Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mονο που ο βιγια προς αγγλια πηγαινει αλλα ωραια να μιλησουμε για τωρα.Ποια βαλενθια ρε φιλε ωραια εχει καποιες καλες μοναδες αλλα οι αλλοι που λες ειναι υπερπληρης μπροστα.ονοματα θες να σου πω αφου τα ξερεις.Αλλα για σκεψου λιγο αν ο βιγια δεν παιζει μετα τι??η αν ο σιλβα...Ενω η ματζεστερ η η τσελσι εχουν τεραστιο βαθος.

Άσε τις γενικολογίες και πες μου ονόματα. Ποιον θα μου πεις; Τον Καλού; Το Μαλουντά, τον Νάνι; Τον Βαλέντσια;

βαλε οτι ειναι πηρης παντου απο τερμα μεχρι επιθεση.Επισης η αγγλια ξεκινα στο τσλ με 4 ομαδες που θελουν τσ λ σε αντιθεση με τους ισπανους που ξεκινανε με δυο.

Εκεί είπαμε μιλάνε οι προπονητές και οι άμυνες.

Γιατι απο μεσαιες συγκρινεις την βιλα,την εβερτον, με τη χεταφε κ τη σαταντερ μηπως...?

Συγκρίνω άνετα πχ. τη Λα Κορούνια με αυτές. Η Έβερτον είναι αυτή που έφαγε 4 (ή 5) από τη Μπενφίκα;

Μην κάνεις συνέχεια edit γιατί δεν γίνεται έτσι κουβέντα. :-)

Η Σίτι.Και η Τότεναμ.Και η Λίβερπουλ..:P

Η City και η Tottenham καλύτερες απ' τη Σεβίλλη. Suuuuure. :P

Δημοσ.

Γιατι φετος φτειαξαν σοβαρες ομαδες γι αυτο.Εδω το χρημα ρεει αφθονο στο νησι.Μεχρι κ την πορτσμουθΤην πορτσμουθ που ειναι τελευταια την αγορασαν τερατιοι επιχηρηματιες.Η βαλενθια που χρωσταει θα ξεπουλησει παιχτες λεει για να ξεχρεωσει.

Δημοσ.

Όχι για μπάλα μιλάμε.Με καμία παναγία σε διπλό αγώνα Λίβερπουλ-Σεβίλη δεν θα περνούσε η Σεβίλη.

Τολμώ να πω και σε αγώνα με Μαν.Σίτι ή Τότεναμ.

Δημοσ.
A sorry νόμιζα ότι μιλάμε για μπάλα και όχι για οικονομικά. :P

Μαν.. αυτό δεν έχεις καταλάβει.. τα παιδιά δε μιλάνε για μπάλα, μιλάνε για επιχείρηση, ό,τι είναι το ποδόσφαιρο (και όχι μόνο βέβαια) τα τελευταία χρόνια δηλαδή.

Όταν χαίρονται και δικαιολογούν το ταμπούρι λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος (λες και οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουν, είναι άμπαλοι) παραβλέποντας τον παράγοντα θέαμα ή όπως αλλιώς θες πες το, καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα ακριβώς μιλάνε.

Το χειρότερο είναι ότι δε βγάζουν καν χρήματα από αυτό, απλά είναι περισσότερο ρεαλιστές από εκείνον που θέλει να δει λίγη μπαλίτσα να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Δημοσ.
Όχι για μπάλα μιλάμε.Με καμία παναγία σε διπλό αγώνα Λίβερπουλ-Σεβίλη δεν θα περνούσε η Σεβίλη.

Θα ήταν μεγάλο Ντέρμπι.

Τολμώ να πω και σε αγώνα με Μαν.Σίτι ή Τότεναμ.

Θα υποθέσω ότι δεν τις έχεις πολυ-δει να παίζουν. Είδες μήπως Σεβίλλη-Ρεάλ που η Ρεάλ ήταν για 5; Για βάλε την Τότεναμ να παίξει με τη Ρεαλ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά Barcelona - Τότεναμ φιλικό το καλοκαίρι με όλη τη Barcelona B και κάτι 17χρονους μέσα να τους παίζει στο μισό γήπεδο. Θα μου πεις φιλικό ήταν αλλά η ποιότητα φαίνεται κι εκεί.

Δημοσ.

Μισό για να καταλάβω.

Στα Μίλαν-Ρεάλ.Και τα δύο.Είδατε εσείς ταμπούρι;

Ή δεν είδατε ότι η Μίλαν ήταν καλύτερη;

Για μπάλα μιλάμε.Αφήστε τα λεφτά.

Δεν ξέρω η Τότεναμ και η Μαν Σίτι έχουν μαζέψει τρελούς παίχτες φέτος.Εγώ Σεβίλη με Λίβερπουλ τα το έβαζα πολύ εύκολη πρόκριση της Λίβερπουλ και με Μαν Σίτι και Τότεναμ ντέρμπι.

Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες που παίζουν στην Αγγλία είναι πολλές οι καλές.Σε αντίθεση με της 3 4 που υπάρχουν στην Ισπανία.

Δημοσ.
Άσε τις γενικολογίες και πες μου ονόματα. Ποιον θα μου πεις; Τον Καλού; Το Μαλουντά, τον Νάνι; Τον Βαλέντσια;

Εκεί είπαμε μιλάνε οι προπονητές και οι άμυνες.

Συγκρίνω άνετα πχ. τη Λα Κορούνια με αυτές. Η Έβερτον είναι αυτή που έφαγε 4 (ή 5) από τη Μπενφίκα;

Μην κάνεις συνέχεια edit γιατί δεν γίνεται έτσι κουβέντα. :-)

Η City και η Tottenham καλύτερες απ' τη Σεβίλλη. Suuuuure. :P

Αφου δεν μου απαντας για το βαθος της βαλενθια σου λεω εγω πιοι μπορουσαν να παιξουν ενεκαδατοι στη βαλενθια.Οι ντρογμπα,ανελκα,μαλουντα,νανι,τορρες,μπερμπατοφ,ρουνει, μπαλακ,ντεκο ΟΛΟΙ τους για πλακα επαιζαν στην βαλενθια.Αλλα γιατι ποιανεις μονο τους μεσοεπιθετηκους.ΓΙατι να μην το παμε κ μεσοαμυντηακα.Παντως η συζητηση γινεται της πλακας οταν συγκρινουμε την βαλενθια με ματζεστερ,με αρσεναλ,λιβερπουλ,η τσελσι.Κ ναι η σιτυ κ η τοτεναμ ειναι καλυτερς ομαδες απο την σεβιλλη...

Δημοσ.

Ωχ ρε παιδιά, ξεκολλήστε και λιγάκι από την πάρτη σας. Υπάρχουν κι άλλα είδη ανθρώπων στον πλανήτη, δεν είναι όλοι σαν εσάς.

Σε ορισμένους μας αρέσει το ποδόσφαιρο τακτικής, οι καλές άμυνες και το παιχνίδι σκοπιμότητας. Ένας αγώνας όπου οι ομάδες κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Αν ήθελα να δω θέαμα θα πήγαινα στο τσίρκο, δε θα καθόμουν να δω ποδόσφαιρο.

Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες επειδή ορισμένοι δεν μπορείτε να καταλάβατε πως γίνεται να υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι από εσάς.

Δημοσ.

Όχι manuel άλλο μας αρέσει.Το ποδόσφαιρο τακτικής που συνδιάζεται με το θέαμα.Δηλαδή το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Ούτε αυτό που έπαιζε η Τσέλσι πέρυσι,ούτε αυτό που παίζει η Ρεάλ φέτος δηλαδή.Οι δύο άκρες είναι αυτές.

Δημοσ.

κάποιοι πάνε cinema για να δουν ένα φλόρικο κλαψιάρικο έργο.κάποιοι άλλοι να δουν αίματα και φόνους.

στο γήπεδο κάποιοι πάνε να φάνε πατατάκια και να τους πάρει ο ύπνος.

γούστα είναι αυτά.αν οι Ισπανοί παρατήσουν το θέαμα δεν θα πατάει κανείς στο γήπεδο.η Μπαρτσελόνα κέρδιζε και οι άλλοι γιουχάριζαν για το θέαμα.

Δημοσ.

Μπαα.. ακριβώς επειδή ισχύει αυτό που λέει ο φίλτατος Manuel, δε θα κινδυνέψει ποτέ το ποδόσφαιρο.

Είναι πολύς ο κόσμος που γουστάρει τακτική και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Τώρα κάτι F1 κλπ., είναι άλλο καπέλο.

Δημοσ.
Μισό για να καταλάβω.

Στα Μίλαν-Ρεάλ.Και τα δύο.Είδατε εσείς ταμπούρι;

Ή δεν είδατε ότι η Μίλαν ήταν καλύτερη;

Για μπάλα μιλάμε.Αφήστε τα λεφτά.

Πες μου ότι είχε και την πρωτοβουλία των κινήσεων η Μίλαν. Πάντως γενικά με το Ιταλικό την παλεύω περισσότερο απ' ότι με το Αγγλικό.

Αφου δεν μου απαντας για το βαθος της βαλενθια σου λεω εγω πιοι μπορουσαν να παιξουν ενεκαδατοι στη βαλενθια.Οι ντρογμπα,ανελκα,μαλουντα,νανι,τορρες,μπερμπατοφ,ρουνει, μπαλακ,ντεκο ΟΛΟΙ τους για πλακα επαιζαν στην βαλενθια.Αλλα γιατι ποιανεις μονο τους μεσοεπιθετηκους.ΓΙατι να μην το παμε κ μεσοαμυντηακα.Παντως η συζητηση γινεται της πλακας οταν συγκρινουμε την βαλενθια με ματζεστερ,με αρσεναλ,λιβερπουλ,η τσελσι.Κ ναι η σιτυ κ η τοτεναμ ειναι καλυτερς ομαδες απο την σεβιλλη...

Λέμε λέμε λέμε και ξαναποστάρεις τα ίδια. Εσύ πρώτος μίλησες για κέντρο και μπροστά με την Ατλέτικο. Δεν είπα εγώ ότι Η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα συνολικά από Μάντσεστερ,Άρσεναλ και Τσέλσι.

Καθρέφτης των πρωταθλημάτων είναι και οι εθνικές. Εθνική Ισπανίας >> Εθνική Αγγλίας

@Manuel που κολλάει αυτό; Εδώ μιλάμε για ποιότητα πρωταθλημάτων.

Πάντως στο ποδόσφαιρο αυτά που μένουν είναι η ομαδικότητα και η τεχνική. Ο κόσμος θυμάται τη Βραζιλία του 70 και τον Αγιαξ του Κρόιφ. Όχι την Ίντερ του Herrera. Αυτό δεν αλλάζει ότι και να λέτε. Τώρα αν εσύ απεχθάνεσαι την τεχνική και τη φαντασία, περί ορέξεως...

Δημοσ.

Ναι η Μίλαν την είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.Ειδικά στον αγώνα του Μιλάνου.Είναι λίγο αδύνατο η Ρεάλ με τόση ποιότητα μεσοεπιθετικά να μην δημιουργήσει ευκαιρίες σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άμυνα.

Σαν γενική εικόνα όμως και στα δύο παιχνίδια ήταν χειρότερη.Και η Μίλαν αντιποδόσφαιρο δεν έπαιξε.

Ρεάλ,Μπαρτσελόνα,Σεβίλη,Βαλένθια ,Ατλέτικο,μετά τι;

Στην Αγγλία άμα εξαιρέσεις την πρώτη τετράδα που ξεφεύγει λίγο οι υπόλοιπες ομάδες είναι τουλάχιστον σε αρκετά καλό επίπεδο.

Και γενικά παιδιά εδώ μιλάμε και εκφέρουμε της απόψεις μας.Ούτε προσπαθούμε να μειώσουμε τις απόψεις των άλλων,ούτε δεν τις σεβόμαστε.Τις διαφωνίες μας συζητάμε και χωράφια να μοιράσουμε δεν έχουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...