Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ρεαλ δεν είναι σε θέση να κοντράρει στα ίσια την μπάρτσα.

ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι είναι παράλογο γιατί οι ανύπαρκτοι δεν παίρνουν πρωταθλήματα ούτε γίνονται δέκτες pasillos.

Πρώτο ημίχρονο 11-11 έπαιζαν πάντως και δεν έβλεπα καμία υπεροχή της ομάδας σου.

Επειδή δεν βλέπω να βγαίνει άκρη, ας το αφήσουμε έτσι όπως είναι. Έτσι κι αλλίως, συμπέρασμα δεν πρόκειται να βγεί, οπότε... ;)

Δημοσ.
Ξέρατε δηλαδή όλοι τον συγκεκριμένο κανονισμό ή τον μάθατε κατόπιν εορτής; Και πάλι τι σημαίνει αυτό για το status της ομάδας δεν μπορώ να καταλάβω. Αφήνω τους τίτλους να μιλάνε για αυτό.

Δε μιλαμε για τις κουπες ανθρωπε μου.Και δε μιλαμε για τα παλια χρονια.

Μιλαμε για το τωρα.

Εσυ μπορεις να μεινεις με τις κουπες που εχεις παρει τα παλιοτερα χρονια παντως αν αυτο σε ικανοποιει ενω τα τελευταια χρονια δεν εχεις κανει τπτ...

Δε συγκρινεται αυτη η Μπαρτσα με αυτη τη Ρεαλ μες το γηπεδο πως να το κανουμε...:-)

Δημοσ.
Δε συγκρινεται αυτη η Μπαρτσα με αυτη τη Ρεαλ μες το γηπεδο πως να το κανουμε...:-)

Αν αυτό πιστεύεις με βάση το σημερινό ματς ίσως πρέπει να δεις τα πράγματα λίγο πιο αποστασιοποιημένα, σαν φίλαθλος και όχι σαν οπαδός.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Συνολικά σουτ: 9-16

Ευστοχα σουτ: 5-8

Κορνερ: 6-6

Δημοσ.
Αν αυτό πιστεύεις με βάση το σημερινό ματς ίσως πρέπει να δεις τα πράγματα λίγο πιο αποστασιοποιημένα, σαν φίλαθλος και όχι σαν οπαδός.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Αυτό σημαίνει οτι ο Ρεάλ μπορεί να κοντράρει την Μπάρτσα στα ίσια?

Δημοσ.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Να γελασω τωρα ή οχι ???

Ο καθενας που βλεπει ποδοσφαιρο καταλαβαινει ποιος παιζει μπαλα φιλε μου....

Αστο δε θα μας πεισεις με αστεια επειχειρηματα...:-)

Δημοσ.
Ντέρμπι κανονικό.

Στο πρώτο η Ρεάλ ήταν κάπως πιο ουσιαστική και έβγαλε την πιο κλασική ευκαιρία με πλασέ του Ρονάλντο που το έπιασε ο Βαλντέζ. Η Barca έπαιζε στην ουσία χωρίς φορ αφού ο Ανρί τραβιόταν αριστερά.

Στο δεύτερο μπήκε ο Ίμπρα και από τη στιγμή που ήρθε το γκολ πίστευα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο το ματς για τη Barca αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο (Busquets).:lol: Μετά η Ρεάλ με παίχτη παραπάνω πίεζε (ειδικά όσο ήταν ο Ρονάλντο στο γήπεδο) αλλά όταν έμπαινε στην περιοχή καθάριζε συνήθως ο Puyol με κάτι ηρωικά τάκλιν, ενώ η Barca κράταγε μπάλα και απειλούσε στην κόντρα. Προς το τέλος έφαγε κόκκινη και ο Ντιαρά. Αυτά πάνω κάτω.

Ο Μέσσι αρκετά κάτω απ' τα στάνταρ του. Ο Ibra δεν χρειάζεται να αναστηθεί, όποτε παίζει καλά παίζει.;)

Δηλ αιμα κ αμμος.Απο αυτα που γραφεις διαφημιση του ποδοσφαιρου....Για τον ιμπρα εγω ειμαι ετοικος γι αυτο τον εχω παρει στραβα...

Δημοσ.
μια χαρά ματς ήταν.είχε φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα γκολ.

ναι ρε συ γι αυτο σου λεω οτι θα ηταν ματσαρα.ειπαμε να ειναι δυνατα τα ματς αλλα οπωσδηποτε πρεπει να υπαρχουν κ φασεις.Ειδα και ωραιο που εγραψες στο τοπικ του παο οτι ειδες την ρεαλ.Εγω δεν ηξερα οτι ειχε αλλαξει η ωρα του ελληνικου ντερμπι αλλα οσο επαιζαν αρσεναλ-τσελσι ουτε που σκεφτηκα να το αλλαξω.δηλ ποσο τυχεροι ειναι οι ισπανοι κ οι αγγλοι που βλεπουνε τετοιες ματσαρες κ εμεις καθομασται κ λεμε για την ελληνικη σουπα που νικαει ο λιγοτερο τραγικος.

Δημοσ.
Σήμερα την κόντραρε και με το παραπάνω..Όποιος πιστεύει το αντίθετο εθελοτυφλεί

Η Μπάρτσα έχει ήδη έτοιμη ομάδα, η Ρεάλ φέτος προσπαθεί να φτιάξει ξανά ομάδα.

Δεν είναι απίθανο να κερδίσεις ή να κοντράρεις την Μπάρτσα ( Βλέπε Ρούμπιν Καζάν ή την περσινή Τσέλσι - ίσως και η φετινή, θα δούμε ), αλλά είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...