KaizerSoze Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Kαι η δικια μου, αν και ομολογω οτι επαιξα κυριως με το ποιους εκτιμω οχι απαραιτητα για το 2009 αλλα γενικα ΥΓ. Περιμενω τον πρωτο που ΔΕΝ θα ψηφισει το Μεσσι
Erwdios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Όσοι δεν ψηφίζετε Iniesta για αριστερό χαφ, είστε πραγματικοί εγκληματίες του ποδοσφαίρου (Kaizer φονιά)
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Kαι κανεις ακομα δεν εχει πει το καλυτερο αριστερο μπακ....
Erwdios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Kαι κανεις ακομα δεν εχει πει το καλυτερο αριστερο μπακ.... Ραούλ Μπράβο? Μα δεν τον έχει στις επιλογές...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Kαι κανεις ακομα δεν εχει πει το καλυτερο αριστερο μπακ.... μετριος ο Μαρτσελο φετος. Περιμενω περισσοτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο αριστερό μπακ δεν είναι ακόμη ο Lahm; Άλλαξε αυτό;
VAssassin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 OK, δεξιά πήγαινε Ρονάλντο αλλά είμαι εμπαθής. Όποιος δεν έχει βάλει Xavi στην 11άδα είναι απλά άμπαλος.
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ραούλ Μπράβο? Μα δεν τον έχει στις επιλογές... Για τον αρουαμπαρενα μιλουσα!!! μετριος ο Μαρτσελο φετος. Περιμενω περισσοτερα. Μαρτσελο?Nope.... Το καλύτερο αριστερό μπακ δεν είναι ακόμη ο Lahm; Άλλαξε αυτό; Ειναι μακραν το καλυτερο αριστερο μπακ.αμα ηταν λιγο πιο σκουρος και τον ελεγαν lahminho θα ειχε πουληθει ηδη για 50 εκ ευρω σε μεγαλη ομαδα. OK, δεξιά πήγαινε Ρονάλντο αλλά είμαι εμπαθής.Όποιος δεν έχει βάλει Xavi στην 11άδα είναι απλά άμπαλος. Ωραια η μπαρτσελονα που μας εφτιαξες φιλε μου,ετσι την παιζεις στο manager????(πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις) Οι diego και jesus navas δεν ειναι καν στην καλυτερη 30αδα,ποσο μαλλον 11αδα.... Οσο για τον tilemaxx...οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε!!!!τον βαλδες στην καλυτερη 11αδα????μαζι δεν τα λεγαμε οτι υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι??(η κανω λαθος??)
VAssassin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια η μπαρτσελονα που μας εφτιαξες φιλε μου,ετσι την παιζεις στο manager????(πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις) Οι diego και jesus navas δεν ειναι καν στην καλυτερη 30αδα,ποσο μαλλον 11αδα.... Εγώ φταίω που τα σάρωσε όλα πέρσι; Δεν έβαλα και καμιά παράλογη επιλογή. Δεν ξέρω για το manager αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν τρελό fail αυτό το σχήμα. Για τον Diego ξεχνάς μάλλον ότι πήγε μια μέτρια ομάδα στον τελικό του uefa (όπου και έκανε μπαμ η απουσία του). Στου Νάβας είπα ποιος ποιος πήγαινε κανονικά. Ε, από τις άλλες επιλογές (Krasic,Stankovic,Hamsik) προτίμησα την παιχτάρα τον Νάβας.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Οσο για τον tilemaxx...οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε!!!!τον βαλδες στην καλυτερη 11αδα????μαζι δεν τα λεγαμε οτι υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι??(η κανω λαθος??) Πρώτον, εγώ δεν είπα κάτι για τον Βαλντέζ. Δεύτερον, υπάρχουν καλύτεροι, αλλά για το 2009 ήταν ο κορυφαίος τερματ. για μένα.
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ φταίω που τα σάρωσε όλα πέρσι; Δεν έβαλα και καμιά παράλογη επιλογή.Δεν ξέρω για το manager αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν τρελό fail αυτό το σχήμα. Για τον Diego ξεχνάς μάλλον ότι πήγε μια μέτρια ομάδα στον τελικό του uefa (όπου και έκανε μπαμ η απουσία του). Στου Νάβας είπα ποιος ποιος πήγαινε κανονικά. Ε, από τις άλλες επιλογές (Krasic,Stankovic,Hamsik) προτίμησα την παιχτάρα τον Νάβας. Νταξει η επιλογη ενδεκαδας ειναι δικη σου επιλογη αναμφιβολα αλλα τον diego τον θεωρω καργα υπερτιμημενο.Καλος παικτης αλλα οχι οσο τον παρουσιαζουν....Πρωτος στο χωριο (βερντερ) αλλα στην πολη (Juve)....? Ακομα,θεωρεις τον navas καλυτερο απο τον c ronaldo? Πρώτον, εγώ δεν είπα κάτι για τον Βαλντέζ.Δεύτερον, υπάρχουν καλύτεροι, αλλά για το 2009 ήταν ο κορυφαίος τερματ. για μένα. Nαι ρε,χαβαλε κανω! Να και η δικια μου ιδανικη ενδεκαδα! http://img163.imageshack.us/img163/1722/capturewx.jpg
Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ντίεγκο απ' οτι τον έχω δει σε μερικά μάτς με τη Γιούβε, πάει με την μπάλα να τα κάνει όλα μόνος του. Ε δεν είναι παίκτες αυτοί.
VAssassin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ακομα,θεωρεις τον navas καλυτερο απο τον c ronaldo? Αυτό κατάλαβες; Όχι...
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ντίεγκο απ' οτι τον έχω δει σε μερικά μάτς με τη Γιούβε, πάει με την μπάλα να τα κάνει όλα μόνος του. Ε δεν είναι παίκτες αυτοί. Ειναι απλα ενας καλος παικτης.Nothing more,nothing less Αυτό κατάλαβες; Όχι... Για εξηγα γιατι δεν εχω πιει και καφε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.