VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ναι η Μίλαν την είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.Ειδικά στον αγώνα του Μιλάνου.Είναι λίγο αδύνατο η Ρεάλ με τόση ποιότητα μεσοεπιθετικά να μην δημιουργήσει ευκαιρίες σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άμυνα.Σαν γενική εικόνα όμως και στα δύο παιχνίδια ήταν χειρότερη.Και η Μίλαν αντιποδόσφαιρο δεν έπαιξε. Σίγουρα;
alexdelpiero Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πες μου ότι είχε και την πρωτοβουλία των κινήσεων η Μίλαν. Πάντως γενικά με το Ιταλικό την παλεύω περισσότερο απ' ότι με το Αγγλικό. Λέμε λέμε λέμε και ξαναποστάρεις τα ίδια. Εσύ πρώτος μίλησες για κέντρο και μπροστά με την Ατλέτικο. Δεν είπα εγώ ότι Η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα συνολικά από Μάντσεστερ,Άρσεναλ και Τσέλσι. Καθρέφτης των πρωταθλημάτων είναι και οι εθνικές. Εθνική Ισπανίας >> Εθνική Αγγλίας @Manuel που κολλάει αυτό; Εδώ μιλάμε για ποιότητα πρωταθλημάτων. Πάντως στο ποδόσφαιρο αυτά που μένουν είναι η ομαδικότητα και η τεχνική. Ο κόσμος θυμάται τη Βραζιλία του 70 και τον Αγιαξ του Κρόιφ. Όχι την Ίντερ του Herrera. Αυτό δεν αλλάζει ότι και να λέτε. Τώρα αν εσύ απεχθάνεσαι την τεχνική και τη φαντασία, περί ορέξεως... Ο κοσμος ακομα θυμαται το κατενασιο που εφαρμοστηκε για πρωτη φορα δεκαετια του 30.ΠΑντως ενταξη δεκτω οτι στυλ ποδοσφαιρου επιθυμει να βλεπει ο καθενας σ αλλους μπορει να αρεσει κ το γερμανικο... Καθρεφτης των πρωταθληματων ειναι η εθνικη μου λες αλλα οι ισπανοι το πηραν ενο ενας απο τους κορυφαιους ηταν ο τορρες που παιζει στην αγγλια.Βαλε κ τον αλονσο με το φαμπρεγκας.Τον ρεινα αλλαγη.εγω τις δυο εθνικες πλην της χρονιας του γιουριοτης βαζω πανω κατω στο ιδιο τσουβαλι.Τωρα η μια πηρε προπονητη ιταλο ενω γενικα αν δεις στη ρεαλ οι παικτες κλειδια ειναι ολοι ξενοι.οπως κ στην λιβερπουλ πλην του τζεραρντ,οπως κ στην αρσεναλ που δεν εχει αγγλο σταρ πλην του γουολκοτ.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 @Vassasin Πάντα η υπεροχή φαίνεται από τα φάουλ! Το να κάνεις ένα 10 σούτ κακά ή άλλα 10 που να πάνε στο γάμο του καραγκιόζη δεν λέει κάτι.
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ο κοσμος ακομα θυμαται το κατενασιο που εφαρμοστηκε για πρωτη φορα δεκαετια του 30.ΠΑντως ενταξη δεκτω οτι στυλ ποδοσφαιρου επιθυμει να βλεπει ο καθενας σ αλλους μπορει να αρεσει κ το γερμανικο...Καθρεφτης των πρωταθληματων ειναι η εθνικη μου λες αλλα οι ισπανοι το πηραν ενο ενας απο τους κορυφαιους ηταν ο τορρες που παιζει στην αγγλια.Βαλε κ τον αλονσο με το φαμπρεγκας.Τον ρεινα αλλαγη. Οι Τόρρες, Αλόνσο, Ρέινα δεν είχαν ούτε το 1/5 του ονόματος που έχουν τώρα, όταν έφυγαν. Ο Φάμπρεγκας ήταν 16 και δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Μεγάλωσε και θέλει να γυρίσει. Νίκο, κοίτα τα σουτ στο τέρμα
alexdelpiero Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οι Τόρρες, Αλόνσο, Ρέινα δεν είχαν ούτε το 1/5 του ονόματος που έχουν τώρα, όταν έφυγαν. Ο Φάμπρεγκας ήταν 16 και δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Μεγάλωσε και θέλει να γυρίσει. Νίκο, κοίτα τα σουτ στο τέρμα NAi μα σου απαντω συγκεκριμενα οτι η εθνικη δεν ειναι η βιτρινα του πρωταθληματος αλλα εσυ επικεντωνεσαι σε 2 ονοματα.Δηλ αφου ειναι ετσι η εθνικη αργεντινης ειναι βιτρινα του αργεντινικου πρωταθληματος?επισης ο τορρες οταν εφυγε ηταν ηδη το νεο αστερι του ισπανικου ποδοσφαιρου...
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 NAi μα σου απαντω συγκεκριμενα οτι η εθνικη δεν ειναι η βιτρινα του πρωταθληματος αλλα εσυ επικεντωνεσαι σε 2 ονοματα.Δηλ αφου ειναι ετσι η εθνικη αργεντινης ειναι βιτρινα του αργεντινικου πρωταθληματος? Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι αν παίξει μια μικρομεσαία Αγγλική ή Ισπανική με μία μικρομεσαία Αργεντίνικη θα νικήσουν εύκολα ; Και μην πας σε άλλη ήπειρο τώρα. επισης ο τορρες οταν εφυγε ηταν ηδη το νεο αστερι του ισπανικου ποδοσφαιρου... Ναι κόντευε να μείνει αιώνιο ταλέντο...
alexdelpiero Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι αν παίξει μια μικρομεσαία Αγγλική ή Ισπανική με μία μικρομεσαία Αργεντίνικη θα νικήσουν εύκολα ; Και μην πας σε άλλη ήπειρο τώρα. Ναι κόντευε να μείνει αιώνιο ταλέντο... ωραια σε αυτο που σε ρωτησα πριν.Απο που κ ως που η εθνικη αγγλιας ειναι βιτρινα της αρσεναλ?Αυτα πρι βιτρινω κ τετοια ηταν μεχρι να ανοιξουν τα συνορα κ πριν οι ομαδες μπορουν να εχουν πολλους ξενους στην συνθεση τους.τελειωσανε πλεον αυτα.
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι βιτρίνα της Άρσεναλ η εθνική, όπως και η Άρσεναλ δεν είναι βιτρίνα της Premiership. Έχει καμιά σχέση δηλαδή η Άρσεναλ με τη Stoke και τη West Ham; Αυτές (και άλλες μικρές) έχουν Άγγλους μέσα.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι βιτρίνα της Άρσεναλ όπως και η Άρσεναλ δεν είναι βιτρίνα της Premiership. Έχει καμιά σχέση δηλαδή η Άρσεναλ με τη Stoke και τη West Ham; Αυτές (και άλλες μικρές) έχουν Άγγλους μέσα. H αρσεναλ φιλε μου ειναι η βιτρινα της premiership οι αλλες που λες ειναι τα ραφια.Κ ξερεις γιατι?Γιατι σε παρομοιες συζητησεις σαν κ αυτες που κανουμε τωρα οταν αναφερωνατι στην premiership γιατην αρσεναλ αναφερονται οχι στην Γουιγκαν.Κ στο τσ λ η αρσεναλ παιζει οχι η σαντερλαντ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σορρυ για την παρεμβολη ασχετου ποστ με τη συζητηση σας. Για τη θεση του αμυντικου χαφ την κοβω μαχιμη ακομα και σε αντρικη ομαδα Α εθνικης. [ame] [/ame] ΥΓ. Κριμα το 7 της αντιπαλης ομαδας, την λυπηθηκα την κακομοιρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι και πολλα κυβικα ομορφη. Αν στη θεση της ηταν ο Καραγκουνης, θα ειχε φαει 5 αγωνιστικες σε καθε φαση αυτη που την βαραει. ΥΓ 2. Τρελο fatality το τραβηγμα της κοτσιδας. Αλλα κολπα οι γυναικες (μαλλιοτραβηγματα) ΥΓ 3. Η τυπισα τελειωσε τον αγωνα με μια κιτρινη καρτα. Και μετα λεμε για παραγκες
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 H αρσεναλ φιλε μου ειναι η βιτρινα της premiership οι αλλες που λες ειναι τα ραφια.Κ ξερεις γιατι?Γιατι σε παρομοιες συζητησεις σαν κ αυτες που κανουμε τωρα οταν αναφερωνατι στην premiership γιατην αρσεναλ αναφερονται οχι στην Γουιγκαν.Κ στο τσ λ η αρσεναλ παιζει οχι η σαντερλαντ. Ε καλά τώρα, με αυτή τη λογική και εθνική είναι βιτρίνα του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Μιλάμε και για το εσωτερικό του μαγαζιού όμως.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Άντε ξεκολλήστε λίγο. Σε άλλον αρέσει περισσότερο το Ίσπανικό,σε άλλον το Αγγλικό,σε άλλον το Ιταλικό. To ποιο είναι ανώτερο είναι υποκειμενικό θέμα.Ώρες θα μιλάτε έτσι.Δεν βγαίνει άκρη. Εγώ ψηφίζω καλύτερο το Αγγλικό,και πιο ενδιαφέρον για εμένα το Ιταλικό. Και κάτοχος του Mundial είναι η squadra azzura...Τι σημαίνει άραγε αυτό; Και πολυνίκης είναι η Βραζιλία.Συγκρίνεται το πρωτάθλημα εκεί με το Ισπανικό ή το Αγγλικό;
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Άντε ξεκολλήστε λίγο.Σε άλλον αρέσει περισσότερο το Ίσπανικό,σε άλλον το Αγγλικό,σε άλλον το Ιταλικό. To ποιο είναι ανώτερο είναι υποκειμενικό θέμα.Ώρες θα μιλάτε έτσι.Δεν βγαίνει άκρη. Η διαφωνία μου ήταν στα "δεν συγκρίνονται", "500 επίπεδα πάνω το Αγγλικό" και άλλα, κατά την άποψή μου, άκυρα που γράφτηκαν. Από εκεί και πέρα, ακόμα και τη δεκαετία του 80 που ήταν το πιο άτεχνο πρωτάθλημα, το Αγγλικό είχε φανατικούς φίλους. Φυσικά τώρα είναι πολύ πιο πάνω σε ποιότητα απ' ότι τότε λόγω κυρίως των πολλών ξένων αλλά έχει χάσει και την ταυτότητά του όσο να 'ναι.
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σε άλλον αρέσει περισσότερο το Ίσπανικό έτσι όπως το θέτεις σε όλους το ισπανικό αρέσει.
VAssassin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μπα οι περισσότεροι Αγγλικό θα σου πουν. Βέβαια η επαφή των "περισσότερων" με το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μόνο το Τσου-Λου και τα γκολ στις ειδήσεις του MEGA Δευτέρα μεσημέρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.