Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aλλο να τα εχεις με ενα καναλι και αλλο με την αξια ενος παιχτη... :P

Ο Νικοπολιδης ειναι μεγαλος τερματοφυλακας στην Ελλαδα...

Αυτο πιστευω εγω...:-)

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήμαρτον με τις κόρνες στην Αφρική.Κάτι μου λέει πως θα τις έχουμε και στο μουντιάλ.

έβλεπα κόπα άφρικα και μου σπάσανε τα νεύρα.αν δεν κάνουν κάτι θα βλέπουμε μουντιάλ χωρίς ήχο.

Δημοσ.

Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει απόφαση να απαγορευτούν.

Η εθνική Ιαπωνίας νομίζω έκανε επίσημα παράπονα αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά να υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη.

Χλωμά τα πράγματα για τα αυτιά μας..

Δημοσ.
ήμαρτον με τις κόρνες στην Αφρική.Κάτι μου λέει πως θα τις έχουμε και στο μουντιάλ.

έβλεπα κόπα άφρικα και μου σπάσανε τα νεύρα.αν δεν κάνουν κάτι θα βλέπουμε μουντιάλ χωρίς ήχο.

κι ομως ο προεδρας της ΦΙΦΑ ειναι υπέρμαχος της Βαβουζέλας γιατί λέει είναι μέρος της Αφρικανικής Ποδοσφαιρικής Κουλτούρας.

Η λύση ειναι να τους δωσουν ηλεκτρονικές βαβουζέλες που θα βγαζουν ήχους ευρωπαίων φιλάθλων. Και ο Αφρικανός θα ξεσκίζεται να φυσάει και εμείς θα ακούμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
θα δούμε μουντιαλ στο mute.τραγωδία.αλλά έτσι και αλλιώς στο mute θα το είχα με τους δημοσιογράφους που έχει η κρατική.

Ας είναι καλά η free to air δορυφορική...

Δημοσ.

Απανωτά χτυπήματα δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγριο ξύλο στα Γιάννενα, όπου οπαδοί του Αρη άνοιξαν ανενόχλητοι την πόρτα κινδύνου και έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, με οπαδούς του ΠΑΣ να τους μιμούνται! Την ίδια ώρα, στην Καβάλα οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΑΟΚ για περισσότερο από 20 λεπτά είχαν μετατρέψει το Ανθή Καραγιάννη σε πεδίο μάχης. Το ματς στα Γιάννενα άρχισε ξανά, έπειτα από 20άλεπτη διακοπή.

sport.gr

Ωραια πραγματα στη σουπαλιγκα!!

Δημοσ.
Ωραία πράγματα σε Ιωάννινα και Καβάλα...

Εγώ περιμένω να δω τιμωρίες για ΟΣΠΦ και ΑΡΗ να γελάσουμε λίγο. Με το γάντι φυσικά έτσι. Για να μην πω πουπουλο

ΧΑΧΑΧΑ ε ρε ξεφτίλα η Supaleague. εχουμε και διακεκριμένες VIP θέσεις 30 εκατοστά απο το χορτάρι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...