Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλει σέντερ φορ. Λίγος γι' αυτή την ομάδα ο Μπραντάο.;)

NA σου πω θα ηθελα να παιζει με μπεν αφρα αριστερα φορ το νιαγκ κ δεξια το κονε η το γκονζαλες...ετσι θα μ αρεσε περισσοτερο.Κ την κυριακη εχει μπορντο-λυων...

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
NA σου πω θα ηθελα να παιζει με μπεν αφρα αριστερα φορ το νιαγκ κ δεξια το κονε η το γκονζαλες...ετσι θα μ αρεσε περισσοτερο.Κ την κυριακη εχει μπορντο-λυων...

Βλεπω κανα σκορ 5-5 :P

Προβλεπεται ματσαρα...Πανω κατω σαν τα σκυλια θα τρεχουν :lol:

Δημοσ.

Ανεκαθεν μ αρεσε το γαλλικο πρωταθλημα αλλα ειδικα φετος εχει βγαλει ματσαρες.(οχι μονο τα ματς που μπηκαν πολλα γκολ αλλα κ καποια αλλα οπως το μπορντο-παρι 1-0 το σαββατο που μασαγαν σιδερα ολοι.Επισης το σκ εχει κ βαλενθια-ρεαλ κ αρσεναλ-λιβερπουλ.

Τωρα τα σπουδαια τηςπρωτης φασης του πρωταθλητριων τελειωσαν σημερα κ ειδαμε πολυ καλη μπαλα,πολυ ωραια ματς...Τα δυο ματς της ρεαλ με την μιλαν,τα δυο της μπαγερν με τη γιουβε,τα αντιστοιχα της μιλαν με τη μαρσειγ,το διπλο της μπορντο στη μπαγερν οι ματσαρες της λυων με τη λιβερπουλ.Πολυ καλο τσαμπιονς λιγκ...

Δημοσ.
ομαδάρα η Μπορντό.κατέβηκε χωρίς κανέναν βασικό και έπαιζε μπαλάρα.

Δεν εχω ιδεα απο το τι εγινε στο ματς αλλα ο μπλαν ειναι στανταρ μεσα στους κορυφαιους της ευρωπης...

Δημοσ.

Ε νταξ δεν τους πήρε και το κεφάλι να κερδίσουν.Αδιάφοροι ήταν.

αν το ματς ήταν ζωής και θανάτου θα τους έριχναν 5 μπαλάκια.

Δημοσ.

Αυτά είναι θεωρίες όμως. Τα περι αδιαφορίας, άμα ήταν τόσο αδιάφοροι δε θα είχαν μέσα ούτε τον Ντρογκμπά όυτε τον Εσιέν ( που τραυματίστηκε κι ολας).

Και το θέμα είναι ότι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ο ΑΠΟΕΛ

Κάνει χωνί τον ΠΑΟ η Ατλέτικο και πάει και της παίρνει ισοπαλία στη Μαδρίτη και στη Κύπρο. Και χάνει το Europa League στην ισοβαθμία, αδικία.

Εάν έλεγε κάποιος πριν ότι σε τέτοιο όμιλο θα χτύπαγε στα ίσια 3η θέση ο ΑΠΟΕΛ θα τον έλεγαν θεότρελο. Κι όμως..!

Δημοσ.

Exω απο περυσι που φωναζω οτι ο νο1 φορ ανερχομενος στην ευρωπη ειναι ο Σουαρεζ του Αγιαξ.Οσες φορες φετος εχω δει αγιαξ στο σπορτ+ μου εχει κανει εξεραιτικη εντυπωση.Τεχνικη-τελειωματα-ταχυτητα τα παντα.τελικα αυτος σημερα διαβαζω εκλεισε στην Τσελσι.κριμα γιατι πριν 10 μερες ειχε ακουστει οτι θα πηγαινε στην μιλαν...

Δημοσ.
Θα εξαφανιστεί στην Τσέλσι. Όπως εξαφανίστηκε ο Καλού και ο Ντι Σάντο.

Φιλε η αξια του καμια σχεση με αυτους...Αν κ ο ντι σαντο στην μπλακμπερν σε ενα ματς με την μπερνλι που τον ειχα δει ειχε σκοραρει κιολας ειναι κλασεις καλυτερος.Κ παιζει σε ολες τις θεσεις της επιθεσης.Δεν ξερω ισως ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα τον θεωρω οτι ειναι σιγουρα μεσα στους καλυτερους στον κοσμο.Κ ο ντρογμπα 30 στα 31...

Δημοσ.

Διαψεύδει ο Άγιαξ τα περί Chelsea.

Κατά τη γνώμη μου, πριν βγει ο παίχτης από την Ολλανδία, δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά για την αξία του. Από τα πιο επιθετικά πρωταθλήματα με αστείες (τις περισσότερες φορές) άμυνες.

Ακούγεται και για Barca ο Suarez.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...