Tilemaxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Για να στω πω καλυτερα.Σημερα παιζουν η νυν κατοχος του τσαμπιονς λιγκ με την κατοχο τοτ τρπαιου απο το μαι του 010... Όντως, δεν βλέπω να κοντράρει κανένας την Ίντερ φέτος (εκτός απο την Μπάρτσα). Την θεωρώ φαβορί για φέτος. Η Μίλαν (lol) μάλλον θα περάσει, αλλά το πολύ να φτάσει στους 8.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όντως, δεν βλέπω να κοντράρει κανένας την Ίντερ φέτος (εκτός απο την Μπάρτσα). Την θεωρώ φαβορί για φέτος. Η Μίλαν (lol) μάλλον θα περάσει, αλλά το πολύ να φτάσει στους 8. Τη μιλαν τη φοβαμαι αυριο...μη γινει καμια μπομπα εκει μεσα... ΥΓΚαλα στη νοβα βαλανε το χειροτερο τους σπικερ στη ματσαρα.Θα βαλω τον αγγλο...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έλα ρε παιχτάρα Πικέ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:33 ---------- Πάμε για άλλα 2 στο δεύτερο...
alexis333 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όντως, δεν βλέπω να κοντράρει κανένας την Ίντερ φέτος (εκτός απο την Μπάρτσα). Την θεωρώ φαβορί για φέτος. Η Μίλαν (lol) μάλλον θα περάσει, αλλά το πολύ να φτάσει στους 8. Σιγα την Ιντερ την ομαδαρα ρει ... Ηδη χανει 2-0 κι ολας... Τσελσι , Μπαρτσα , Γιουβε , Ρεαλ που τις βαζεις δλδ ?? Πιο ομαδα ειναι η Ιντερ απο αυτες ??
Tilemaxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σιγα την Ιντερ την ομαδαρα ρει ... Ηδη χανει 2-0 κι ολας... Τσελσι , Μπαρτσα , Γιουβε , Ρεαλ που τις βαζεις δλδ ?? Πιο ομαδα ειναι η Ιντερ απο αυτες ?? Είπα εκτός απο Μπάρτσα. Γιούβε, Ρεάλ είναι joke φέτος. Η Τσέλσι θα είναι στην τετράδα, αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσει τελικό.
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τι τσουκου τσουκου ball ήταν αυτό σήμερα...
alexdelpiero Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σιγα την Ιντερ την ομαδαρα ρει ... Ηδη χανει 2-0 κι ολας... Τσελσι , Μπαρτσα , Γιουβε , Ρεαλ που τις βαζεις δλδ ?? Πιο ομαδα ειναι η Ιντερ απο αυτες ?? Αν κ ειμαι κ γιουβε η ιντερ ειναι καλυτερη ομαδα. Πολυ μ αρεσε η μπαρτσα σημερα αμυντηκα αψογη ο πεδρο φοβερος.χειροτερο μαικον μπροστα,πισω δεν εχω ξαναδει,κακιστος ο καμπιασο,οπως κ ο κιβου χαλια οι ετο-μιλιτο.Δεν μ αρεσε κ ο μουρινιο σημερα.
VAssassin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 2-0 στο πρώτο. Εξοικονόμηση δυνάμεων στο δεύτερο, ενόψει Ρεάλ. Έτσι για να θυμόμαστε ποιοι είναι τα φαβορί. Η Ίντερ απογοήτευση, κυρίως στον επιθετικό τομέα όπου δεν θυμάμαι να έκανε φάση...
alexis333 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εδω και χρονια δεν μπορει να διωξει το κομπλεξ απο πανω της η Ιντερ στο Τσ. Λ. Καθε χρονο παιρνει παιχταραδες και παντα αποκλειεται. Γι ' αυτο πηγε και ο Μουρινιο για να κανει την υπερβαση αλλα δε βλεπω να το καταφερνει... Λετε να το κανει φετος ... ???
VAssassin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ποιο κόμπλεξ; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν καλές ομάδες και ...καλύτερες ομάδες, απλά.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ποιο κόμπλεξ; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Υπάρχουν καλές ομάδες και ...καλύτερες ομάδες, απλά. Συμφωνω απολυτα οτι δεν υπαρχουν κομπλεξ κ νικανε οι καλυτερες ομαδες..Ρε συ αλεξη σημερα συμπερανες στο ημιχρονο μαλιστα οτι η ιντερ δεν εχει ομαδα κ ειναι κομπλεξικη?Γιατι δεν τα εγραφες πριν το ματς?:-) Παντως στην εκτιμηση μου για το ματς επεσα τελειως εξω.οχι οτι μου εκανε εκπληξη οτι νκησε η μπαρτσα οπως δεν θα μου εκανε κ να εχανε αλλα περιμενα συγκρουση.τελικα ειδαμε ενα μονοπλευρο ματς σαν να επαιζε πχ ο ολυμπιακος με τον πανθρακικο. ΥΓΚριμα για την λιβερπουλ τεραστια απωλεια απο τα νοκ αουτ που τα παιχνιδιας της ηταν παντα σημεια αναφορας....
alexis333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ αλεξη σημερα συμπερανες στο ημιχρονο μαλιστα οτι η ιντερ δεν εχει ομαδα κ ειναι κομπλεξικη?Γιατι δεν τα εγραφες πριν το ματς? Aυτα τα πιστευω εδω και πολυ καιρο. Τα λεω τωρα γιατι τωρα επεσε η κουβεντα πανω στην Ιντερ που ειπε καποιος πως δεν βλεπει και ομαδα εκτος απο τη Μπαρτσα να την κοντραρει κι ολας.... Και εγω λεω σιγα την σουπερ ομαδαρα.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλα μην κοιτας πως ειναι τωρα οι ομαδες.Το φλεβαρη θα δουμε(θα μου πεις οτι η ιντερ παιζει το δεκεμβρη την προκριση).Το γραφω κ τωρα παντως εγω, το τσαμπιονς λιγκ θα το παρει η ιντερ με δευτερο φαβορι την τσελσι.Οχι οτι θα μου κανει εκπληξη να το παρει παλι η μπαρτσα η μαντζεστερ,η ρεαλ,αλλα εγω ποιο πολυ βλεπω αυτες τις δυο.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παίξτον από τώρα στοίχημα, γιατί άμα πάρει η Inter το Champions θα βγάλεις ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ (!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.