Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pλακα πλακα το γιουροπα θα εχει λαμψηι τσαμπιονς λιγκ.φοβερο επιπεδο.Ο πλατινι δεικαιωθηκε..Ξενερωτα ζευγαρια ειχαμε αλλες φορες στα νοκ αουτ αλλα φετος θα εχει κ εκει ματσαρες...Ο ντεσαμπ δεν εκανε στην γιουβε κ της κανει ο φεραρα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Γιατι εχει και τους σουπερ ουα παιχτες ???

Μονο η φανελα της εμεινε πια ...

Eλα ρε συ η ματζεστερ εχει φοβερο υλικο.σε σχεση με περυσι ειναι μειον μονο ο ροναλντο κ ο τεβες αλλα εχει στα συν τον οουεν.ψιλοαδιαφορη ηταν σημερα ειχε προηγηθει κ η ηττα των γερμανων.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε σχεση με περυσι ειναι μειον μονο ο ροναλντο κ ο τεβες

Ψιλοπραγματα.Σιγα μωρε τους παιχτες... :P

Δημοσ.
Αυτό που περιμένω τόσα χρόνια είναι να δω πότε θα το πάρει η Τσέλσι ( έχασε μεγάλη ευκαιρία με τις περσινές πουστιές, όχι ότι μου αρέσει ιδιαίτερα :P ) και η Άρσεναλ - την απολαμβάνω από τότε που φυγε ο Ανρί.
Η Τσέλσι δεν θα το πάρει ποτέ,ειδικά μετά το περσινό πείστηκα ότι απλώς δεν είναι γραφτό.

Καλή η Arsenal αλλά κάτι τις λείπει,δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ομάδα για τίτλους.

Έχει να γίνει της ιερόδουλης το ΣΚ:

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός v Παναθηναϊκός

hmm

Χ,1,2,1,Χ

Δημοσ.
Η Τσέλσι δεν θα το πάρει ποτέ,ειδικά μετά το περσινό πείστηκα ότι απλώς δεν είναι γραφτό.

Καλή η Arsenal αλλά κάτι τις λείπει,δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ομάδα για τίτλους.

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

hmm

Χ,1,2,1,Χ

Παντως φετος εχει καλη ομαδα και τον διεκδικει τον τιτλο του Τσ. Λ.

Ειναι ενα απο τα φαβορι για μενα...;)

Δημοσ.

...ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί έστειλε τον Σρέντιαν Μπλάζιτς σε παθολόγο, αν και ο μαυροβούνιος γκολκίπερ είναι απολύτως καλά με την υγεία του...

...Οι δημοσιογράφοι και όσοι ήταν μπροστά ακόμα γελάνε... "Νομίζαμε ότι κρύωσε, επειδή τον βάλαμε στο... ψυγείο!"

Οι πληροφορίες είναι από το:

http://www.sport.gr

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Δημοσ.
Παντως φετος εχει καλη ομαδα και τον διεκδικει τον τιτλο του Τσ. Λ.

Ειναι ενα απο τα φαβορι για μενα...;)

Από το 2004 έχει καλή ομάδα αλλα όλο κάτι γίνεται και δεν πάει τελικό,και όταν πήγε γλίστρησε :/

Arsenal-Chelsea 0-2 ημίχρονο

Δημοσ.

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

Χ,1,2,1,Χ

Ρε μη λετε μεγαλες κουβεντες οτι δεν θα το παρει ποτε.Ουτε εγω ειμαι τσελσι αλλα γιατι να μην το παρει?Απο το πακετο παικτες-προπονητης-διηκηση τη της λειπει?Τιποτα.Σημερα ηταν πολυ καλη αλλα σημαντηκοτατες απουσιες του βενγκερ.το αλλο εβερτον-λιβερπουλ σιγουρα ποιο ανταγωνιστηκο πολυ ωραια η εβερτον αλλα την ουσια η λιβερπουλ.

Δημοσ.
Από το 2004 έχει καλή ομάδα αλλα όλο κάτι γίνεται και δεν πάει τελικό,και όταν πήγε γλίστρησε :/

Πλακα κανεις ??

Ενοειται αυτο.B)

Δημοσ.

Αφού είπαμε. Ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα το έχασε με τον Αστέρα.

Κατά την άποψη μου ο Παναθηναϊκός θα καταρρεύσει και μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου θα είναι 4~7 βαθμούς πίσω.

Δημοσ.
1-0 η Μπάρτσα τους ανύπαρκτους στο ρελαντί .

Xασαμε καμποσες ευκαιριες οσο ειδα στο τελος...

Ενα ο Μεσσι ειδικα που δε χανοταν...:-D

Δημοσ.
1-0 η Μπάρτσα τους ανύπαρκτους στο ρελαντί .

Μιλώντας για ανύπαρκτους συμπεραίνω ότι απλά δεν είδες το ματς και σε έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός..Μόνο έτσι δικαιλογείται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...