Dakonblackblade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Επ, αν είναι προσωπικός ο λόγος , δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά από αλλεργία στα φιστίκια , έχει πάει αρκετός κόσμος. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για ένα διαφημιστικό σποτ. Χιουμοριστικό. Επειδή δεν μιλάμε για τον καρκίνο ή την πανούκλα αλλά για μια γρίπη , ας μην είμαστε τόσο αφοριστικοί. Γιατί με τα ίδια μέτρα και σταθμά δεν θα έπρεπε να ακούμε σποτάκια χιουμοριστικά με ανθρώπους που παριστάνουν τους κρυωμένους.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ε ας κανουμε και ενα 'χιουμοριστικο' με τροχαια ρε φιλε να γελασουμε με τον μπαμπουινο και τον ταβερνιαρη(που τον εκλεισε η αγορανομια0 να ουρλιαζουν 'Ελα μωρη Ελλαδαρα στουκαρε μας' Αν δεν καταλαβαινεις οτι σε μια περιοδο που εχει εξαρση μια γριπη που εχει αρκετα θυματα και ταλαιπωρει αρκετο κοσμο δεν γινεται να κανεις πλακιτσα τι να πω...Χαθηκε να κανουν τιποτα αλλο? Και δεν καταλαβα, γιατι δεν κανουν 'πλακιτσα' με τον ταβερνιαρη?Να βγαινουν να λενε. "Κλειστε το μαγαζι στους Ουκρανους" ή 'Ετσι, ευκοιλια θα τους παει"
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Και δεν καταλαβα, γιατι δεν κανουν 'πλακιτσα' με τον ταβερνιαρη?Να βγαινουν να λενε. "Κλειστε το μαγαζι στους Ουκρανους" ή 'Ετσι, ευκοιλια θα τους παει" Είσαι ρατσιστής απέναντι στους ταβερνιάριδες keyser? lol
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Είσαι ρατσιστής απέναντι στους ταβερνιάριδες keyser? lol Aπο τοτε που στο Μαχαταν σε Ελληνικο εστιατορειο, καναν σαν τρελοι που ειδαν Ελληνες αλλα στο τελος πληρωσαμε κανονικα οτι πηραμε και δεν κερασαν ουτε καφεδακι
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ε ας κανουμε και ενα 'χιουμοριστικο' με τροχαια ρε φιλε να γελασουμε με τον μπαμπουινο και τον ταβερνιαρη(που τον εκλεισε η αγορανομια0 να ουρλιαζουν 'Ελα μωρη Ελλαδαρα στουκαρε μας' Αν δεν καταλαβαινεις οτι σε μια περιοδο που εχει εξαρση μια γριπη που εχει αρκετα θυματα και ταλαιπωρει αρκετο κοσμο δεν γινεται να κανεις πλακιτσα τι να πω...Χαθηκε να κανουν τιποτα αλλο? Και δεν καταλαβα, γιατι δεν κανουν 'πλακιτσα' με τον ταβερνιαρη?Να βγαινουν να λενε. "Κλειστε το μαγαζι στους Ουκρανους" ή 'Ετσι, ευκοιλια θα τους παει" Δηλαδή για να καταρίψω αυτό το επιχείρημα πρέπει να σου βρω διαφήμιση που αναφέρει το πάχος, μια ασθένεια που θερίζει τα τελευταία 30 χρόνια? Και εφόσον δεν έχω ακούσει για τον ταβερνιάρη , μάλλον καλύτερα επέλεξαν την γρίπη. Και ναι χιουμοριστικά με τροχαία , να φάνε και οι κότες.
johnyboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αυτή η Γαλλία με τόσους παίχτες και βάζει γκολ με το χέρι για να περάσει.
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ε, άμα μονιμοποιείς το Ντομενέκ στον πάγκο, αυτά παθαίνεις. Ο Χίντινκ πώς κατάφερε να μείνει έξω απ' τη Σλοβενία; Ταμπούρι, λέει, μέχρι να φάνε το γκολ... Κρίμα για τη Ρωσία που έχει ωραίους παίχτες.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Tωρα το ειδα!!! ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ Κ@#ΛΗ ΠΛΑΤΙΝΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ??? Πωπω, τι ντροπη ειναι αυτη?Τι χερι αφησε ρε παιδια? Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που πανηγυριζε ψευτικο πεναλτυ στο Χειζελ με κοσμο να εχει πεθανει
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, η φάση κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν... Εν τω μεταξύ είναι και offside, χαχα O επόπτης μάλλον έπρεπε να το δει το χέρι. Τώρα διαβάζω ότι δεν έδωσε και καθαρό πέναλτι στη Γαλλία νωρίτερα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Και τους διαιτητες και τους εποπτες τι τους εχουμε? Για να καθαριζουν αυτα που φαινονται και απο το πανω διαζωμα? Να ειχε καλυτερη θεση, να εβλεπε ο βοηθος, να βαλουν 10 διαιτητες. Ετσι οπως πηγε η φαση ηταν δυσκολο ναι, αλλα μιλαμε για πεντακαθαρο και εσκεμμενο στρωσιμο με το χερι της μπαλας στο ποδι του. Αμα παιζαμε με κανονες μουντιαλιτο σε φαση 'οτι ζηταμε δινουμε' πιο πιθανο ηταν να το δεχτει ο ΑΝρι και να δωσει το χερι.
Mika Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ο οποιος Ανρι λεει μετα ηταν πολυ στεναχωρημενος και δεν μιλιοταν. ας το ελεγες την ωρα του αγωνα ρε γαλλακι οτι ηταν χερι αφου στεναχωρεθηκες τοσο!
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ο οποιος Ανρι λεει μετα ηταν πολυ στεναχωρημενος και δεν μιλιοταν. ας το ελεγες την ωρα του αγωνα ρε γαλλακι οτι ηταν χερι αφου στεναχωρεθηκες τοσο! Έξω απ' το χορό κτλ. Μιλάμε για συνθήκες αγώνα στον οποίο παίζεται η πρόκριση στο τελευταίο μουντιάλ της καριέρας σου. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα το έλεγα ότι είναι χέρι όσο κι αν μου τη δίνουν τέτοιες ενέργειες (λιγότερο από τις βουτιές για πέναλτι βέβαια ). Η ευθύνη είναι περισσότερο αυτών που δεν τον τιμωρούν παρά του παίχτη.
johnyboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 όχι και πεντακάθαρο πέναλτι στην βουτιά.τον βρήκε λίγο αλλά αυτός άρχισε να πέφτει πολύ πριν τον ακουμπήσει. είδα όλο το δεύτερο ημίχρονο και η Γαλλία ήταν τραγική. Δεν άξιζε να περάσει. ΥΓ χίντινγκ δεν πιστεύω να σε χάλασε ταμπουροπροπονητή.
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 όχι και πεντακάθαρο πέναλτι στην βουτιά.τον βρήκε λίγο αλλά αυτός άρχισε να πέφτει πολύ πριν τον ακουμπήσει. Δεν είδα τη φάση. Σε site το διάβασα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Α, καλά, ότι θέλουν γράφουν τα ελληνικά site. Το "πεντακάθαρο" πέναλτι, δεν ήταν καν πέναλτι, πόσο μάλλον και πεντακάθαρο. Γι' αυτό απόλαυσα την μετάδοση του αγώνα Γαλλία - Ιρλανδία μέσω ίντερνετ, γιατί ο εκφωνητής από τη στιγμή που είδε το χέρι στο ριπλέι, σχολίαζε αφενός τον Ανρί (και όχι τον διαιτητή), αφετέρου το πόσο κρίμα είναι που το παιχνίδι κρίθηκε με αυτόν τον τρόπο. Όχι ελληνικά site και σκοπιμότητα, προσπαθούν να αθωοποιήσουν τη Γαλλία με κάθε τρόπο ή γράφουν τίτλους "Τα κατάφερε η Γαλλία" και μέσα στο άρθρο κάπου προς το τέλος "αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιρλανδοί διαμαρτύρονται" και άλλα τέτοια. Γράψε ρε άνθρωπε ξεκάθαρα: Το παιχνίδι, δυστυχώς, κρίθηκε από τη διαιτησία. Και είμαι βέβαιος ότι αυτό γίνεται με το σκεπτικό "ε τώρα, ποιος νοιάζεται για την Ιρλανδία". Και μετά περιμένω εγώ αντικειμενική πληροφόρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε σε "αδιάφορο" παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Επίσης, σε κάποια στιγμή πέφτει κάτω ο τερματοφύλακας της Γαλλίας (ενώ προηγείται) και ακούω τον εκφωνητή να σχολιάζει αμέσως σε επιθετικό τόνο "ελπίζω να μην κάνει θέατρο για να καθυστερήσει το παιχνίδι". Σημείωση: ο τερματοφύλακας σηκώθηκε αμέσως τελικά, απλά εκείνη την ώρα έδειξε να πονάει σε μια ανύποπτη φάση, πράγμα που ο εκφωνητής ψιλιάστηκε ως θέατρο. Αντίστοιχη φάση στην Ελλάδα: "ε βέβαια τώρα οι παίχτες κάνουν ότι μπορούν για να καθυστερήσουν το παιχνίδι, έτσι είναι αυτά τα πράγματα" και άλλες βλακείες. Λες και το να κάνεις θέατρο είναι το ίδιο με το να καθυστερείς να εκτελέσεις το πλάγιο! Τέλος πάντων... Α! Το χέρι ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται αρκετά καθαρό από την άποψη ότι... δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάρει ο Ανρί την μπάλα. Δηλαδή αν δεν είχε βάλει το χέρι, πως στο καλό σταμάτησε την μπάλα με αυτό τον τρόπο; Με τα μάτια; Σίγουρα όχι με τα πόδια πάντως ή με το σώμα. Τι μας έμεινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.