alexis333 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΥΓ χίντινγκ δεν πιστεύω να σε χάλασε ταμπουροπροπονητή. Αμφισβητεις το Χιντινγκ ?? Μαλον δε τον ξερεις καλα. Ειναι μεγαλος προπονητης...
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 O william hill επεστρεψε τα χρηματα σε οσους ειχαν πονταρει "Προκριση Ιρλανδιας" Σωστοιιιιιι Πλατινι λαμογιο!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 O william hill επεστρεψε τα χρηματα σε οσους ειχαν πονταρει "Προκριση Ιρλανδιας" Καλόόόό!!!
alexis333 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=6419710 Συμφωνω... Πολυ απαξιωση των δημοσιογραφων προς το Ρεχαγκελ πριν τα ματς... Δε μπορω να καταλαβω πως μπορουν μετα απο ολα οσα εχει κανει...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Διαβαζω δηλώσεις Γαλλων(παικτών ή παλαιμάχων) και εχω παθει πλακα. Ούτε κραυγες για το χερι οπως στην Ελλαδα που θα σταυρωναμε τον παικτη που το εκανε και θα ζητουσαμε να μην παμε στην Αφρικη ούτε το αναποδο, δηλαδη φουστανελες, τσολιαδες και το γνωστο Ελληνικο "Ναι, κλεψαμε, αλλα θυμασαι τοτε που οι αλλοι..." Λενε οι ανθρωποι 'Δεν νιωθουμε καλα, ηταν κατι ασχημο που δεν επρεπε να συμβει. πρεπει να βελτιωσουμε την εικονα που παιρναμε στον κοσμο" Νιωθω ρε γαμωτο ωρες ωρες ασχετως του τι γινεται στο γηπεδο οτι οι μισοι Ελληνες ποδοσφαιριστες δεν εχουν βγαλει το δημοτικο και οι περισσοτεροι ξενοι εχουν τελειωσει τη Σορβωνη.Δεν ειναι ετσι, το ξερω, αλλα διαβαζωντας τοσα χρονια πως αντιμετωπιζουν καποια προσωπα που κανουν το ιδιο επαγγελμα καποιες καταστασεις λες "Καλα, οι δικοι μας παιδεια δεν εχουν?" Το επικεντωνω μαλιστα στη μπαλα. Τα περισσοτερα παιδια του μπασκετ πχ οποτε μιλανε, μιλανε σαν σοβαροι ανθρωποι. Δηλαδη βλεπεις την νυσταλεα φατσα του mvp και μιλαει και λες "Ωχ τι θα ακουσω" και ομως, μιλαει με σωστη γλωσσα και κυριως σε αυτα που τον ρωτανε. Τον Καραγκουνη αν του αλλαξεις την σειρα τον ερωτησεων θα μπερδευτει -Γιωργο τι περιμενεις αποδω και περα? -Δεν εχει σημασια οτι σκοραρα εγω αλλα οτι κερδισε η ομαδα -Το γκολ σου εδωσε την νικη ε? -Κοιταμε μονο το επομενο ματς
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ΟΙ γάλλοι είναι οι χειρότεροι στο ιντερνετ πάντως. Δεν του ςσυμπάθησα ποτέ. Μην πέσεις σε γάλλους. Τουλάχιστον στα παιχνίδια που παίζω.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν αντιλεγω.Δεν το γενικευσα σε ανθρωπους ή επαγγελματα. Στην ουσια μου εχει χτυπησει αρκετα χρονια τωρα το χαμηλο επιπεδο κοινωνικης και μορφωτικης παιδειας του μεσου Ελληνα ποδοσφαιριστη. Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Χάνει Ίντερ, αμφίβολος για «ελ κλάσικο» ο Μέσι Ενός κακού μύρια έπονται για την Μπαρτσελόνα. Σαν να μην έφτανε η απώλεια της κορυφής στην Primera Division μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», οι Καταλανοί χάνουν και τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό λίγο πριν το τέλος και υπάρχουν φόβοι για θλάση. http://www.sport-fm.gr/article/205477
alexis333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ασχημο που το λεω αλλα μου φαινεται θα τον πιουμε ασχημα στο Ελ Κλασικο ... Ειδα χτες το ματς με τη Μπιλμπαο και ημασταν ψιλοαπαγοητευση...
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ασχημο που το λεω αλλα μου φαινεται θα τον πιουμε ασχημα στο Ελ Κλασικο ...Ειδα χτες το ματς με τη Μπιλμπαο και ημασταν ψιλοαπαγοητευση... Χάλια ρε. Να μου πείς έλειπαν 5-6 βασικοί, αλλά και πάλι φέτος δεν τραβάμε...
VAssassin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ασχημο που το λεω αλλα μου φαινεται θα τον πιουμε ασχημα στο Ελ Κλασικο ... Όσο θα παίζει ο Xavi, ο Iniesta ,ο Puyol κι ο Pique αυτό βγάλ' το απ' το μυαλό σου. Σιγά μη φοβηθούμε και τη Ρεάλ. Η νίκη θα έρθει δύσκολα βέβαια. Το πραγματικά κρίσιμο ματς είναι την Τρίτη.
alexis333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Nαι οντως ειχαμε απουσιες. Διαβαζω πως ο Τουρε,ο Αμπινταλ και τωρα και ο Μαρκεζ εχουν τη γριπη Η1Ν1. Περαστικα τους. http://www.novasports.gr/soccer/league_spain/default.asp?aid=193852
johnyboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ε στην Ρεάλ έκανε δώρο ο κόρακας.Πεντακάθαρο γκολ το έδωσε offside.
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μαλώνουν για το ποιος είναι ποιο άχρηστος...
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους βρήκε και ο Γκούτι τον παιδαρά των ονείρων του που τόσα χρόνια αναζητούσε στα αποδυτήρια της Ρεάλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.