alexis333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Aλλο να τα εχεις με ενα καναλι και αλλο με την αξια ενος παιχτη... Ο Νικοπολιδης ειναι μεγαλος τερματοφυλακας στην Ελλαδα... Αυτο πιστευω εγω...
johnyboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ήμαρτον με τις κόρνες στην Αφρική.Κάτι μου λέει πως θα τις έχουμε και στο μουντιάλ. έβλεπα κόπα άφρικα και μου σπάσανε τα νεύρα.αν δεν κάνουν κάτι θα βλέπουμε μουντιάλ χωρίς ήχο.
Child_In_Time Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει απόφαση να απαγορευτούν. Η εθνική Ιαπωνίας νομίζω έκανε επίσημα παράπονα αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά να υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη. Χλωμά τα πράγματα για τα αυτιά μας..
Snolly Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ήμαρτον με τις κόρνες στην Αφρική.Κάτι μου λέει πως θα τις έχουμε και στο μουντιάλ. έβλεπα κόπα άφρικα και μου σπάσανε τα νεύρα.αν δεν κάνουν κάτι θα βλέπουμε μουντιάλ χωρίς ήχο. κι ομως ο προεδρας της ΦΙΦΑ ειναι υπέρμαχος της Βαβουζέλας γιατί λέει είναι μέρος της Αφρικανικής Ποδοσφαιρικής Κουλτούρας. Η λύση ειναι να τους δωσουν ηλεκτρονικές βαβουζέλες που θα βγαζουν ήχους ευρωπαίων φιλάθλων. Και ο Αφρικανός θα ξεσκίζεται να φυσάει και εμείς θα ακούμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
johnyboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 θα δούμε μουντιαλ στο mute.τραγωδία.αλλά έτσι και αλλιώς στο mute θα το είχα με τους δημοσιογράφους που έχει η κρατική.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 θα δούμε μουντιαλ στο mute.τραγωδία.αλλά έτσι και αλλιώς στο mute θα το είχα με τους δημοσιογράφους που έχει η κρατική. Ας είναι καλά η free to air δορυφορική...
johnyboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ναι εντάξει έχω αυτή την πολυτέλεια αλλά και πάλι με τις ντουντούκες δεν λύνεται το πρόβλημα.
Linus_21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα το αντέξουμε.... εδώ αντέχαμε τα ΟΥΥΥΥ σύγχρονων γύφτων, με ντουντούκες σε πρόσφατο ντέρμπι
alexis333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγχείρηση καρδιάς για Σάντσες Στην επόμενη φάση η Ακτή Ελεφαντοστού Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου Δε χανουμε το "Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη"...
alexis333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ξέσπασε στο «Twitter» ο Μπάμπελ! Φοβερα πραγματα...
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Απανωτά χτυπήματα δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγριο ξύλο στα Γιάννενα, όπου οπαδοί του Αρη άνοιξαν ανενόχλητοι την πόρτα κινδύνου και έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, με οπαδούς του ΠΑΣ να τους μιμούνται! Την ίδια ώρα, στην Καβάλα οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΑΟΚ για περισσότερο από 20 λεπτά είχαν μετατρέψει το Ανθή Καραγιάννη σε πεδίο μάχης. Το ματς στα Γιάννενα άρχισε ξανά, έπειτα από 20άλεπτη διακοπή. sport.gr Ωραια πραγματα στη σουπαλιγκα!!
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραία πράγματα σε Ιωάννινα και Καβάλα...
johnyboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 έδωσαν 8.000 εισιτήρια σε φιλοξενούμενους και ενώ το γήπεδο άντε να χωράει 15 με 20.000. αυτά μόνο στην ελλάδα γίνονται.
kosmasgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραία πράγματα σε Ιωάννινα και Καβάλα... Εγώ περιμένω να δω τιμωρίες για ΟΣΠΦ και ΑΡΗ να γελάσουμε λίγο. Με το γάντι φυσικά έτσι. Για να μην πω πουπουλο ΧΑΧΑΧΑ ε ρε ξεφτίλα η Supaleague. εχουμε και διακεκριμένες VIP θέσεις 30 εκατοστά απο το χορτάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.