Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 1) Αν οι κανόνες εφαρμόζονταν και οι ομάδες που κάνουν παραστρατήματα στέλνονταν στη β' ή τη δ' εθνική, τότε οι ομάδες δε θα έκαναν τα παραστρατήματα. 2) Από τη στιγμή που οι κανόνες δεν εφαρμόζονται πάντα, είναι άδικο να εφαρμόζονται επιλεκτικά όποτε θυμόμαστε και συμφέρει συγκεκριμένους ανθρώπους.
alexis333 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 1) Αν οι κανόνες εφαρμόζονταν και οι ομάδες που κάνουν παραστρατήματα στέλνονταν στη β' ή τη δ' εθνική, τότε οι ομάδες δε θα έκαναν τα παραστρατήματα. 2) Από τη στιγμή που οι κανόνες δεν εφαρμόζονται πάντα, είναι άδικο να εφαρμόζονται επιλεκτικά όποτε θυμόμαστε και συμφέρει συγκεκριμένους ανθρώπους. +1 Ετσι ειναι... Αν αρχισουμε απο σημερα και πει καποιος πως για καθε επισοδειο που γινεται θα κοβονται απο την εκαστωτε ομαδα 5 βαθμοι τοτε θα σου πω εγω αν ξαναγινουν... Και θα δεις ποιος θα βγει πρωτος απο ολους μπροστα ωστε να μη ξαναγινουν ... Και μιλαω φυσικα για τις διοικησεις των ομαδων που τωρα τα εχουν γραμμενα μη πω που...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Για πες, για πες, τι λέει ο Γκόντζος επί του θέματος? Καλα, βρηκες ανθρωπο να πεις για τον Γκοντζο. Αφου στο συλλαλητηριο δεν ημουν με τον Μενελαο, με τον Γκοντζο ειχα κατεβει...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 +1 Ετσι ειναι... Αν αρχισουμε απο σημερα και πει καποιος πως για καθε επισοδειο που γινεται θα κοβονται απο την εκαστωτε ομαδα 5 βαθμοι τοτε θα σου πω εγω αν ξαναγινουν... Και θα δεις ποιος θα βγει πρωτος απο ολους μπροστα ωστε να μη ξαναγινουν ... Και μιλαω φυσικα για τις διοικησεις των ομαδων που τωρα τα εχουν γραμμενα μη πω που... Ας μην ξεχνάμε ότι για να εφαρμοστούν όλα αυτά, αυτοί που θα πρέπει να δείξουν κότσια είναι ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κτλ. Αυτές είναι οι ομάδες άλλωστε που έχουν πρόσβαση σε χάρες και μπορούν να παρακάμψουν τους νόμους. Και βέβαια θα έπρεπε και οι φίλαθλοι αυτών των ομάδων να αποκτήσουν την ποδοσφαιρική κουλτούρα να μην πανηγυρίζουν τους τίτλους που κερδίζουν μέσω επιλεκτικών νόμων. Ή να σταματήσει η καραμέλα "εμ, έτσι είναι. Οι μεγάλοι πάντα θα ευνοούνται σε σχέση με τους μικρούς και αυτό δεν αλλάζει". Το παράδειγμα της Γιουβέντους δε φαίνεται να δίδαξε τίποτα για το πόσο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και να ανατραπούν όταν είσαι σοβαρός και όχι πανηγύρι.
Erwdios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλα, βρηκες ανθρωπο να πεις για τον Γκοντζο.Αφου στο συλλαλητηριο δεν ημουν με τον Μενελαο, με τον Γκοντζο ειχα κατεβει... Μα ο Γκόντζος είχε ξεκινήσει το κήρυγμα για το τί θα γινόταν εαν είχε εφαρμοστεί η ποινή. Ο κανόνας τότε έλεγε "στα χαρτιά ο αγώνας υπέρ του αντιπάλου" και αν θυμάμαι καλά προέβλεπε και αφαίρεση βαθμών από την ομάδα που υπέπεσε στο σφάλμα. Να θυμίσω απλά ότι στο CAS κατέφυγε η Καλαμαριά (και μαζί της ΑΕΚ - ΠΑΟ) όχι ο Ολυμπιακός.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Και εγω να θυμησω οτι η Καλαμαρια υποστηριζε οτι η δευτερη "μεταγραφη" Βαλνερ ήταν στο ιδιοτυπο καθεστως των "Βρεττανικων" μεταγραφων που αγοραζουν-πουλανε μεταξυ τους και εκτος ημερομηνιων ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και δεν αναγνωριζεται απο την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ Στο CAS κατεφυγε η Καλαμαρια για να μην τελεσιδικησει η βαθμολογια της SuperLeague και το μονο που ειπε το CAS ηταν οτι ειναι αναρμοδιο και δεν μπορει να μην την επικυρωσει Κοινως το CAS δεν εκρινε αν επαιξε ορθως ή όχι ο Βαλνερ ούτε αν ισχυει η Ελληνικη αποφαση περι κατοχυρωσης του ματς σε εσας. Εκρινε μονο οτι "δεν εχω αρμοδιοτητα να ακυρωσω την βαθμολογια που στελνει στην ΟΥΕΦΑ η Ελλαδα". ΑΡΑ το CAS και κανενα Διεθνες Οργανο δεν "δικαιωσε" τον Ολυμπιακο.
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλά του Κόκκαλη γιατί του χώνουν τόσο; Θα χάσει ο Ο.Σ.Φ.Π. (αν το χάσει) ένα (2) πρωτάθλημα μετά από 12 χρόνια και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όταν όταν έπρεπε να φωνάξουν...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλά του Κόκκαλη γιατί του χώνουν τόσο; Θα χάσει ο Ο.Σ.Φ.Π. (αν το χάσει) ένα (2) πρωτάθλημα μετά από 12 χρόνια και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όταν όταν έπρεπε να φωνάξουν... Έτσι είναι, τα πρωταθλήματα ήταν στάχτη στα μάτια τόσο καιρό. Το λέγαμε (οι μη υπαλληλάκοι του), οτι ομάδα με 12/13 δεν γίνεται να είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη.
alexis333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Έτσι είναι, τα πρωταθλήματα ήταν στάχτη στα μάτια τόσο καιρό. Το λέγαμε (οι μη υπαλληλάκοι του), οτι ομάδα με 12/13 δεν γίνεται να είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη. Ναι αλλα οταν ο αλλος επαιζε με Μαντζιο, Κονσεισαο και Μπισκαν κι εγω με Ριβαλντο , Καρεμπε και Ζιο ε τοτε δικαιως τα επαιρνα εγω... Απλα γνωμη μου ειναι πως επρεπε τοσα χρονια να ειχε αναβαθμιστει ουσιαστικα με τοσα πρωταθληματα που εχει παρει..
firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλά τα βλαμμένα πάλι δάρθηκαν στην Πάτρα;
Erwdios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Και εγω να θυμησω οτι η Καλαμαρια υποστηριζε οτι η δευτερη "μεταγραφη" Βαλνερ ήταν στο ιδιοτυπο καθεστως των "Βρεττανικων" μεταγραφων που αγοραζουν-πουλανε μεταξυ τους και εκτος ημερομηνιων ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και δεν αναγνωριζεται απο την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ Στο CAS κατεφυγε η Καλαμαρια για να μην τελεσιδικησει η βαθμολογια της SuperLeague και το μονο που ειπε το CAS ηταν οτι ειναι αναρμοδιο και δεν μπορει να μην την επικυρωσει Κοινως το CAS δεν εκρινε αν επαιξε ορθως ή όχι ο Βαλνερ ούτε αν ισχυει η Ελληνικη αποφαση περι κατοχυρωσης του ματς σε εσας. Εκρινε μονο οτι "δεν εχω αρμοδιοτητα να ακυρωσω την βαθμολογια που στελνει στην ΟΥΕΦΑ η Ελλαδα". ΑΡΑ το CAS και κανενα Διεθνες Οργανο δεν "δικαιωσε" τον Ολυμπιακο. Η φράση δεδικασμένο σου λέει κάτι? Η FIFA δεν αναγνωρίζει το ιδιότυπο βρετανικό καθεστώς και στην τελική εδώ δεν είναι Βρετανία. Να αλλάξουμε δηλαδη χώρα και νόμους επειδή δεν ήθελες εσύ να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός? ΑΦού λοιπόν μέχρι και το CAS ήταν αναρμόδιο για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, έπρεπε να αποφασίσει η ΕΠΟ και η SUperleague που αποφάνθηκαν υπερ του Ολυμπιακού, ακολουθώντας τους ισχύοντες κανόνες της FIFA/UEFA.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αν και μέγαλη αντιπαθούκλα ο Ρονάλντο, δείτε εδώ γκολάρα:
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η φράση δεδικασμένο σου λέει κάτι? Η FIFA δεν αναγνωρίζει το ιδιότυπο βρετανικό καθεστώς και στην τελική εδώ δεν είναι Βρετανία. Να αλλάξουμε δηλαδη χώρα και νόμους επειδή δεν ήθελες εσύ να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός? ΑΦού λοιπόν μέχρι και το CAS ήταν αναρμόδιο για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, έπρεπε να αποφασίσει η ΕΠΟ και η SUperleague που αποφάνθηκαν υπερ του Ολυμπιακού, ακολουθώντας τους ισχύοντες κανόνες της FIFA/UEFA. Άλλο σου λέει, άλλο του απαντάς. Άμα δε θέλεις, όμως, να καταλάβεις... ---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- Αν και μέγαλη αντιπαθούκλα ο Ρονάλντο, δείτε εδώ γκολάρα: Καλά, τι άμυνα είναι αυτή που του άφησε τόσο πολύ χώρο; Μέχρι και εγώ είχα ελπίδες να το βάλω.
nikos21aek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αφού δεν ξεστραβώθηκε καμμία Ελληνική ομάδα να δώσει τα 2,5 εκατομύρια που αξιώνει ο Πανιώνιος για τον καλύτερο Έλληνα μπακ ξεστραβώθηκε η Εσπανιόλ.Μπράβο στο παιδί μακάρι να πάει μπροστά γιατί το αξίζει. http://www.sport-fm.gr/article/214816
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1088124&cid=83 Ο Ψωμιάδης έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΤΕΝΙΛΣΟΝ ( τον πάλαι ποτέ παιχταρά, ΝΑΙ ) !! Γαμώ το μπελά μου, τι άλλο να πω;; Ο τύπος ήταν σούπερ-σταρ, φοβερός τριπλαδόρος! Και τον κοιτούσα το καλοκαίρι, κι απορούσα γιατί δε τον κλείνει κάποιος στην Ελλάδα, 32-33 είναι, όσο να ναι τη τριπλίτσα του θα την κάνει, ήξερε πολλά κιλά μπάλα το παλικάρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.