθα το τελικό αποτέλεσμα και δεν είχε νόημα να δω το υπόλοιπο, αν και άμα βαρεθώ, μπορεί να το δω αργότερα). Δεν περνούσε τίποτα! Όπως λέει και ο alexdelpiero (που προφανώς είναι και αυτός φαν του ιταλικού τακτικού ποδοσφαίρου), προτιμώ να βλέπω αγώνες τακτικής - σκακιέρας, παρά αγώνες "ποιος είναι ο χαζός και ποιος ο έξυπνος". Επίσης, όποιος θέλει τρικ και θέαμα, μπορεί να δει αυτούς που κάνουν κόλπα με την μπάλα, που είναι πολύ εντυπωσιακοί. Σε έναν αγώνα Μπαρτσελόνα- Τσέλσι... που δεν υποστηρίζω καμία ομάδα δεν με νοιάζει να δω τακτική... δεν χορταίνω με την τακτική και ας είμαι forza Italia, όταν είναι τόσο αμυντική. 'Η μάλλον... όταν είναι ΜΟΝΟ αμυντική. Δεν είναι τακτική αυτό... μαντρότοιχος είναι. Και δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τα τσαλίμια των λατίνων για να εντυπωσιαστείς σε έναν αγώνα.
gilardino Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ναι οντως...στο διαφημηστικο ελεγε μαλιστα οτι ειναι full hd...
VAssassin Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αυτό με τα πόσο κοστίζουν οι παίχτες κατ' αρχάς, μην το συζητάς. Το ποδόσφαιρο δεν είναι παιχνίδι που κερδίζει ο πιο πλούσιος. Αν αγοράσεις όλους τους ακριβότερους παίχτες και τους βάλεις σε μια ομάδα, δε σημαίνει ότι θα έχεις κάνει μια αήττητη ομάδα. Δεν ειπα οτι οποιος βαλει τα λεφτα κερδιζει, αλλα οταν εχεις βαλει τοσα λεφτα οσα η Τσελσι πρεπει να εχεις φτιαξει μια ομαδα που μπορει να παιζει καλα.Το εχει κανει η Τσελσι(πχ με Λιβερπουλ),δεν το εκανε στο Καμπ νου. ΥΓ. By the way, είδα χθες το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Απο κλασικές ευκαιρίες, μόνο η Τσέλσι είχε μια, με τον Ντρογκμπά. Τα τετ-α-τετ των Ετο,Χλεμπ και η κεφαλια του Μπογιαν απο τη μικρη περιοχη δεν ειναι κλασικες ευκαιριες;
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Πωπω, μα τι παίκτης ο Σισκάουσκας! Και ξαπλωτός τα βάζει! (Οι δικοί μας που βρίζονται στην εξέδρα ασχολίαστοι).
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αντερσεν και Σισκαουσκας. Πηραν τις ομαδες τους απο το χερι. Κοιμηθηκε και ο Πασκουαλ που αφησε τον Μπαζιλε πανω στον Σισκαουσκας και γυρισε ο αγωνας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:45 ---------- Το παιχνιδι που μολις κερδισε η ΤΣΣΚΑ ηταν μια ευγενικη χορηγια του Πασκουαλ ..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Τα τετ-α-τετ των Ετο,Χλεμπ και η κεφαλια του Μπογιαν απο τη μικρη περιοχη δεν ειναι κλασικες ευκαιριες; Είπα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είδα κανέναν Μπόγιαν εγώ στο πρώτο ημίχρονο.
VAssassin Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Είπα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είδα κανέναν Μπόγιαν εγώ στο πρώτο ημίχρονο. Ναι, λαθος μου.
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Πριν αρχίσουν τα "θεοί", "άχρηστοι" κτλ., να πω μπράβο σε όλους, γιατί πέρασα 2 συναρπαστικές ώρες βλέποντας μια ματσάρα. Ελπίζω να γίνουν παρόμοια και στο πρωτάθλημα, αν και με τα λέηζερ, τα κέρματα κτλ, δύσκολο να κρατηθεί τέτοιος ρυθμός. Άξιοι και οι 2!
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Να υπερθεματίσω... Και γαμώ τα παιχνίδια ήταν, με πολύ ωραίο μπάσκετ και καλό ρυθμό. Και μία που είπες για το πρωτάθλημα, με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα το σηκώσουμε μέσα στο ΣΕΦ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.