Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο τις δηλώσεις του Χίντιγνκ, μου φάνηκε σαν να πήγε σαν αουτσάιντερ, έξου και οι δηλώσεις "Φανταστικό αποτέλεσμα" κ.τ.λ

Λογικά τώρα στην Αγγλία θα ανοιχτεί, αλλά αυτό σημαίνει αυτόματα ένα 0-3 απο την κατά την γνώμη μου καλύτερη ομάδα των τελευταίων 6-7 ετών.

Λογικό είναι αυτό.Αν πήγαινε να παίξει στα ίσια θα ήταν 4-0 από το ημίχρονο.Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει στα ίσια την Μπαρτσελόνα και πόσο μάλλον μέσα στο Καμπ νου.

Κοιτάς την άμυνα και χτυπάς στην αντεπίθεση που η άμυνα της είναι παιδική χαρά.

Και το σημερινό ματς ήταν τραγωδία σκέτη.4 ομάδες και οι 3 είναι ταμπούρι.

Δημοσ.
Λογικό είναι αυτό.Αν πήγαινε να παίξει στα ίσια θα ήταν 4-0 από το ημίχρονο.Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει στα ίσια την Μπαρτσελόνα και πόσο μάλλον μέσα στο Καμπ νου.

Κοιτάς την άμυνα και χτυπάς στην αντεπίθεση που η άμυνα της είναι παιδική χαρά.

Όντως η άμυνα είναι το τρωτό σημείο της. Ειδικά και με τιμωρημένο Πουγιόλ...

Δημοσ.

Είναι λογικό να μην έχει άμυνα γιατί δεν γυρνάει κανείς πίσω.Μόνο οι 2 στόπερ μένουν πίσω.Και αυτοί όταν το θυμηθούν.Απλά το δύσκολο είναι να τους πάρεις την μπάλα και να τους κάνεις οργανωμένη επίθεση.

Εδώ έγινε τερματοφύλακας ο Βαλντέζ που στα περισσότερα ματς και να έφευγε από το τέρμα το ίδιο θα ήταν.

Δημοσ.
Είναι λογικό να μην έχει άμυνα γιατί δεν γυρνάει κανείς πίσω.Μόνο οι 2 στόπερ μένουν πίσω.Και αυτοί όταν το θυμηθούν.Απλά το δύσκολο είναι να τους πάρεις την μπάλα και να τους κάνεις οργανωμένη επίθεση.

Εδώ έγινε τερματοφύλακας ο Βαλντέζ που στα περισσότερα ματς και να έφευγε από το τέρμα το ίδιο θα ήταν.

Γενικά εκτός απο Πουγιόλ και Μιλίτο που είναι τραυματίας, όλοι οι άλλοι πιέζουν ψηλά (Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ), με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος ο Βαλντές (τροχονόμος) και να τρώει γελοία γκόλ. (Όσοι θυμούνται το γκόλ που έφαγε φέτος με την Εσπανιόλ)...

Δημοσ.
Φέτος πάει χάλια στην έδρα της.Δεν υπάρχει πάω για το 0-0 σε αυτή τη φάση και με αντίπαλο την ποιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.Αν λήξει 1-1 στο Λονδίνο αποκλείστηκε.

Είναι 2 παιχνίδια και περνάει αυτός που θα βάλει τα περισσότερα.Σε ποιανού γήπεδο θα μπουν δεν έχει σημασία.

Αυτά τα πάω να πάρω 0-0 είναι καφενειακά.Θα δυσκολευτεί ο Ετό με τον Μέσσι να βάλουν γκολ στην Αγγλία.όπως δυσκολεύτηκε ο Ρονάλντο στην Πορτογαλία.

Δηλαδη εσυ τι θα εκανες μεσα στο ναμπ νου.Θα επαιζες τεχνητο οφσαιντ στο κεντρο του γηπεδου?Ασφαλως κ μπορει να παει η Μπαρτσελονα και να παρει διπλο στο Λονδινο.Στοχος ομως της Τσελσι ηταν να παρει στο καμπ νου ενα καλο αποτελεσμα που θα παιξει στα ισια τη προκριση στη ρεβανς και χαρη στη γατα που εχει στο παγκο το πηρε.

Δημοσ.

Εγώ και ένα σορό άλλοι θέλουμε να δούμε μπάλα και όχι αυτό το χάλι.

Το ποιος θα κέρδιζε με αφήνει αδιάφορο.Υποστηρίζω πάντα τις ομάδες που παίζουν μπάλα.Και η τσέλσι μόνο μπάλα δεν παίζει.

όσο γι την γάτα που έχει στον πάγκο είναι μια βελτιωμένη έκδοση ρεχάγκελ.

Δημοσ.

Ναι αλλά οι ομάδες όνειρο μένουν στο μυαλό.

Αυτές όσα χρόνια και να περάσουν δεν τις ξεχνάς.Πόσοι θα θυμούνται την περσινή κούπα της Μάντσεστερ και πόσοι του 99 ?

Ρεαλ με φίγκο ζινταν να κρύβουν μπάλες.

Μπάρτσα με τον πατατάκια και τον Μέσσι να κάνουν όργια.

Θυμάται κανείς (ουδέτερος) τι έκανε ο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία? Ούτε ένας.

Δημοσ.

Πάλι Μάντσεστερ - Τσέλσι ο τελικός.

Η Μπάρτσα δεν θα έχει Πουγιόλ (κάρτες), Μάρκες (τραυματίας). Δηλαδή δεν θα έχει άμυνα.

Η Άρσεναλ είναι σαφώς χειρότερη από την Μάντσεστερ και δύσκολο να μη φάει γκολ. Να κερδίσει 3-1, απίθανο.

Όλα μπορούν να συμβούν αλλά η λογική λέει Μάντσεστερ - Τσέλσι.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω Barcelona - Manchester United στον τελικό για να χαίρομαι συνεχώς σε κάθε γκολ όποιος και να το βάζει.

Δημοσ.
Θυμάται κανείς (ουδέτερος) τι έκανε ο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία? Ούτε ένας.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Εγώ όταν συναντάω πχ Άγγλους (το λέω επειδή μου έχει τύχει 2 φορές), μου λένε πάντα για το euro2004.

Δημοσ.

2ο σερι τελικο η Manchester...Μεγαλο κατορθωμα.

Παιδια οτι και να λεμε ο ιδανικος τελικος θα ειναι Barca-Manchester.

Βεβαια και ο περσινος τελικος (1ημιχρονο η man κ ενα η chelsea) μια χαρα ητανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...