firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει να ήταν η ποιο παραγωγική Κυριακή σήμερα.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 K ενα ακομα...vassanin ο ΠΑΟΚ στο καραισκαι ηταν βαρετος η οχι?Γιατι εγω πραγματηκα στο συγκεκριμενο ματς τον απολαυσα παροτι δεν επαιζε επιθετηκα...
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ναι βεβαια η ιντερ με παντεφ ειναι καλυτερη.εχει χαφ που ξερουν μπαλα μζι με σναιντερ που εχει ανιβει αλλα κ η ιντερ εχει βγαλει κατι <<σουπες>> θυμισου τωρα τα ματς με την μπαρτσα που ηταν ολοι πισω η ακομα κ με την γιουβε εξω... Αυτό δεν είναι κριτίριο πλέον, το συνηθίσαμε. Οι μόνες ομάδες που έχουν τα @@ να μην παρκάρουν λεωφορείο με τη Barca είναι Ισπανικές... και η united στον τελικό. K ενα ακομα...vassanin ο ΠΑΟΚ στο καραισκαι ηταν βαρετος η οχι?Γιατι εγω πραγματηκα στο συγκεκριμενο ματς τον απολαυσα παροτι δεν επαιζε επιθετηκα... Σαν ΠΑΟΚτσης δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω αλλά δεν θα σου πω και ότι τρελάθηκα με τη μπάλα που έπαιξε. Μου άρεσε απλά και φυσικά κοιτάω και το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα άλλο η 3η ακριβότερη ομάδα του πλανήτη κι άλλο η 4η ακριβότερη της Ελλάδας...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 NAι αλλα τα ποτελεσματα τις διαψευδουν κ ο σερ ακομα μετραει.ΠΑντως το μεγαλυτερο δωρο της μπρτσα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι με το ολοκληρωτικο κ υπεροχο ποδοσφαιρο που παιζει εχει ναιβασει ολο το παγκοσμιο ποδοσφαιρο κ εχει αναγκασει κοσμο που δεν ηταν κ πολυ του ξενου ποδοσφαιρου να ασχωλουνται μονο κ μονο γι αυτην την ομαδα.Αλλα η αληθεια να λεγεται οτι οποιος παει να παιξει ανοιχτα εκει μεσα σαν να εχει παραδεχτει οτι εχει χασει το ματς κ να λεει ε φαου δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε τουλαχιστον ας το απολαυσουμε... ΥΓ Eμενα αντιθετα ο ΠΑΟΚ εκεινη τη μερα μ ενθουσιασε.Ειδικα ολη αυτη η αμυντικη αλληλοκαλυψη που ειχε ηταν ολα τα λεφτα.Φυσικα ρε συ δεν σου κανω τετοια χαζη συγκριση απλως συγκρινω πως μια ομαδα σαν το παοκ κατεβαινει στους αγωνες για να παρει το αποτελεσμα.
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα, μπορεί να έρθει μια Αγγλική ομάδα να παίξει περίπου σαν τη φετινή Ρεάλ στο Καμπ νου; Και να την παραδεχτώ. Αλλά ούτε σαν τη Ρούμπιν Καζάν δεν μπορούν παίξουν.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα, μπορεί να έρθει μια Αγγλική ομάδα να παίξει περίπου σαν τη φετινή Ρεάλ στο Καμπ νου; Και να την παραδεχτώ. Αλλά ούτε σαν τη Ρούμπιν Καζάν δεν μπορούν παίξουν. Δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο ματς αλλα φυσικα κ η ρεαλ θα επαιξε επιθεση.Μα εννοειται οτι στο υποθετηκο σεναριο που παιξουν μια απο τις δυο ισπανικες ομαδες με οποιαδηποτε αγγλικη επιθετηκα με το ιδιο στυλ η ισπανικη ομαδα θα διυαλυσει την αγγλικη.Γι αυτο οι αγγλικες ομαδες θα παιζουν παντα με σκοπιμοτητα.Ομως αν κανουμε μια ποιο γενικη συγκριση των δυο πρωταθληματων στην αγγλια θα δεις πολλες ομαδες δυνατες σε αντιθεση με την ισπανια που περα απο τα δυο θηρια κ την πολυ καλη σεβιλλη δεν εχει καποα αλλα μεγαλη δυναμη.Τη βαλενθια οσες φορες την εχω δει(οχι πολλες ειναι η αληθεια τελευται φορα τα δυο ματς με την κορουνια) δεν ειναι ομαδα με κιλα.
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει διαφωνώ αλλά αυτή η κουβέντα έχει γίνει παλιότερα με πολλές σελίδες, οπότε δεν έχει νόημα να τα ξαναλέμε
alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Eτσι ειναι...Υπομονη τωρα που ξεκιναει παλι το πρωταθλητριων ολο κ καποια διασταυρωση αγγλοισπανικης ομαδας θα γινει.. Κ να μου θυμηθεις οτι στο Ρεαλ-λυων ο Πιελ που παιζει με κρις-μπουμσονγ κ ενα καθοροαιμο αμυντηο χαφ δηλ φουλε επιθεση κ την αμυνα ψηλα ποσα γκολ θα φαει απο την ρεαλ κ ποσο περιπατο θα αποκλειστει.Αμα ομως ειχε την φιλοσοφια του μπλαν θα το χτυπαγε το ματσακι με τις πιθανοτητες που θα του αναλογουσαν...
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 NAι αλλα τα ποτελεσματα τις διαψευδουν κ ο σερ ακομα μετραει.ΠΑντως το μεγαλυτερο δωρο της μπρτσα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι με το ολοκληρωτικο κ υπεροχο ποδοσφαιρο που παιζει εχει ναιβασει ολο το παγκοσμιο ποδοσφαιρο κ εχει αναγκασει κοσμο που δεν ηταν κ πολυ του ξενου ποδοσφαιρου να ασχωλουνται μονο κ μονο γι αυτην την ομαδα.Αλλα η αληθεια να λεγεται οτι οποιος παει να παιξει ανοιχτα εκει μεσα σαν να εχει παραδεχτει οτι εχει χασει το ματς κ να λεει ε φαου δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε τουλαχιστον ας το απολαυσουμε... Έδειξα φάσεις της περσυνής Μπάρτσα σε άτομο που δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό και γυρίζει και μου λέει επι λέξη: "Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι". Όπως έβλεπαν όλοι ποδόσφαιρο κάποτε για τον Μαραντόνα, το κάνουν τώρα για τη Μπάρτσα.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τι κοντρολ εκανε ο Χιγκουαιν στο 3ο γκολ?!?!
linkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι και ο πιο γρήγορος παίχτης αλλά αργό δεν τον λες. http://www.youtube.com/watch?v=pGNymbZ4XQE δες και αυτο στο 0:33 [ame] [/ame]
wizzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω τι κουβεντιάζετε μέχρι τώρα αλλά από ότι φαίνεται στην Βραζιλία το να παίζουν basket με τους αγκώνες (θυμηθείτε περίπτωση Ν. Ζήσης vs αγκώνας Varejao) είναι κάτι συνηθισμένο.
EKTELESTES Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω τι κουβεντιάζετε μέχρι τώρα αλλά από ότι φαίνεται στην Βραζιλία το να παίζουν basket με τους αγκώνες (θυμηθείτε περίπτωση Ν. Ζήσης vs αγκώνας Varejao) είναι κάτι συνηθισμένο. !!!! Τι είναι αυτά ρε!!!! Εδώ θα τον είχαν γαμήσει τον παλιοπούστη να πουμε.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Κριμα για τον Ρονι που οπως ολα δειχνουν δεν παει μουντιαλ καθως κοπηκε κ τωρα...Τουλαχιστον υπολογιζει κανονικα τον Ρομπινιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.