Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, εκεί η διαφορές καταλανών-μαδριλένων έχουν να κάνουν με πολύ περισσότερα πράγματα από την μπάλα. Αν τον πλακώναν εκεί ίσως να δημιουργούνταν χάος σε όλη την χώρα.

Δημοσ.
το γεγονός να ήταν λάφυρο δεν πέρασε από το μυαλό κανενός;

:P

και εγω αυτο πιστευω θα τη ψειρισε απο κανα μαδριλενο και θα την εδειχνε στο γηπεδο.τα αλλα περι πολιτισμου ειναι πιπες των δημοσιογραφων.

Δημοσ.

O Didier Drogba και ο Fernando Torres συμμετέχουν στο νέο τραγούδι Oh Africa του Ακον. Νομίζω πως είναι το τραγούδι του μουντιάλ αλλά δεν έιμαι και πάρα πολύ σίγουρος!! Αν δείτε στο τραγούδι έναι και ένας έλληνας που είχε κερδίσει στο διαγωνισμό της Pepsi. [ame]

[/ame]
Δημοσ.

Πρωτοτυπη υποδοχη Ρομπινιο, του νεου μεταγραφικου αποκτηματος της Σαντος , που καταφθανει στο γηπεδο με ελικοπτερο μαζι με τον Πελε...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=CGXPp6OcZrQ&feature=related[/ame]

Δε πανε καλα εκει στη Βραζιλια....

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Παιχτάκι ήταν και ως παιχτάκι θα μείνει στην ιστορία..Μπράβο στον Peja που τσέπωσε 40 εκατομμύρια από την πώλησή του.

Δημοσ.
Παιχτάκι ήταν και ως παιχτάκι θα μείνει στην ιστορία..Μπράβο στον Peja που τσέπωσε 40 εκατομμύρια από την πώλησή του.

Συμφωνω... +1

Πριν καμποσο καιροειχα εκφρασει μια τετοια αποψη κατα του Ρομπινιο και μου την πεσαν πολλοι εδω μεσα....

Γι'αυτο σου λεω προσεχε...:-D

Δημοσ.

Bring 'em on.. :P

Στη Ρεάλ, επειδή την παρακολουθώ ανελλιπώς, έκανε μερικά απλά καλά ματς. Από εκεί και πέρα το μυαλό του τον κάνει παιχτάκι ενώ μπάλα ξέρει με τα κιλά.

Ας πάει τώρα στη Βραζιλία να ξενυχτάει, καθώς στο Manchester του είχαν λείψει αυτά.

Δημοσ.
Bring 'em on.. :P

Στη Ρεάλ, επειδή την παρακολουθώ ανελλιπώς, έκανε μερικά απλά καλά ματς. Από εκεί και πέρα το μυαλό του τον κάνει παιχτάκι ενώ μπάλα ξέρει με τα κιλά.

Ας πάει τώρα στη Βραζιλία να ξενυχτάει, καθώς στο Manchester του είχαν λείψει αυτά.

Αυτο περιπου ειχα πει κι εγω ...

Αλλα εγω το ειχα εκφρασει πριν κατρακυλησει προς Βραζιλια μερια και γι αυτο μου την πεσαν πολλοι γιατι εδω μεσα αν δε γινει κατι που να ταραξει τα νερα ωστε να το καταλαβουν , δε το καταλαβαινουν αλλιως και νομιζουν οτι τους λες βλακειες.... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...