Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα το έπιασα. :lol: Είμαι και λίγο αργός, είναι και 3...

Είναι και που δεν υπάρχει "Αγγλικό".

Ή μήπως υπάρχει και δεν το ξέρω; :lol:

Δημοσ.
Άντε ξεκολλήστε λίγο.

Σε άλλον αρέσει περισσότερο το Ίσπανικό,σε άλλον το Αγγλικό,σε άλλον το Ιταλικό.

To ποιο είναι ανώτερο είναι υποκειμενικό θέμα.Ώρες θα μιλάτε έτσι.Δεν βγαίνει άκρη.

Εγώ ψηφίζω καλύτερο το Αγγλικό,και πιο ενδιαφέρον για εμένα το Ιταλικό.

Και κάτοχος του Mundial είναι η squadra azzura...Τι σημαίνει άραγε αυτό;:-D

Και πολυνίκης είναι η Βραζιλία.Συγκρίνεται το πρωτάθλημα εκεί με το Ισπανικό ή το Αγγλικό;

Οχι ρε συ ωραια ειναι αυτα που λεμε τωρα.Απο το να καθομασται να συζηταμε για το ελληνικο ποδοσφαιρο να μιλαμε για τη διατησια συνεχει για το αν ηταν η δεν ηταν μπεναλτι καλυτερα να μιλαμε για εξω κ ας διαφωνουμε σιγα...

Της δικης σου αποψης ειμαι κ εγω οτι τωρα τελευταια το αγγλικο ειναι ποιο ποιοτικο αλλα ποιο πολυ του ιταλικου ειμαι.

Α κ αυριο την ωρα που ο παο θα παιζει στην λειβαδια εχει τσελσι-ματζεστερ.Ενω το βραδυ που θα σχολειαζει ο βαρουχας εχει ιντερ-ρομα κ λυων-μαρσειγ..Ε ολοι το παο θα δουνε κ το βαρουχα.

Δημοσ.
κάποιοι πάνε cinema για να δουν ένα φλόρικο κλαψιάρικο έργο.κάποιοι άλλοι να δουν αίματα και φόνους.

Σωστό το παράδειγμα.

Δυστυχώς, βέβαια, η περιγραφή σου είναι όπως πάντα μονόπλευρη και χάνεις το δίκιο σου.

Αντίστοιχη μονόπλευρη περιγραφή (και την γράφω μήπως και γίνει κατανοητό πως μπορεί να σκέφτεται και μια άλλη ομάδα ανθρώπων) θα ήταν ας πούμε:

Κάποιοι πάνε σινεμά και βλέπουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ανεγκέφαλα κλωτσομπουνίδια, με αίματα και φόνους και διάφορους ήρωες που σαν χαρακτήρες είναι καρτούν (κοινώς, βλέπουν μια πιο ενήλικη εκδοχή από τα παιδικά προγράμματα που βλέπαμε όταν ήμασταν 10 χρονών) και υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ταινίες που έχουν καλοσκηνοθετημένες εικόνες, με ωραίους συμβολισμούς που σε ανατριχιάζουν, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που έχουν σαν θέμα πραγματικές καταστάσεις και που εν τέλει θέλουν να δούνε μια ταινία για να ψυχαγωγηθούν (ψυχή+άγω=οδηγώ την ψυχή), όχι να διασκεδάσουν (=διασκορπίζομαι). Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ζούνε τη ζωή τους και την αντιμετωπίζουν με θάρρος, δεν προσπαθούν να την ξεχάσουν διασκεδάζοντας.

Όλα αυτά είναι υπερβολές. Απλά ήθελα να δείξω ότι πάντα υπάρχουν δύο πλευρές σε ένα νόμισμα.

Προφανώς κάποιος που θα έλεγε το παραπάνω quote, θα τον έπαιρνε ο ύπνος αν έβλεπε ταινία με αίματα και φόνους (και μένα συνήθως μου φαίνονται απίστευτα βαρετές, όλο τα ίδια και τα ίδια γίνονται).

Και για να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά:

Τα πιο εντυπωσιακά γκολ που έχω δει, είναι αυτά που γίνονται μέσα από συνδυασμούς. Αυτά με ανατριχιάζουν και με συγκινούν. Τα κωλόφαρδα σουτ έξω από την περιοχή που τυχαίνει να καταλήγουν στα δίχτυα, με αφήνουν αδιάφορο.

Παιχνίδια με κακές άμυνες κλωτσοσκούφια που μπαίνουν από 4 γκολ για την κάθε ομάδα, τα βρίσκω άθλια και αντι-διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Πχ ο τελικός κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Δε βρίσκω τίποτα το ενδιαφέρον στο να βλέπω επιθετικούς να κάνουν τρίπλες και αμυντικούς να μην μπορούν να τους σταματήσουν λόγω αχρηστίας. Αντίθετα μου αρέσει να βλέπω κλειστές καλοστημένες άμυνες και επιθετικούς που βάζουν όλη τους τη φαντασία και την ικανότητα για να προσπαθούν να τις σπάσουν. Βλέπω ποδόσφαιρο επειδή έχει έναν δύσκολο στόχο που πρέπει να επιτευχθεί. Αλλιώς θα έβλεπα μπάσκετ, που είναι πιο θεαματικό. Αν μου αρέσουν τα τακουνάκια και τα κόλπα, θα έβλεπα έναν από αυτούς τους τύπους που κάνουν παιχνίδια με την μπάλα.

Και τα λοιπά, και τα λοιπά.

Τέλος, δεν ξέρω τι λέτε ορισμένοι ότι μένει στο ποδόσφαιρο και τι θυμούνται όλοι, πάντως είμαι σίγουρος ότι κανείς σας δε θα ξεχάσει το Euro2004.

Δημοσ.
Σορρυ για την παρεμβολη ασχετου ποστ με τη συζητηση σας.

Για τη θεση του αμυντικου χαφ την κοβω μαχιμη ακομα και σε αντρικη ομαδα Α εθνικης.

ΥΓ. Κριμα το 7 της αντιπαλης ομαδας, την λυπηθηκα την κακομοιρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι και πολλα κυβικα ομορφη. Αν στη θεση της ηταν ο Καραγκουνης, θα ειχε φαει 5 αγωνιστικες σε καθε φαση αυτη που την βαραει.

ΥΓ 2. Τρελο fatality το τραβηγμα της κοτσιδας. Αλλα κολπα οι γυναικες (μαλλιοτραβηγματα)

ΥΓ 3. Η τυπισα τελειωσε τον αγωνα με μια κιτρινη καρτα. Και μετα λεμε για παραγκες :X

Αυτη ειναι ο Γκαρσια του ΠΑΟΚ σε γυναικεια μορφη.

Χαχαχαχα !!!:lol:

Δημοσ.

Βασικά ο Γκαρσία του ΠΑΟΚ δεν χτυπάει ύπουλα. Είναι νευράκιας (το λέω ευγενικά). Όταν τον προκαλούνε κάνει πράγματα. Δε τον θυμάμαι να ξεκινάει καυγά (τον θυμάμαι βέβαια να τους τελειώνει).

Δημοσ.
Βασικά ο Γκαρσία του ΠΑΟΚ δεν χτυπάει ύπουλα. Είναι νευράκιας (το λέω ευγενικά). Όταν τον προκαλούνε κάνει πράγματα. Δε τον θυμάμαι να ξεκινάει καυγά (τον θυμάμαι βέβαια να τους τελειώνει).

Ελα μη κανεις πλακα κι εσυ τωρα.

Θα μας βγαλεις τον Γκαρσια και αγιο...:P

Δεν ειναι μονο με τον Ντιογκο ειναι συνεχομενα παιχνιδια απο περυσι εως και φετος που παιζει αντικανονικα και δε μπορω να καταλαβω πως τον ανεχνται εκει στον ΠΑΟΚ ενα τετοιο παιχτη.

Δημοσ.
Ο Materazzi τι είναι Manuel;

Άνθρωπος. Παίζει κεντρικός αμυντικός. Πάμε στην επόμενη απορία σου.

Διαφημίζει το ποδόσφαιρο αυτό το μπαλαδούρι;

Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει η λέξη μπαλαδούρι. Ας θεωρήσουμε ότι σημαίνει "άνθρωπος" για χάρη της συζήτησης.

Τον θεωρείς κακό αμυντικό; Γενικά δεν τον έχω παρακολουθήσει και τόσο πολύ σαν παίκτη για να έχω πλήρη άποψη, αλλά απ' όσο γνωρίζω είναι καλός στη δουλειά του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ----------

Ελα μη κανεις πλακα κι εσυ τωρα.

Θα μας βγαλεις τον Γκαρσια και αγιο...:P

Δεν ειναι μονο με τον Ντιογκο ειναι συνεχομενα παιχνιδια απο περυσι εως και φετος που παιζει αντικανονικα και δε μπορω να καταλαβω πως τον ανεχνται εκει στον ΠΑΟΚ ενα τετοιο παιχτη.

Ε, είπα να το πω ευγενικά, αλλά τέλος πάντων.

Δεν είναι νευράκιας. Είναι ψυχοπαθής.

Όμως, εξακολουθώ να έχω την αίσθηση ότι τον έχουν καταλάβει και τον τσιγκλάνε, παρά ότι πάει γυρεύοντας για καυγάδες κάνοντας ύπουλες χειρονομίες ή συζητήσεις.

Δημοσ.
Άνθρωπος. Παίζει κεντρικός αμυντικός. Πάμε στην επόμενη απορία σου.

Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει η λέξη μπαλαδούρι. Ας θεωρήσουμε ότι σημαίνει "άνθρωπος" για χάρη της συζήτησης.

Τον θεωρείς κακό αμυντικό; Γενικά δεν τον έχω παρακολουθήσει και τόσο πολύ σαν παίκτη για να έχω πλήρη άποψη, αλλά απ' όσο γνωρίζω είναι καλός στη δουλειά του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ----------

Ε, είπα να το πω ευγενικά, αλλά τέλος πάντων.

Δεν είναι νευράκιας. Είναι ψυχοπαθής.

Όμως, εξακολουθώ να έχω την αίσθηση ότι τον έχουν καταλάβει και τον τσιγκλάνε, παρά ότι πάει γυρεύοντας για καυγάδες κάνοντας ύπουλες χειρονομίες ή συζητήσεις.

Xαχαχα!!!

Τωρα μαλιστα.Ετσι συμφωνω.

Δημοσ.

Απο τα λιγα ματς που ΚΑΙ στα 90 λεπτα ειχε εξαντλτηκο ρυθμο.Δηλ ενα πανω κατω ασυληπτο.Το γκολ της μαρσειγ του κονε κ η γκολαρα της λυων με την ασιστ του λισαντρο λοπεζ ηταν ολα τα λεφτα...

ΠΑντως ματσαρα με αγρια ομορφια ηταν κ το ματζεστερ-τσελσι...Ενταξη λιγες φασεις αλλα κατι μονομαχιες επικες...

Δημοσ.

ΠΑντως ματσαρα με αγρια ομορφια ηταν κ το ματζεστερ-τσελσι...Ενταξη λιγες φασεις αλλα κατι μονομαχιες επικες...

Ξεχάστηκε ήδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...