Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον σε άλλο ματς αναφέρεσαι johnyboy..Με Almeria δεν υπήρξε τέτοιο σκηνικό. //Παρακαλώ τον moderator να μεταφέρει τα παραπάνω posts στο αντίστοιχο thread περί διαιτησίας αν κριθεί σκόπιμο.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τόρρες ναι, δεν θεωρώ όμως τον Μπενζεμά καλύτερο απο τον Ίμπρα (τουλάχιστον όχι ακόμα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:15 ---------- Ωραίο πέναλτι πήραν και πάλι οι αιωνίως αδικημένοι... Πέναλτι ξε-πέναλτι, τυχερός ήσουν σήμερα που απο τα 4 μέτρησαν τα 2...
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλά άλλο ματς είδες και εσύ..Ας χαλαρώσει η εμπάθεια
Tilemaxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλά άλλο ματς είδες και εσύ..Ας χαλαρώσει η εμπάθεια Μιλάω για το σημερινό.
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ...Πού είδες τα 2 ακυρωμένα δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως είπα και παραπάνω, είδα από μία κακή απόφαση offside εκατέρωθεν.
VAssassin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Το πέναλτι στην αρχή μου φάνηκε ανύπαρκτο. Στο βίντεο αυτό φαίνεται καθαρά ότι τραβάει φανέλα οπότε με βάση τον κανονισμό μπορεί να δοθεί αλλά σίγουρα ήταν αυστηρό...
linkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 linkinp, γιατί λες για τον Diego ότι δεν τα πάει καλά στη Juventus; Εγώ όσο έχω παρακολουθήσει βλέπω και ακούω ότι είναι εξαιρετικός. Σε όσους αγώνες της Juventus είδα, πάντα ξεχωρίζει. Αμα δεις ποιο ειναι το υπολοιπο συνολο της juventus θα καταλαβεις γιατι ξεχωριζει....Ακομα η juventus δεν καταφερε να περασει στους 16,δεν ξερω ποσα χρονια εχει να γινει αυτο...(και αυτο λεει πολλα!) H μπαρτσα σημερα παρουσιασε τιποτα?η ρεαλ απο δημιουργια παντως ειναι καταπληκτικη.Προσωπηκα Τορρες κ Μπενζεμα ειναι οι καλυτεροι φορ στον κοσμο...YG Ο Μπασινας μαλλον παει τριπολη... Ο μπενζεμα οντως σημερα ηταν εκπληκτικος! Και εγώ...Πού είδες τα 2 ακυρωμένα δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως είπα και παραπάνω, είδα από μία κακή απόφαση offside εκατέρωθεν. Η διαιτησια γενικα ηταν κουκουρουκου οποτε μην κρινεις!Εδωσε κιτρινη στον σερχιο ραμος επειδη βρηκε την μπαλα με την κοιλια και δεν εδωσε κοκκινη στον bruno (χωρις να ειμαι σιγουρος) σε μαρκαρισμα απο πισω με τα 2 ποδια ενω η μπαλα ηταν 3 μετρα μακρια!
johnyboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο η Ρεάλ θα μπορούσε να δώσει ένα σωρό λεφτά στην απάτη Μπενζεμά ενώ είχε τον παιχταρά ιγκουαίν.
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απάτη δεν λες τίποτα...άμπαλος τελείως :-P Στα τελευταία ματς τους έχω δει να παίζουν μαζί οπότε δεν καταλαβαίνω την πλεονεξία της μεταγραφής. Εκτός και αν θεωρεί κανείς ότι παραγκωνίζεται ο Raul.
johnyboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απλά θεωρό πως είχε πολύ καλύτερο από αυτόν που πήρε. και αντι να δώσει ένα τσουβάλι λεφτά για μια θέση που έχει παίχτη να τα έδινε για την άμυνα που ήταν χωριό.
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Είχε ΕΝΑΝ παίχτη σε αυτή τη θέση..Ποιον άλλον; Όλη τη χρονιά με έναν θα την βγάζαμε, όπως πέρσι; Στην άμυνα που λες πήρε 3 παίχτες (Garay,Albiol,Arbeloa)..
linkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο η Ρεάλ θα μπορούσε να δώσει ένα σωρό λεφτά στην απάτη Μπενζεμά ενώ είχε τον παιχταρά ιγκουαίν. Aπατη δεν λες τπτ!χαχαχα Παιδια εκει στο καμπ νου φυσαει πολυ??χαχχααχα.Ουτε ο xavi ο ιδιος δεν πηρε πρεφα οτι κερδισε πεναλτι!
johnyboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Προς το παρόν ο Ιγκουαίν σας γλυτώνει.όπως και πέρσι.
linkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Προς το παρόν ο Ιγκουαίν σας γλυτώνει.όπως και πέρσι. O benzema τωρα ηρθε στην ομαδα,ακομα δεν εχει βρει τα πατηματα του.Ασε που πρεπει να σηκωσει στις πλατες του και το βαρος της μεταγραφης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.