Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

K ενα ακομα...vassanin ο ΠΑΟΚ στο καραισκαι ηταν βαρετος η οχι?Γιατι εγω πραγματηκα στο συγκεκριμενο ματς τον απολαυσα παροτι δεν επαιζε επιθετηκα...

Δημοσ.

Ναι βεβαια η ιντερ με παντεφ ειναι καλυτερη.εχει χαφ που ξερουν μπαλα μζι με σναιντερ που εχει ανιβει αλλα κ η ιντερ εχει βγαλει κατι <<σουπες>> θυμισου τωρα τα ματς με την μπαρτσα που ηταν ολοι πισω η ακομα κ με την γιουβε εξω...

Αυτό δεν είναι κριτίριο πλέον, το συνηθίσαμε. :devil: Οι μόνες ομάδες που έχουν τα @@ να μην παρκάρουν λεωφορείο με τη Barca είναι Ισπανικές...;) και η united στον τελικό.

K ενα ακομα...vassanin ο ΠΑΟΚ στο καραισκαι ηταν βαρετος η οχι?Γιατι εγω πραγματηκα στο συγκεκριμενο ματς τον απολαυσα παροτι δεν επαιζε επιθετηκα...

Σαν ΠΑΟΚτσης δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω αλλά δεν θα σου πω και ότι τρελάθηκα με τη μπάλα που έπαιξε. Μου άρεσε απλά και φυσικά κοιτάω και το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα άλλο η 3η ακριβότερη ομάδα του πλανήτη κι άλλο η 4η ακριβότερη της Ελλάδας...

Δημοσ.

NAι αλλα τα ποτελεσματα τις διαψευδουν κ ο σερ ακομα μετραει.ΠΑντως το μεγαλυτερο δωρο της μπρτσα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι με το ολοκληρωτικο κ υπεροχο ποδοσφαιρο που παιζει εχει ναιβασει ολο το παγκοσμιο ποδοσφαιρο κ εχει αναγκασει κοσμο που δεν ηταν κ πολυ του ξενου ποδοσφαιρου να ασχωλουνται μονο κ μονο γι αυτην την ομαδα.Αλλα η αληθεια να λεγεται οτι οποιος παει να παιξει ανοιχτα εκει μεσα σαν να εχει παραδεχτει οτι εχει χασει το ματς κ να λεει ε φαου δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε τουλαχιστον ας το απολαυσουμε...

ΥΓ Eμενα αντιθετα ο ΠΑΟΚ εκεινη τη μερα μ ενθουσιασε.Ειδικα ολη αυτη η αμυντικη αλληλοκαλυψη που ειχε ηταν ολα τα λεφτα.Φυσικα ρε συ δεν σου κανω τετοια χαζη συγκριση απλως συγκρινω πως μια ομαδα σαν το παοκ κατεβαινει στους αγωνες για να παρει το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Κοίτα, μπορεί να έρθει μια Αγγλική ομάδα να παίξει περίπου σαν τη φετινή Ρεάλ στο Καμπ νου; Και να την παραδεχτώ. Αλλά ούτε σαν τη Ρούμπιν Καζάν δεν μπορούν παίξουν.

Δημοσ.
Κοίτα, μπορεί να έρθει μια Αγγλική ομάδα να παίξει περίπου σαν τη φετινή Ρεάλ στο Καμπ νου; Και να την παραδεχτώ. Αλλά ούτε σαν τη Ρούμπιν Καζάν δεν μπορούν παίξουν.

Δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο ματς αλλα φυσικα κ η ρεαλ θα επαιξε επιθεση.Μα εννοειται οτι στο υποθετηκο σεναριο που παιξουν μια απο τις δυο ισπανικες ομαδες με οποιαδηποτε αγγλικη επιθετηκα με το ιδιο στυλ η ισπανικη ομαδα θα διυαλυσει την αγγλικη.Γι αυτο οι αγγλικες ομαδες θα παιζουν παντα με σκοπιμοτητα.Ομως αν κανουμε μια ποιο γενικη συγκριση των δυο πρωταθληματων στην αγγλια θα δεις πολλες ομαδες δυνατες σε αντιθεση με την ισπανια που περα απο τα δυο θηρια κ την πολυ καλη σεβιλλη δεν εχει καποα αλλα μεγαλη δυναμη.Τη βαλενθια οσες φορες την εχω δει(οχι πολλες ειναι η αληθεια τελευται φορα τα δυο ματς με την κορουνια) δεν ειναι ομαδα με κιλα.

Δημοσ.

Eτσι ειναι...Υπομονη τωρα που ξεκιναει παλι το πρωταθλητριων ολο κ καποια διασταυρωση αγγλοισπανικης ομαδας θα γινει..

Κ να μου θυμηθεις οτι στο Ρεαλ-λυων ο Πιελ που παιζει με κρις-μπουμσονγ κ ενα καθοροαιμο αμυντηο χαφ δηλ φουλε επιθεση κ την αμυνα ψηλα ποσα γκολ θα φαει απο την ρεαλ κ ποσο περιπατο θα αποκλειστει.Αμα ομως ειχε την φιλοσοφια του μπλαν θα το χτυπαγε το ματσακι με τις πιθανοτητες που θα του αναλογουσαν...

Δημοσ.
NAι αλλα τα ποτελεσματα τις διαψευδουν κ ο σερ ακομα μετραει.ΠΑντως το μεγαλυτερο δωρο της μπρτσα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι με το ολοκληρωτικο κ υπεροχο ποδοσφαιρο που παιζει εχει ναιβασει ολο το παγκοσμιο ποδοσφαιρο κ εχει αναγκασει κοσμο που δεν ηταν κ πολυ του ξενου ποδοσφαιρου να ασχωλουνται μονο κ μονο γι αυτην την ομαδα.Αλλα η αληθεια να λεγεται οτι οποιος παει να παιξει ανοιχτα εκει μεσα σαν να εχει παραδεχτει οτι εχει χασει το ματς κ να λεει ε φαου δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε τουλαχιστον ας το απολαυσουμε...

Έδειξα φάσεις της περσυνής Μπάρτσα σε άτομο που δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό και γυρίζει και μου λέει επι λέξη: "Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι".

Όπως έβλεπαν όλοι ποδόσφαιρο κάποτε για τον Μαραντόνα, το κάνουν τώρα για τη Μπάρτσα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι κουβεντιάζετε μέχρι τώρα αλλά από ότι φαίνεται στην Βραζιλία το να παίζουν basket με τους αγκώνες (θυμηθείτε περίπτωση Ν. Ζήσης vs αγκώνας Varejao) είναι κάτι συνηθισμένο.

!!!! Τι είναι αυτά ρε!!!! Εδώ θα τον είχαν γαμήσει τον παλιοπούστη να πουμε.

Δημοσ.

Κριμα για τον Ρονι που οπως ολα δειχνουν δεν παει μουντιαλ καθως κοπηκε κ τωρα...Τουλαχιστον υπολογιζει κανονικα τον Ρομπινιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...