Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαψεύδει ο Άγιαξ τα περί Chelsea.

Κατά τη γνώμη μου, πριν βγει ο παίχτης από την Ολλανδία, δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά για την αξία του. Από τα πιο επιθετικά πρωταθλήματα με αστείες (τις περισσότερες φορές) άμυνες.

Ακούγεται και για Barca ο Suarez.

Το ολλανδικο μ αρεσει παρα πολυ.η τβεντε ειναι ομαδα μοντελο.Τωρα συμφωνω οτι υπαρχουν πολλες αστειες αμυνες (προχθες ειχε ναιμεγκεν-τβεντε 3-3 στο ημιχρονο κ τελικο 3-4 επειδη εφαγε κοκκινη η ναιμεγκεν κ αναγκαστηκε να ταμπουρωθει0 αλλα αυτος εχει δειξει κ ατομικα παρα πολυ καλα σστοιχεια οπως αψογη τεχνικη,τριπλα,κοντρολ.Οπυ κ να παει θα ποισει.Οπως απο ολλανδια φοβερος παιχτης ειναι κ ο ρουιζ της τβεντε.

Δημοσ.
[οfftοpic]

Nice avatar VAssassin

[/οfftοpic]

[οfftοpic]

Ποιος ειναι αραγε αυτος στη φοτο... Καποιος τυχαιος ή καποιος γνωστος..

Αληθεια δε μου ρχεται...:-D

[/οfftοpic]

Δημοσ.
alexis333 είτε γνωρίζεις και κάνεις πλάκα, είτε όντως δε γνωρίζεις και ακούς σκυλάδικα :Ρ

Πραγματικα ρε δε μου ρχεται....

Και δεν ειναι του γουστου μου τα σκυλαδικα...

Ωραια ελληνικα λαϊκα αν θες ναι σου λεω...

Δημοσ.

Καποιες παρατηρησεις....

α)η chelsea χθες ηταν αδιαφορη αλλα δεν λεει κατι....αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα τελιωνει για πλακα!

β)ειδατε το πρωτο goal του αποελ????Ρε τι γκολαρα ηταν αυτο?Τι συνδυασμος???Θυμισε ρεαλ στα καλα της με roberto carlos,figo,zidane και ronaldo ο τροπος που επαιξαν την μπαλα κοντα στην γραμμη του αουτ!

γ)Οσο για επιθετικο απο Ολλανδια ενταξει δεν γινεται να βγαλεις και συμπερασματα με μεσο ορο γκολ ανα αγωνα τα 4,3!Ενδεικτικα θυμαμαι ενα γκολτζη τρελο που περυσι και προπερσι εβγαζε ματια και φετος που πηρε μεταγραφη ειναι ασφαιρος!δεν μιλαω για hudelaar,ενας μιγας γλομπος ειναι!

Δημοσ.

Chelsea - APOEL 2-2 ...

Ρε, πολύ ωραία γκολάκια, μπράβο ξανά και ξανά!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=i-K6vioSWXc[/ame]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:09 ----------

Δυναμό - Μπαρτσελόνα 1-2

( Ωραίο γκολ από απευθείας φάουλ του Μέσι )

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zJxWWCktOcg[/ame]

Δημοσ.

Ποια ερώτηση; Σχετικά με το avatar του VAssassin; Πρόκειται για τον κατά κόσμον Varg Vikernes.

Snooker ναι, βλέπω απ' το '98 :-)

5-2 μέχρι στιγμής, γουχου :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...